Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב חזר אתמול מטיפול שכלל החלפת אטם מכסה שסתומים ומכסה וגומיות מפלג, כמו כן הוחלפו מספר תושבות.

יש לציין כי תא המנוע נשטף בניגוד לרצוני, כנראה כדי לאתר נזילות.

לאחר הטיפול נשמעים צילצולים באיזור ה-3000 סל"ד במאמץ לאחר שהרכב התחמם, מה לעשות ? מה יכול לגרום לדבר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

צילצולים יכולים להיגרם כתוצאה מהצתה לא מכוונת כראוי.

איני יודע איך זה ברכבך אך ברכבים מודרניים, שבהם יש הצתה אלקטרונית הכיוון אמור להיות בעזרת מחשב אלא אם קיים מפלג ברכב ואז הכיוון ידני.

יתכן גם, ששטיפת מנוע לא מקצועית גרמה לכך, שחוטי ההצתה נרטבו מעט ו/או נכנסו מנים למערכת החשמל.

זה לא ממש צירוף מקרים, שזה קרה לאחר השטיפה וחיפוש מעמיק בפורום ודאי שהיה מגלה מס' שרשורים של חברי פורום, שעשו שטיפה בקיטור ונכוו תרתי משמע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבנתי, ואני יודע, וממש הצעצבנתי שנעשה שטיפה שכזאת...

איך להמשיך מכאן ? המנוע מאבד כוח בזמן הצילצולים ונראה שצריכת הדלק זוועתית מאז המקרה, משהו סביב 1:8\9 ! שהיה בעבר סביב 1:12 !

הצילצולים אגב קורים רק כשהמנוע כבר חם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום קום.

כנראה לאחר שהחזירו את המפלג- קידמו את ההצתה יותר מידי.

יש לאחר מעט את ההצתה ועדיף עם אגדח הצתה \ שעון וואקום.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

חזרתי לעדכן, הייתי היום אצל חיים יוד, בנאדם מקסים ואדיב שבדק את הרכב, ומצא מים באחד מבתי הפלאגים, הדבר נוקה, ההצתה אוחרה קצת ויצאתי לדרכי, כמו כן נוקה בית המצערת.

הרכב נסע מעולה למשך כחמש דקות, אבל אך על הכביש המהיר חזרקו הרעשים, והאוטו מאבד כוח ומקרטע מאד, ויוצאות כמויות עשן גדולות מאד (לבן) מאחורה.

שמתי לב גם כי הדבר קורה בעיקר בהילוך הסופי, ואם אני נוסע בהילוך אחד נמוך יותר (3) התופעה מעט פחותה אבל עדיין קיימת.

ערכי זיהום האוויר בניוטרל מעולים, וגם בבדיקת בעמידה כולל עומס גדול על המנוע לא נמצא כלום, והמנוע עובד עגול ויפה, כמו שאמרתי הדבר מופיע רק בנסיעה בכביש המהיר באיזור ה-80-110 קמ"ש ובהאצות, בעת ההאצה כל הרכב מקרטע ומוציא המון עשן. (נורת מנוע לא נדלקת ולא עושה רושם שהרכב מתחמם באופן מיוחד).

קיבלתי עצה מחיים לבדול את הכויל ואת המפלג שכנראה מאבד ניצוץ, אבל אשמח לשמוע עוד עצות, מאד מוזר לי שהקרטועים מופיעים רק במהירויות גבוהות ועל הכביש המהיר, בתוך העיר כשאני נוסע אפשר לחשוב שהכל בסדר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אנשים, מחר אני כנראה הולך למוסך, הרכב מעשן בכמויות בשיוט בין עירוני ובלחיצות על הגז. כמו כן נשמע תיקתוק מאיזור המנוע (רק במהירויות בין עירוניות).

הדבר החלק לאחר הטיפול שרשמתי למעלה, מה לעשות מול המוסך ? הדבר קרה לאחר הטיפול ואני לא יכול כספית לעמוד בהוצאות נוספות, איך לגשת אליהם ? מה לבקש ?

בבקשה עזרה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...