Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה דחופה במציאת שיר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה אופטופיק מטומטם, אבל אני חייב למצוא שם של שיר כלשהו! הבעיה היא שאני לא יודע מי שר אותו, אין לי את מי לשאול, וזה כבר מציק לי בערך שנה (!)... אז הנה כמה דברים שאני זוכר:

השיר הוא בספרדית, מסוף שנות השמונים/תחילת התשעים, ואני זוכר שבקליפ הזמר הולך ברחוב ובפזמון מצטרפים אליו חבר'ה שמוחאים כפיים ואיזה רקדנית סלסה/פלמנקו עם שמלה אדומה...

זה היה שיר מאוד פופולרי, והקליפ היה משודר המון אז בערוץ 1 !

ברצינות, זה חשוב לי, ואני מבקש מהמנהלים שיתנו צ'אנס למצוא אותו ולא ימחקו את ההודעה.

תודה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני חושב שהשיר נקרא אמור דה מיס יא מורס. יש לו המון גרסאות ודי קשה למצוא את זו שאתה מתכוון אליה לדעתי. תשאל שם אולי הם ידעו לכוון לגרסה ספציפית

אם אתה מוצא תגיד לי :wink:

פורסם

השיר אכן של פאקו.

אהבת אהבותיי - התרגום בעברית אם אני לא טועה. :lol:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אמור דה מיס אמורס קה נו סיסטו,קנו בוואנו...

אני גם זוכר את השיר.

נדמה לי שזה באמת של פאקו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כן !!!!!!!!!!!!!

זה השיר!!!

:smilecol: :beerchug:

ואכן, התרגום הוא אהבת אהבותיי...

תודה רבה!

muchas gracias, mi hermanos. y buenas nochas

הראל.

ספרינט QV 1.7i