Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מתחילים לנסוע לאחור ישנו רעש חריקה עמום מכיוון הגלגלים האחוריים. הרעש לא נשמע בכל פעם שנוסעים לאחור ולא לאורך כל הנסיעה אלא לפרקים.

חשוב לציין שהרעש נשמע בלי לחיצה על הבלם אלא תוך כדי נסיעה לפרק זמן קצר יחסית.

מודבר בטויוטה האוריס 07, ידני 1.6, רכב ששימש לנסיעות מבחן בסוכנות, עם 6000 ק"מ (בזמן הקניה לפני כחצי שנה).

בבדיקה במוסך (אצל מי שממנו נקנה הרכב) נאמר לנו שהבלמים בסדר והכל תקין וזה נגרם בגלל שימוש בבלם היד ושפשוט לא להשתמש בו.

לי זה נשמע לא רציני.

יש למישהו רעיונות?

פורסם

צריך לצאת מנקודת מחשבה אחת - בבלמים לא משחקים.

אמורה להיות אחריות לרכב משנת 2007 , כנס למוסך מורשה יבואן אחר ובקש באחריות בדיקת רעשים מהבלם האחורי.

גם עם ימצאו מכלול בלאי שתצטרך להחליף בתשלום , שווה כל שקל..

פורסם

נסעתי ככה חודש שלם בארה"ב בקרייזלר טאון אנד קאנטרי.

זה באמת היה איזה קפיץ בבלם-היד שחרט את התוף מבפנים.

שום דבר להתרגש ממנו, אבל הרעש מטריד וכך גם המבטים מהעוברים והשבים ליד האוטו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה ההשלכות של חריטת התוף מבפנים? מסוכן או בלאי?

עכשיו שמתי לב שהחריקה נשמעת כאשר אני מסובב את ההגה ימינה ונוסע אחורה. כאשר אני מסובב שמאלה אז אין את הרעש. האם יש לזה משמעות?

בנוסף כאשר אני לוחץ ממש קלות על דוושת הבלם אז הרעש מתגבר אבל בלחיצה רגילה או חזקה הוא נעלם.

אני מתכוון להכנס למוסך בהקדם אבל אשמח לשמוע את דעתכם.

שבת שלום

• תוכן חדש...