Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מופיעים המון בזאפ בגלל המחירים שלהם-אתה יכול לכתוב עליהם חוות דעת שלילית שם.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מתענין כרגע בלהרוס לבנאדם את הפרנסה אנשים!

אני מחפש את מה שמגיע לי, כי תאכלס? נעקצתי אבל ממש נעקצתי.

מתקין מסיים התקנה ולא שם הגבהות, מגיע הלקוח ובמקום להגיד לו תשמע זו היתה בעיה אולי תחזור בהזדמנות נסדר לך את זה, אולי אני אחשוב על פיתרון, משהו!!! ולא תשמע בנאדם נשברה לך המסילה של החלון, קורה, זה בלאי של הרכב! אתם מבינים איזה שקר יש פה?!?!?!?!

ואני כמו אידיוט, הייתי צריך לחכות שינסו לפרוץ לי את האוטו בשביל ללכת לזגג ולגלות שהמסילה לא באמת נשברה אלא החלון נוגע במגנט.

ואם חס וחלילה חס ושלום זה שיושב לידי לא ידע שאסור לפתוח את החלון עד הסוף, וכן יפתח אותו עד הסוף. מה יקרה אם פתאום יתנפץ החלון? מה יקרה אם יקרה משהו לקומפוננט מהחלון?! מי יתקן? הוא?! לא חבר'ה. אני אצטרך לתקן בכסף שלי ובזמן היקר שלי, ובכאבי ראש שלי.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אקליפס, בזה שאתה "לא מתעניין כרגע בלהרוס לבנאדם את הפרנסה" אתה בעצם הורס את הפרנסה של המון אנשים אחרים, שרוצים להתקין מערכת סטריאו נורמלית ברכב, אבל בעצם זורקים את הכסף שלהם אצל מתקינים שרק גורמים לנזקים, וגובים יותר מדי כסף על שטויות.

חלון שבור? - פרנסה

מסילות ? - פרנסה

המון נסיעות וטרטורים - פרנסה

למי בדיוק נהרסה פה הפרנסה? לך? או למתקין?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו אתה יכול להתסכל על זה אחרת >

חלון שבור? - פרנסה - לזגג

מסילות ? - פרנסה - עוד זגג

המון נסיעות וטרטורים - פרנסה - יבואני רכב, חברות דלק, מוסכים, חברות צמיגים, מתקינים סטריאו (כי אתה רוצה מוזיקה בכל הנסיעות האלו)

למעשה "על גלגלים" יוצרים פרנסה יומיומית לעשרות בעלי מקצוע :)

פורסם

אז אפשר להגיד שעל גלגלים מחזיקים את כלכלת הארץ .

רק נקווה שאין להם הסכמים כלשהם איתם ;) [בצחוק]

ולנושא , אקליפס, קח בחשבון - שילמת על התקנה? משמע, קיבלת אחריות על ההתקנה, אחרת לא היית צריך לשלם על ההתקנה.

אם הם לא מוכנים לתקן לך את הבעיות שהם יצרו, אז משהו מקולקל אצלהם [מקווה שיש להם אחריות אצל ההורים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפרופו זגג :) היום קיבלתי שירות מעולה מזגג בכפר סבא בשם רמי, שיושב ביוחנן הסנדלר 8, עשה עבודה נקיה, לא נבהל מהאיטום שחסם את הגישה, פירק ממנו את המינימום ובקיצור, מומלץ בחום!

בשיפוצים

פורסם

אתה שובר את הראש שוב מחדש קרא את כל מה שכתבתי לך וגש לעבודה.

אחרי הכל תראה את זה כך,כולנו מאחוריך!!

נפתח בעצומה ונחתום כל חבר פורום כדי לסגור להם את המקום!!

בצחוק,אבל בגדול סע אח שלו גיבור סע להחזיר לעצמך את מה שמגיע.

ג'ובני

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לכל החבר'ה באתר שלום רב!! 14.12.08

נעים מאוד. שמי אבי אייבזו ואני אחד מהבעלים של חנות הסטיראו והרכב על גלגלים רחובות.

אנו חנות שקיימת למעלה מ15 שנה בתחום הסטיראו והמיגון לרכב.

הצטערתי להתקל ולקרוא את חוות הדעת השלילית של הבחור הנ"ל ואסביר למה.

המקרה התרחש לפני מספר חודשים. ואנסה לדי יק פרטים למרות שעבר זמן רב מאז והמון התקנות.

הבחור הגיע להתקנת מגבר שהיה צריך לרכוש אצלנו והביא עימו מספר אלמנטים נוספים להתקנה.

חוץ מהמגבר כל שאר הציוד היה שלו. ניתן לו הסבר מקיף לגבי כל המגברים שנמצאים במלאי והותאם לו מגבר שמתאים לאלמנטים שהוא הביא עימו. המגבו של הJBL לא התאים לו מאחר והוא עובד בהספקים נמוכים ואינו מתאים לסאב אשר היה לו ברכב.הוצעו לו מספר מגברים והוא החליט ללכת על מגבר חזק מדגם TEPE.

המגבר הנ"ל הוא מגבר תוצרת קוריאה. יחסית-איכותי מאוד.הספק גבוה ושנתיים אחריות.

את המערכת התקין לו מתקין אשר סיים את תקופת העסקתו אצלנו לפני כשלושה חודשים.

דמי ההתקנה אשר נגבו ממנו ריאליים וסבירים ביותר. מגבר 200 ש"ח. סט קומפוננט שהוא הביא עימו של חברת מורל 250 ש"ח. (ההתקנה מחייבת פירוק דלתות).

ההתקנה בוצעה ברמה הגבוהה ביותר תוך הקפדה על חיווט מתאים ואיכותי. הלקוחות מתבקשים להמתין בחדר ההמתנה כאשר העבודה המבוצעת ברכב לוקחת מספר שעות ושאת מכמה סיבות -

1.לא נעים למתקינים לעבוד כאשר כל רגע הלקוח שואל שאלות,מעכב ומפריע למהלך העבודה. אנו עונים על כל השאלות וההסברים במידה ויש בסוןף העבודה.

2.כאשר הרכב מפורק ומבצעים בו התקנה רצינים מונחים המון חלקים בסביבת הרכב. לא רצוי שיקרה איזה שהוא נזק ללקוח. מבחינה ביטוחית-גם במוסך מורשה ותקין -אסור ללקוח להיות ליד הרכב. הכל יכול לקרות.

הוא יכול היה לקחת כיסא ולהמתין בקרבת הרכב או בחדר ההמתנה ,שלשם כך הוקם.

אין שום סוד שייש להסתיר!!!

בסוף ההתקנה לפי מיטב זיכרוננו וידיעתנו הלקוח יצא מרוצה ולא העלה שום טענה בנוגע להתקנה.

ייתכן ןהוא פנה למתקין בקשר לבעיה הנ"ל והתקין ענה לו את התשובה שניתנה לו. במידה והדבר היה נראה לו לא סביר או תשובה לא רצינית או לא מספקת היה צריך לפנות אלינו והיינו מטפלים בכך עד תום.

במידה וההתקנה היתה לקויה- לא נותר לנו אלא להתנצל ונשמח לפצות את הלקוח בפעם הבאה.

טעויות קורות.גם ללא כוונת זדון וגם משיקול לא נכון של המתקין. על כך התנצלותנו.

עד רגע פירסום חוות דעת שלילית זו של הלקוח הוא אפילו לא פנה אלינו.

הוא פנה אלינו כאשר הופיעה אצלו תקלה במגבר. הוא פרש את טענותיו בפנינו. התנצלנו בפניו על עוגמת הנפש. הרמקולים נבדקו ומה שהיה טעון סידור סודר לשביעות רצונו המלאה.

אגב המגבר הלא תקין הוחלף לחדש למרות שהיה מותקן ברכב מספר חודשים!!

הוא קיבל שירות ואחריות מעל ומעבר וחבל שלא טרח לפרסם חוות דעת נוספת לאחר החלפת המגבר.

לפי בדיקה אחרונה שנעשתה הבחור בשם טל,יצא מרוצה מעל ומעבר!!!

לכל חוות הדעת שנוספו כתגובות כטוקבקים בהמשך- מעטות מאוד החנויות והעסקים בתחום הסטיראו והמיגון לרכב אשר מחזיקות במוניטין ובמקצועיות שלנו .17 שנה בתחום אומרות ומעידות על טיב השירות והמקצועיות.

אנו מנסים לרצות את כלל הלקוחות, אבל אף פעם אין 100 אחוז.

אם נוצרות בעיות ותקלות,ותמיד יש אנו יודעים גם לפתור אותם. מי שלא עובד לא עושה טעויות.

מאוד קל ללכלך ולהטיל רפש. עדיף להעמיד דברים על דיוקם,לשמוע גם את הצד השני,והכי חשוב- לספר את כל האמת וגם את הסוף.

נשמח לענות לכל חוות דעת- גם שלילית וגם חיובית.

שתהיה לנו אחלה שנה

צוות על גלגלים רחובות.

אייבזו אבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...