Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על גאסטי 93 1.2

לאחר חיפוש בפורום הגעתי לזה שהמוסך הילוך שישי באר-יעקב מפגין שירות טוב, אך לא דובר על מקצועיות.

מבקש המלצה למוסך מקצועי באיזור רמלה-לוד, ראשון-אזה"ת הישן,באר יעקב,נס ציונה.(אם יש אפשרות ללא מורשה אשמח).

טיפלתי ברכבי לפני כשנה במוסך מורשה "אקספרס" בלוד והחלפתי משאבת מים בעלות של 450 שח. כיום המשאבה שוב נוזלת.

אני לא מתכוון להתקרב למוסך הזה שוב כי בזמן האחרון היחס שלהם נהיה מזלזל מאוד ולא מקצועי (אני לקוח קבוע שלהם כ4 שנים).

זה מתבטא ב"טובה" שהוא עושה כשהוא בא לבדוק לי את התקלה ברכב, זה מתבטא בזה שהוא גם "גלוי" מאד (מסתיר המון דברים כגון עלות החלק בנפרד ועלות העבודה, מה צריך להחליף כו').

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי במס' מוסכים, וגם בהילוך שישי.

הילוך שישי:החלפת מ.מים בלבד 1000 שח כולל מעמ

מוסך אקספרס (לוד): 650 שח מזומן כולל מעמ. א-ב-ל שם החלפתי את משאבת המים שלי לפני שנה ושוב פעם לצערי היא נוזלת. והיחס שם ג-ר-ו-ע! ! !

אני מחפש מוסך במחיר שפוי לצורך החלפת מ.מים. מישהו יכול להמליץ על מוסך כזה באיזור המרכז?

פורסם

שלום.

אני לא יודע מי החליף את משאבת המים ברכב שלך אבל שים לב!

בסוברו ג'סטי משאבת המים מופעלת בעזרת "הבלנסר" במנוע.הקצה של הבלנסר מאוד דק ועדין אם בזמן הפרוק מישהוא דפק אם פטיש על הציר כדאי לפרק את האימפלור סביר להניח שעיקם את הציר . אם אני צודק (ואני מקוה מאוד שאני טועה) אז יש לך בעיה לא פשוטה וכול קיט שיפוץ שתרכיב ינזל מים לאחר תקופה קצרה.

בנוסף להרכיב את קיט משאבת המים צריך לדעת יש כיווני גובה אימפלור ומי שלא מכיר יקלקל במקום לתקן.

על כול פנים אם תרצה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...