Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא נוהג על יגואר, תהיה בטוח שיש לו מספיק כסף כדי להשתחרר מהפלונטר שהוא נמצא בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבר, אתה צריך לשפר קצת את יכולת המתמטיקה שלך, תפסו אותו על 124 מעל ולא 127 (מצבו הרבה יותר טוב) ואם זה לפני ההפחתה הוא יקבל דו"ח "רק" על 119 מעל....

פורסם

רואים שהוא לא קורא בקראז: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232894&highlight=%D7%9E%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%AA

למרות מה שכתוב בכתבה, הגבלת המהירות (המגוכחת שם) הינה 80 קמ"ש ולא 90.

אגב, לא מפריע לי שתפסו אותו על המהירות הזאת, מפריע לי שיש לו 67 הרשעות קודמות והוא עדיין על הכביש.

מדינת חלם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שמע, מתוך 67 הרשעות 14 על מהירות, כמה מתוכן יכולות להיות על חניה שהמשטרה קנסה אותו?

תיהיה רציני.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622137,00.html

127 ק"מ יותר מהמותר יש מצב שהשוטר יתחשב בי? יש איזה עו"ד שיכול להוציא את מהפלונטר:lol::lol::lol:

?

עורך דין אתה צריך בכל מקרה , אבל גם הוא לא ימנע ממך שלילה ארוכה (אפילו מאוד ארוכה).

אבל עם כל הכבוד, 214 קמ"ש במקום שמוגבל ב 80 ??

יש פה חוסר בשיקול דעת אפילו קיצוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שמע, מתוך 67 הרשעות 14 על מהירות, כמה מתוכן יכולות להיות על חניה שהמשטרה קנסה אותו?

תיהיה רציני.

מה הבעיה לצבור 50 קנסות חניה? בייחוד לאחד שיש לו כסף והוא לא נלחם בכל אחד, אלא פשוט משלם וסוגר עניין? אם הוא איש עסקים (סביר להניח) ונניח שהוא בן כ-45, דהיינו כרבע מאה של נהיגה מאחוריו, גם אם נניח 3 קנסות חניה בשנה (לא בלתי סביר) - כבר קיבלנו 75.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מוסיף שמרים לדבריו של שמר (חפיסת שמרית אם זה משנה למישהו)

אולי תפסו אותו 67 פעמים נוהג ללא חגורה :roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שווה לך עכשיו לשמוח לאיד ולהפגין צדקנות?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK, אני מתקשה להאמין בכך שמדובר ב-53 קנסות חניה, במיוחד כשיש 14 הרשעות על עבירות מהירות.

תמיד קיים הסיכוי, אך סביר יותר להניח שמדובר בהרשעות רציניות יותר.

פורסם

אני מתקשה להאמין (טוב, לא באמת מתקשה, למרבה הצער) שיש אנשים שמסוגלים לשפוט אדם שהם אינם מכירים על סמך בדלי מידע שלא מספיקים לכלום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עוד פעם אבא עם השטויות שלו...:oops: אמרתי לו לא לבדוק באמצע היום כמה האוטו סוגר..:nono:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...