Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה זמן מה אני מתיעץ עם חברי הפורום לגבי הרכב שברשותי: פורד מונדיאו 2004, הרכב הינו צרכן דלק רציני בכל קנה מידה, ב25% יותר מספרי הרכב ומבדיקות עם חברי הפורום.

רכשתי את הרכב ממגרש בב"ש, לאחר חודשיים שראיתי את הבעייה והייתי בבדיקות ומוסכים שונים הגעתי למגרש עם הרכב, שם הם היו ממש בסדר איתי ולקחו את הרכב לבדיקות נוספות, בעל המגרש אמר שגם הוא מרגיש שיש צריכת דלק מופרזת ובמשך חודשיים הלאה סיפק לי רכב חלופי בזמן שהריצו בדיקות על המונדיאו שלי, כלום לא עלה בחכתם של המומחים ועכשיו עומדת בפני ההחלטה הבאה:

יש בפני האופציות הבאות:

1. להישאר עם הרכב ולסבול את צריכת הדלק האיומה (1\5.2) בתוך העיר ו(1/8) מחוץ לעיר.

2. להאישאר עם הרכב ולהרכיב לו מערכת גז (כרוך בהוצאה כספים גבוהה)

3. להחליף עם טויוטה קורולה שיש במגרש שנת 2003 עם 149K יד 3 (ליסינג במקור) ללא תוספת כסף וללא זיכוי (הבדל של 5K במחירונים לטובתי.)

4. להחליף לניסן אלמרה מודל 2006 עם 56K יד 2 (השכרה לשעבר) ששוה 73K במחירות לעומת 64K של המונדיאו (לא יודע כמה כסף הוא יבקש ממני על התוספת אבל נראה היום.

5. ישנם עוד רכבים במגרש, אבל אני רוצה ללכת על משהו טוב גם לטווח של יותר משנה - ישנם אוואו, אלנטרה, פוקוס וכו...

מה הצרכים שלי ברכב:

1. אמינות

2. צריכת דלק סבירה (1/10 זה בסדר גמור)

3. נוחות נסיעה (אני יודע שאני לא יגיע לרמה של המונדיאו אבל מה שהכי מתקרב וגם יש לו את הפרמטרים האחרים)

4. שמירת ערך

5. ביקוש בשוק למכירה עתידית.

מה ההמלצה?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

המונדאו שלך לא עונה על הסעיפים 2,4,5 שרשמת לעיל,

לכן כנראה שהציעו לך "דיל" משתלם מספיק כך שהשתכנעת ללכת עליו ולא על אוטו יפני וחסכוני.

אז... שלא ימרחו אותך, לך למוסך רציני שיבדוק את הבעיה ואל תעזוב עד שלא יפתרו את הבעיה. את החשבון שלח לבעל המגרש.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אם תדע בכמה מוסכים הייתי.....

אפילו אתמול הייתי אצל אחד המומחים הכי גדולים באזור בתחום צריכת הדלק, הוא הריץ בדיקות מחשב, גזים, חיישנים וכו' ולא מצא כלום, מה שכן הוא נגע באגזוז וראה פיח שחור, הוא אמר שיש בעייה, הוא לא יודע להצביע עליה, והוא היה התקווה האחרונה שלי באזור.

ולא הציעו לי שום "דיל" על המונדיאו, פשוט לא ממש הבנתי ברכבים, וזה נראה לי רכב יפה ונוח מאוד ואשתי אהבה אז לקחנו.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

השאלה היא צריכת דלק איפה?

צריכת דלק של 10 ק"מ/ליטר בעיר תוכל להשיג רק במכוניות סופרמיני או בטויוטה פריוס.

נ.ב

הבעיה שאתה מתאר בקשר למונדאו שלך באמת מוזרה מכיוון שהייתה בבעלותנו מונדאו 2002 במשך 6 שנים ודווקא היינו מרוצים מצריכת הדלק שלה. אם העניין חשוב לך הייתי מציע לך להשקיע מעט כסף ולבדוק את הנושא במוסך המרכזי של פורד.

פורסם

אתה רוצה גם וגם וגם, אבל זה נראה בלתי אפשרי נוכח האפשרויות שהצגת.

האלמרה תשמור על ערכה יותר מהפוקוס, היא גם אמינה יותר וזוללת פחות דלק. עם זאת, לדעתי, הפוקוס נוחה יותר. הביקוש בעתיד? לא משהו ב-2 המקרים. שברולט? תעבור הלאה. הקורולה דווקא נשמעת לי לא רע, חוץ מעניין ההשכרה.

אישית, הייתי הולך על האלמרה.

• תוכן חדש...