Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי מגבר של 4 ערוצים 4x450rms ב2 אום, אני יכול לחבר 2 ערוצים ממנו לשתי הסלילים בסאב ?

אם כן מה יקרה כמה rms יסופק לסאב והאם יהיה יציב?

תודה

פורסם

מה קנית את הרוקפורד T15KW?

אם יש לך מגבר 4 ערוצים של 450 וואט RMS לערוץ אז אני צנצנת..

בעבודה בגישור לרוב ההספק יעלה פי 2.

כלומר, מגבר של 50 וואט RMS יניב כ200 וואט RMS בגישור.

under construction..

פורסם

לא זה לא בדיוק מהמגברים האלה זה lanzar max 422

אבל אני לא יכול לגשר ב 2 אום מונו לכן אני רוצה פשוט לחבר 2 ערוצים אחד לכל סליל ?

אפשרי או שאני לא הבנתי משהו ? תודה רבה לתגובות

פורסם

תן לי להבין.

אתה רוצה לקנות מגבר 4 ערוצים לגשר 2 ערוצים +2 ערוצים

כדי להפעיל כול סליל בניפרד ב-4 אום?

אם כן...תשתמש בכול 4 הערוצים של המגבר ואז עם מה תגביר את הקומפוננט.?

זה גם לא משתלם כי מונובלוק עולה פחות.

פורסם
לא זה לא בדיוק מהמגברים האלה זה lanzar max 422

קודם כל הוא מוצהר 4*250 וואט RMS.

דבר שני , אם הוא מוציא את ההספק הזה אני צנצנת, אני הייתי אומר תודה אם הוא מוציא חצי מזה בפועל..

under construction..

פורסם

לא הוא מוצההר 250 ב 4 אום

ולא לא הבנת אותי אני לא רוצה לגשר אני רוצה 2 ערוצים לקומפוננט, ושתי הערוצים האחרים לחבר כל ערוץ לסליל.

זה אפשרי כאילו לחבר את הסאב ב"סטריאו" כל ערוץ לסליל , נגיד את השמאלי לסליל אחד ואת הימיני לסליל שני ...

תודה לעוזרים

פורסם

אתה בטח יכול אבל מה זה יתן לך? הרי שגם ככה אם תגשר תקבל יותר כוח ורוב הסיכויים שהוא יורד ל2 אום בגישור אז תקבל עוד יותר כוח. אני מניח שאתה מדבר על סאב 2 סלילים של 4 אום נכון? וחוץ מזה שזה לא כל כך בריא לחבר יציאה לסליל ועוד יציאה לסליל אחר בסאבים חלשים יחסית.

• תוכן חדש...