Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איגניס ספורט 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שהוא היא מזכירה לי טיפה קליאו ספורט ז"א טיפה יותר גבוהה וטיפה יותר מרובעת בסך הכל קראתי את הכתבות אבל לדעתי סוזוקי זה אוטו פשוט מבפנים וכל המרכב שלו הפנימי פשוט זה נראה שכל ה"בפנוכו של האוטו"פשוט לא יושב טוב על האוטו(לא יודע ממש איך להסביר את זה אבל בבלאנו של אח של חבר שלי ככה זה נראה)אז אני לא יודע אם הייתי מעדיף אותה על יאריס ספורט במיוחד שהיא באותו מחיר(מישהו כבר ציין את זה לפני) לדעתי אם הם(סוזוקי) יתנו מחיר אטרקטיבי (סדר גודל של 85k) היא דווקא תלך לא רע

טוב נחיי ונראה...

דורון

פורסם

האיגניס הרגילה לא ממש מצטיינת מבחינה דינמית עד כמה שזכור לי ככה שנתוני הפתיחה של האיגניס-ספורט לא כ"כ מבטיחים...

מצד שני כבר היו מהפכים בין גירסאות לא ספורטיביות וספורטיביות של אותו הדגם. נחכה ונראה איך הרכב מסתדר על האספלט הציוני המצולק (מה זו המליצות הזו לעזאזל?! :lol: ), אני סקרן. בכל מקרה - כל יבואן שמייבא ארצה רכב ספורטיבי במחיר שלא מצריך משכנתא הרי זה מבורך :).

* מה קורה עם המיקרה אגב? יש סיכוי כלשהו לייבוא? התמונות של המיקרה על סטרואידים שדניאל העלה בעבר, אחח... :twisted:

פורסם
היא נראת לטעמי כמו איזה דגם משנות ה40 או רכב דואר שהסבו אותו לרכב דראג ולא יצא מוצלח

מסכים איתך בהחלט!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...