Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מעריך את הרגע שאני יכול לכתוב לכם פה כי זה היה יכול להסתיים אחרת!:cry:

לסיפור עצמו- אני וחברתי יצאנו מקניון איילון ר"ג,

פונים שמאלה מאבא הלל ונכנסים לבן גוריון אני על השמאלי נותן איתות עובר לימין, לקראת סוף בן גוריון פנייה אחת לפני צומת ז'בוטינקי רציתי לפנות ימינה לאחד הרחובות בו אני גר ('הלפיד' לצורך העיניין), מעיף מבט במראה ונותן איתות ובמהירות של 30 קמ"ש בערך פונה לכיוון הרחוב.

לפתע אני שומע חריקות בלם חזקות ושנייה אח"כ אנחנו מוצאים עצמנו מרוחים על הכביש כתוצאה מרוכב קטנוע אחר.

אותו רוכב נכנס בנו מימין וכנראה חשב שהוא איזה סופרמן שמסוגל לעשות מעלינו איזה ווילי מטורף, הוא נסע בסמוך אליי מימין ככה שהיה לי שטח מת ובכלל לא ראיתי אותו במראה.

נזקים שנגרמו וטוב שרק אלו- לגופי שיפשוף גדול ביד ועוד כמה שיפשופים ומכות יבשות, לחברה שלי (מזל שתמיד קר לה ולבשה מיליון שכבות שהגנו עליה בעת הנפילה) אז היא סובלת רק ממכות יבשות בכל מיני חלקים צוואר כתף יד וכד'.

לאופנוע מראות שבורות, פנס אחורי שבור פרים שרוטים.

היינו בבי"ח בלינסון נבדקנו ושוחררנו, כרגע שנינו נחים וסובלים מכאבים במקומות שונים.

לדעתי ולדעת עוד כמה אנשים שיצא לי לשאול הצדק הוא איתי במקרה הזה- למי שחושב אחרת מוזמן לנמק.

*הרוכב ניסה לעקוף אותי מימין ונסע במקביל אליי מה שגרם לי לשטח מת במראה

*אי שמירת מרחק מצד הרוכב הפוגע

*אני מניח שאם הוא היה נוסע בהתאם לתנאי הדרך היה לו הזמן לקלוט אותי ולבלום

*הרוכב הפוגע לא התייחס לאיתות שלי וחשב שאם יגביר את המהירות יספיק לעקוף אותי מימין לפני שאכנס לפנייה

תמונות של החבלות צילמתי (חסכתי מכם את התמונות), לבי"ח הלכנו, למשטרה הלכנו ומסרנו את פרטיו(כי היא לא נכחה באירוע) עם הביטוח אני אדבר מחר.

בעל הקטנוע מכחיש האשמה שלו וטוען לרשלנות שלי

בקיצור מה אגיד ומה אומר חברים, רוצה רק את עלות הנזק שאותו אדם גרם לרכושי...

לא יודע אם לצחוק או לבכות גם פוגע בי בעוצמה אחרי שמנסה לעקוף מימין וגם עוד מעיז להאשים אותי ולנקות את עצמו מכל אשמה, מה שמצחיק בכל הסיפור זה ההצגות שהוא עשה אחרי שהוא נפגע, כאשר הוא חמוש בקטנוע יותר גדול (קימקו דראנד דינק 250), שאני גם את הקטנוע שלו הייתי צריך להרים שהיד שלי מדממת כי הבחור עשה הצגה למרות המיגונים מפה ועד לפלנד שהיה לו, ולעומת זאת אני וחברה שלי חמושים במיו 100 וכמה חולצות ארוכות(לא שזה כבוד גדול כן? אבל ספציפי לצורך העיניין)

ואני אומר "הבימה, הבימה חביבי....אבל את הכרטיס להצגה שלך, אתה תשלם!!!

ללא שם.JPG

Honda hornet 600

פורסם

אסי,

לא משנה מי אשם, בדו"ג אתה תמיד חשוף לצרות כאלה. תזכור שנסיעה בדו"ג היא הישרדות בכביש.

כרגע מצבך טוב וזה מה שחשוב. תאר לעצמך שאתה צודק וחס-וחלילה על שולחן הניתוחים או מגובס.

אל תהיה צודק, תהיה חכם ותזכור תמיד שכשאתה בדו"ג אתה צריך להיות עירני פי 7 מאשר ברכב, ולנסות לקרוא מראש את כל הסביבה לפני כל מהלך.

אם יש שטח מת במראות, ואתה מודע לאפשרות הזאת, אתה צריך לנקוט בפעולות שיצילו את חייך ולמצוא את הדרך בכל זאת לראות מה קורה שם - אני לא צריך להסביר לך שאפשר גם לסובב ראש קלות ולהחטיף מבט.

אם חלילה חברה שלך היתה עכשיו עם איזו עצם שבורה או פלטינה, אומנם יכולת להאשים את הפוגע, אבל מה אתה היית אומר לעצמך בלב: שאתה יודע שיש שטח מת במראות ואיזה טיפש היית שלא הצצת לאחור שניה קודם ויכולת להמנע מלהיות צודק ...

על פני הדברים נראה שאתה צודק והקימקו דינק 250 טועה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם נסעת על הנתיב הימני וגם פנית ממנו - האשמה המלאה בתאונה היא של הרוכב השני, נקודה.

כשאתה נוסע בנתיב, גם אם פיזית אתה לא תופס את כולו - הוא "שייך" לך. נהג הקטנוע, אם רצה לעקוף - היה חייב לעשות זאת לא רק משמאל, אלא תוך כדי מעבר לנתיב השמאלי.

פורסם

השאלה שלי היא כזאת,

על הקטנוע יש לי רק ביטוח חובה.

יש מצב כלשהו שאני אקבל על נזקי רכוש?? כי ההיגיון שלי אומר שגם אם אין לי צד ג' אז אני תובע את הביטוח שלו ואם הצדק איתי אז הביטוח שלו משלם לי על נזקי רכוש או הוא עצמו במידה ואין לו צד ג'

Honda hornet 600

פורסם

ביטוח חובה לא משלם נזקי רכוש.

ביטוח צד ג' שלך, לא משלם לך נזקי רכוש שהם שלך.

במקרה הזה, תצטרך לתבוע את הביטוח של הפוגע, שלצורך הענין הוא נחשב צד ג'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...