Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הטיפול אתמול האוטו באמת נוסע חלק והכל,אין לי תלונות,אבל!

שמתי לב לדבר נורא מעצבן,כשאני עומד ברמזור נגיד בניוטרל אז האוטו מתחיל לרעוד בצורה מוגזמת!

כאילו לפני זה הוא גם רעד כשעמדתי במקום אבל לא רעידות ממש חזקות שהפריעו לי,עכשיו זה רעידות ממש מעצבנות ששומעים את כל האוטו רועד!!!

יכול להיות שהם הורידו לי את סיבובי המנוע ולכן יותר קשה לו והוא רועד? או מה עוד יכול להיות?

אני מזכיר, זה קרה רק אחרי הטיפול אתמול :?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אחרי הטיפול אתמול האוטו באמת נוסע חלק והכל,אין לי תלונות,אבל!

שמתי לב לדבר נורא מעצבן,כשאני עומד ברמזור נגיד בניוטרל אז האוטו מתחיל לרעוד בצורה מוגזמת!

כאילו לפני זה הוא גם רעד כשעמדתי במקום אבל לא רעידות ממש חזקות שהפריעו לי,עכשיו זה רעידות ממש מעצבנות ששומעים את כל האוטו רועד!!!

יכול להיות שהם הורידו לי את סיבובי המנוע ולכן יותר קשה לו והוא רועד? או מה עוד יכול להיות?

אני מזכיר, זה קרה רק אחרי הטיפול אתמול :?

היי

כניראה שבאמת רק הורידו קצת את הסל"ד.

אולי גם לא חיברו טוב את אחד מחוטי ההצתה.

ייתכן שהדיזה של הילוך הסרק נסתמה.

אבל האפשרות הראשונה נשמעת ההגיונית ביותר בהתחשב בזה שרק יצאת מטיפול.

בכל מקרה תחזור למוסך שיסדרו לך זה ממש לא אמור להיות משהו רציני.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

סבבה...אולי אני אסדר את זה בעצמי.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

עקב הטיפול האוטו הורד לסל"ד שצריך שיהיה ואז האוטו רועד-כנראה הבעלים הקודמים העלה את הסל"ד כדי להמנע מרעידות ע"ח צריכת הדלק... :p

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יש רכבים שרועדים יותר (ממש בצורה מוגזמת ומעצבנת...) ויש כאלה שפחות (אצלי למשל...)

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

אז זהו...שהתקשרתי למשה זר והוא אמר לי שהוא הוריד את הסל"ד למצב האוריגינלי שלו,

אז אמרתי לו שיכוון לי את זה ככה שירעד פחות.

אני יבוא אליו עוד איזה חצי שעה, זה לוקח דקה הכיוון הזה של הסל"ד...

אבל גיליתי היום בעיה חדשה!

לפני 2000 ק"מ שמתי שמן חדש ושטפתי את המנוע, ועכשיו אחרי 2000 ק"מ הלכתי לבדוק את השמן וגיליתי שאין לי כלום!!! השמן היה מתחת לקו המינימום!

השמן שמילאו לי זה שמן של stp ,איך זה הגיוני שהכל נעלם אחרי 2000 ק"מ?

חוצמזה אני אקנה היום שמן חצי סנטטי ואמלא אוטו ואשטוף את המנוע מחדש, מקווה שזה לא יחזור על עצמו האכילה המוגזמת הזאת של שמן :(

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אמרו לי לא פעם שכדאי להמנע משטיפות מנוע! נכון שזה מנקה את המנוע מכל הליכלוך, הפיח, שמן והשאר אבל....המים מגיעים גם למכלול החשמלי/אלקטרוני ולכן אמרו לי להמנע מכך עד כמה שניתן.... אולי רק שרוצים למכור את הרכב!

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

שתבדוק אם אין לך נזילות חזקות של שמן.

שטיפת מנוע היא לא בריאה למודלים חדשים ועם מערכות אלקטרוניות רבות

אבל אצלך זה לא צריך להוות בעיה כשעושים את זה כמו שצריך.

מבחינת הרעידות זה המחלה של כל שרייד משנת 83 ועד סוף הדגם שלך

זה קשור בתושבות מנוע אבל גם החלפתם בחדשה לא תגרום לרכב לעבוד בלי רעידות כלל!!

פורסם

תראה..האוטו לא רועד יותר, הסלד שלו הועלה למצב שבו הוא עדיין בתחום נורמאלי וגם האוטו לא רועד אז אין לי בעיה עם זה..

בקשר לשמן,אין נזילות בכלל!!! כלום נאדה..

אני הולך אבל להחליף את השמן הזה שבוע הבא בשמן חצי סינטטי וגם להחליף את מסנן הדלק ומסנן השמן ולשטוף את המנוע שוב(שטיפה פנימית!)

ואז אני מקווה שהוא לא יאכל שמן בכמויות מפחידות של כל 2000 ק"מ...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לדעתי זה סוג של מחלה בשרייד.

גם בשרייד של חברה שלי צריך להוסיף משהו כמו קילו שמן כל 2000 ק"מ ואין סימן לנזילה.

אגב, המנוע הוחלף לפני שנתיים. (מנוע 1000cc).

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

מה זה מחזיר שמן ואיפה הוא נמצא?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...