Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, אני בטוח שנמאס לכם לקרוא כאלה הודעות. רק קחו כמה רגעים מזמנכם להסביר לי משהו.

אני לא מבין כלום בערך של רכב ותפעולו, אך בכל זאת אני מתכוון לקנות רכב מכיוון שאני נואש לאחד.

רק תעזרו לי לעבור על השלבים שאני חייב לבצע כדי שלא יעבדו עליי.

- לשאול את בעל הרכב האם הרכב: עבר תאונה \ פגיעות שאסי \ פחחות \ היה בהשכרה או ליסינג \ ק"מ \ שנה \ יד \ מחיר

יותר מזה אני לא מבין בכלום, לאיזה מוסך לקחת את הרכב?

לקחת אותו למוסך שכונתי לפני כן?

האם כולם מתחייבים על בדיקה (במקרה והיא לא עוברת)?

האם יכולים לעבוד עליי ואני אצא טמבל?

בבקשה תעזרו לי אני נואש

פורסם

1. תבוא עם חבר או מישהו שמבין.

2. תשאל שאלות קונקרטיות. "מה אתה יכול לספר לי על הרכב?"

"כמה קילומטרים הוא עבר"?. בלי להתבייש. תן למוכר/ת לדבר. חשוב האם הם נשמעים אמינים עליך.

3. לא לוותר על בדיקה במכון.

4. כמובן לבדוק במו עינייך, ומומלץ, שוב, לבוא עם חבר, כדי לא ליפול.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
יש לך שתי אופציות האחת לקחת למכון בדיקה כגון קומפיוטסט ודומיו והשניה לקחת את הרכב למוסך המרכזי של היבואן.

ממליץ לקחת את הרכב לארץ ייצורו, לבדיקה במפעל. :roll:

כל מוסך שמכיר את סוג הרכב הספציפי שנבדק (בין אם הוא מורשה או לא) יהיה מספיק טוב, ורצוי מוסך שיש בו גם מח' פחחות (בדיקת שילדה ומרכב).

לפותח השרשור - צא מנק' הנחה שכולם מנסים לרמות אותך, וחשוב על כל הנקודות בהן אפשר "לעקוץ" אותך : תאונות משמעותיות, תיקונים כואבים, קילומטראז' גבוה, עבר מפוקפק (מונית, בי"ס לנהיגה וכו'), קומבינות (מספרי שילדה ומנוע), בעלים של הרכב (אוטו של אח של, דוד של וכו' - סוחרים המנסים להסתיר את זהותם) ועוד.

חשוב על המקרים עליהם שמעת, ונסח לעצמך רשימת שאלות בהתאם.

גש לראות רק מכוניות שהמוכר נשמע לך אמין בטלפון, נסה לגרור איתך חבר או קרוב שמבין מעט במכוניות (לא חייב מכונאי מדופלם). בצע נסיעת מבחן במכונית, ובדוק שכל המערכות עובדות כראוי (לפחות על פי ראות עיניך - דוגמאות: מזגן עובד ומקרר, חימום עובד ומחמם, חלונות עולים ויורדים כראוי, דלתות נסגרות כראוי, ריפודים ופלסטיקים שלמים, אין נזילות שמן נראות לעין, צמיגים שלמים ולא יבשים).

אם כל זה עובר בשלום - רק אז קח את הרכב למכון בדיקה או למוסך.

פורסם
ממליץ לקחת את הרכב לארץ ייצורו, לבדיקה במפעל. :roll:

כל מוסך שמכיר את סוג הרכב הספציפי שנבדק (בין אם הוא מורשה או לא) יהיה מספיק טוב, ורצוי מוסך שיש בו גם מח' פחחות (בדיקת שילדה ומרכב).

לפותח השרשור - צא מנק' הנחה שכולם מנסים לרמות אותך, וחשוב על כל הנקודות בהן אפשר "לעקוץ" אותך : תאונות משמעותיות, תיקונים כואבים, קילומטראז' גבוה, עבר מפוקפק (מונית, בי"ס לנהיגה וכו'), קומבינות (מספרי שילדה ומנוע), בעלים של הרכב (אוטו של אח של, דוד של וכו' - סוחרים המנסים להסתיר את זהותם) ועוד.

חשוב על המקרים עליהם שמעת, ונסח לעצמך רשימת שאלות בהתאם.

גש לראות רק מכוניות שהמוכר נשמע לך אמין בטלפון, נסה לגרור איתך חבר או קרוב שמבין מעט במכוניות (לא חייב מכונאי מדופלם). בצע נסיעת מבחן במכונית, ובדוק שכל המערכות עובדות כראוי (לפחות על פי ראות עיניך - דוגמאות: מזגן עובד ומקרר, חימום עובד ומחמם, חלונות עולים ויורדים כראוי, דלתות נסגרות כראוי, ריפודים ופלסטיקים שלמים, אין נזילות שמן נראות לעין, צמיגים שלמים ולא יבשים).

אם כל זה עובר בשלום - רק אז קח את הרכב למכון בדיקה או למוסך.

וואו אחלה עצות, נשמע ממש טוב. בבקשה תמשיכו!!!

• תוכן חדש...