Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה התחיל ככה.

הייתי אצל כל כך הרבה חאפרים ומתקינים בכל איזור המרכז: רחובות, נס ציונה, ראשון לציון.

כבר כמעט שנתיים שאני קונה ומוכר רכיבים מהמערכת כל הזמן משדרג כל הזמן מוריד ומוסיף ועדין לא הגעתי למה שרציתי ובתקציב נורמלי.

בכל מקרה. לפני כשלושה חודשים בערך הגעתי לעל גלגלים עם קומפוננט של מורל טמפו שקניתי ביד שניה, הגעתי בכוונה לקנות מגבר שיגביר לי את הסט וסאב בגישור.

טוב הוא שכנע אותי ללכת על מגבר של סיני הוא טען שהוא יותר טוב מה- jbl ואיכשהו האמנתי לו.

בכל מקרה במהלך ההתקנה לא נתנו לי להיות ליד הרכב, אמרו לי לגשת לחדר ההתקנה ולא " להפריע למתקין ".

טוב הלכתי לחדר המתנה למשך כשעה בערך. לאחר כשעה קראו לי, ובאמת שמעתי את המערכת והיה נחמד הכל טוב ויפה.

עכשיו פתאום איכשהו! החלון של זה שיושב ליד הנהג לא נפתח עד הסוף, הוא טען שהמסילה שלי " נשברה ". זה לא כל כך הפריע לי הייתי מרוכז יותר במערכת. אמרתי לעצמי עוד חודש נתקן את זה לא נורא.

טוב, לפני כשבועיים בערך ניסו לפרוץ לי לרכב ושברו את המסילה של החלון שלי, הנהג. כנראה לא הספיקו לגנוב או שלא יודע מה הפריע להם בדיוק אבל הגעתי וראיתי את החלון בצורה אלכסונית.

יום אחרי זה הלכתי לזגג ישר לתקן את המסילה, אז אמרתי לו שיבדוק את הדלת השניה כי המתקין אמר לי שנשברה לי המסילה גם שם אז כבר חשבתי לסדר את 2 המסילות וזהו.

טוב הזגג מסיים לתקן את הדלת הראשונה, פותח את הדלת השניה, ופתאום צועק " איך ידעתי ". הוא מראה לי שכשהחלון יורד עד למטה הוא פוגע ברמקול בעוצמה רצינית וכל הפח והרמקול ממש זזים בצורה מחרידה!

אני ממש קיבלתי דם חם מכל הקטע הזה ולא מצאתי עד היום זמן ללכת אליהם ולראות למה בדיוק הם שקירו ככה.

טוב בהמשך למגבר הסיני - הוא עשה לי בעיות כבר 3 שבועות מאז שקניתי אותו! ואף פעם לא מצאתי זמן ללכת ולבדוק מה בדיוק מפריע למגבר. לפני כשלושה ימים פתאום הוא הפסיק לעבוד. לא כמו כל פעם שאני מכבה ומדליק את המערכת והוא מסתדר, אלא פשוט הפסיק לגמרי לא מוציא צלילים ונכנס לפרוטקשן.

היום הלכתי ל " על גלגלים " שנמצא ברחובות, ואמרתי להם בדיוק מה קרה. הם לא התרגשו ממש זו האמת כמעט בכלל, וטענו שלא קניתי איזה " jbl " או "rockfors " ואין לי למה לצפות ליותר מדי!

ובקשר לדלת שהמגבר יחזור מתיקון הם " יבדקו " את זה.

אני רוצה לשמוע את תגובותיכם אני פשוט נגנבתי מכל מה שהולך שם זה גועל נפש.

ובואו תשמעו את המחירים ששילמתי על המגבר וההתקנה!!!

250 - התקנה של הקומפוננט!

250 - התקנה של המגבר!

800 - המגבר בלבד!

מחכה לשמוע עצות מהמומחים מה לעשות... אני ממש עובד עצות איתם. אני לא רוצה ללכת ולעשות באלגן ממש לא אבל אני לא רואה שום דרך אחרת עם אנשים כאלה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון טעות המגבר עלה 899!

הנה לינק למגבר אצל על גלגלים.

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1202&PHPSESSID=cd46d71f03cb267b140e62c869c2a25a

זה מה שהוא טען שיותר איכותי ויותר חזק מ jbl!

ודרך אגב! כמעט כל הנתונים שלהם לגמרי ה- rms במגברים מוטעים לגמרי! הכל שם שקר ממש כמעט בכל מגבר! מה הולך פה לעזעזל???

פורסם

יש משפט שנשים אומרות עם גברים "פעם בוגד תמיד בוגד"

אותו דבר זה עם מתקינים "פעם חאפר תמיד חאפר"

זה עיניין של אופי.!

קח את זה כשיעור לחיים בפעם הבאה חפש אנשי מקצוע אמינים עם המלצות.

ותתיעץ עם חברי הפורום לפני שאתה קונה

ולא אחרי שכבר קניתה וניכנסתה לבעיות.

פורסם

אין יותר מדי מה להגיב על כך.

אני מניח שמעכשיו יהיה להם כמה לקוחות פחות בעקבות השרשור הנ"ל.

אל תוותר להם על תיקון המגבר והדלת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלכת למתקין שאתה לא מכיר, נתת לו לעבוד על הרכב מבלי שתוכל לפקח על העבודה

ובנוסף האמנת שזבל סיני יכול להתחרות ולהתעלות על מגבר איכותי שלJBL .

כרגע לא נשאר לך מה לעשות חוץ מלהסיק מסקנות ובפעם הבאה לא לחפש לחסוך אלא

ללכת על הדבר האמיתי מבחינת ציוד ומבחינת מתקין.

Peugeot 208GTI

פורסם

אז אני מבין שאין לי שום דבר לקבל שום פיצוי? כי אם העסק היה שלי אני חושב שהלקוח היה מקבל פיצוי כל כך גדול שהוא לא היה עוזב אותי לעולם.

אני רציתי להחזיר לו את המגבר לגמרי שיקח אותו ולשדרג למגבר מחברה יותר מוכרת אבל אני לא חושב שהוא בענין בכלל.

פורסם

צער לי לשמוע על זה אבל הם צודקים. מה כבר ציפיתה ממגבר סיני??? בתוספת של איזה 200 שקל ואתה קונה JBL.

בקשר לחלון, זאת אשמתם מלאה שלא שמו הגבהות לרמקול.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לא חבל אחי(אם הוא אחיך - דבר איתו בבית, חבל על הפיקסלים במסך שאתה מבזבז לאנשים בבית) אני רואה כמה כסף הוצאת על השטות הזאת וממש כואב לי באמת למה לא לחשוב קצת לפני למה לא להתייעץ למה???

יש כאן כל כך הרבה אנשים טובים ומומחים יותר מכל החארות האלה שהיו שמחים לעזור לך

האמת לדעתי אני לא חושב שישנה דרך נורמלית כלשהיא לתקן את הטעות המרה הזאת של רמאות נטו כי בסך הכל אם מסתכלים על זה בגדול אתה האשם העיקרי פה אמנם נפלת בפח אבל עדיין...

אני חושב שאני הייתי עושה המון בלאגן אבל זה אני והשאלה היא מה יצא לך מזה בסוף בכל מקרה שיהיה בהצלחה גבר!!!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אני חשבתי לעשות באלגן ואני יכול באמת שאני יכול. השאלה מה יצא לי מזה? אני באמת האשם פה כמו שכולם אומרים...

מה שיותר חשוב לי פה הוא שבעצם כולם יגלו מי הם באמת!

אני מהיום בצהריים איכשהו יצא לי לדבר כבר עם 2 אנשים שיצאו מאוכזבים לגמרי מאותה חנות!!! " על גלגלים " ברחובות.

אחד מהם שילם על מערכת שעולה בקושי כולל כל הרכיבים וההתקנה 6000 שקל בלבד!!! וחודש לפני זה הוא קנה והתקין הכל אצל " על גלגלים " והמחיר שהוא שילם היה 10000 שקלים!!! תראו על מה אני מדבר פה! והוא הראה לי רכיב רכיב ואת ההפרשים ואת המחירים המטורפים ולפי דעתי זה לא הפרשים נורמלים אלא פשוט גניבה מאדם שלא הבין במערכות כלום ועקצו אותו לגמרי!

ועוד אדם שקנה מהם רמקולים אחוריים 6*9 וגם התקין אצלם והיה חיווט והיה הכל והם עדין לקחו ממנו 250 רק על התקנה! בלי המחיר של הרמקולים. וגם! 5 חודשים לאחר מכן הרמקולים נשרפו כנראה, הוא הגיע אליהם והם טענו שאין אחריות, למרות שהם התחייבו לו שיש שנה שלמה אחריות! וגם באתר רשום!

אתם מבינים מה הולך פה?!

פורסם

אין מילים איזה חוסר מקצועיות.

למקום כזה אסור לתת לגעת ברכבים שלנו, אם הוא לא לוקח אחריות איזה מן מקום זה?!

בטוח שהוא צריך לשלם על המנגנון והמגבר ואפילו לתת לך "שידרוג" ל JBL במחיר ההפרש.

מאחר והוא הטען כי זהו מגבר איכותי.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
צער לי לשמוע על זה אבל הם צודקים. מה כבר ציפיתה ממגבר סיני??? בתוספת של איזה 200 שקל ואתה קונה JBL.

בקשר לחלון, זאת אשמתם מלאה שלא שמו הגבהות לרמקול.

קראת בכלל מה שהוא רשם למעלה ?

המתקינים החכמים שם מרמים אנשים ואומרים להם שהמגבר הסיני יותר טוב מהJBL. הלקוח שמבין מעט בנושא לא היה מאמין להם אבל יש כאלו שפחות מבינים בנושא ונפלים בפח.

מצד אחד אמרו לו לפני שהוא קנה שהמגבר יותר טוב מהJBL ואחרי שהו נישרף פתאום זה סתם מגבר מעפאן והם לא מבינים למה הוא קנה אותו בכלל.:x

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

מקרה כואב של חוסר ידע,ואנשים שזיהו את החולשה הזאת, ונצלו אותה,תקרא לזה טבע האדם או מה

שלא יהיה אני נתקלתי בזה לא מעט ולא חסר נביילס.

נסה לגשת אליהם חזרה בצורה הכי "קרה" שאתה יכול ובדיבור הכי של עורך דין תסביר להם הכל

מהתחלה ממש כמו למפגרים או במסגרת צבאית, במידה ובאמת יש צוריך להסביר.את התקלה הם כבר יודעים שעבדו עליך במחיר,דחפו לך

מגבר שהומלץ לך כטוב מJBL ולאחר מכן אמרו "מה חשבת זה סיני" בזה הם עוד איך שהוא יתחמקו

בצורה פוליטית כי ככה העולם שלנו עובד היום מה לעשות,אבל לגבי מיקום הוופר? הם השאירו כבר יותר

מדי עקבות פתח אפילו אתה את הדלת ותראה להם. במידה ויגלו חוסר עניין נסה להתיעץ עם עורך דין

לתביעות קטנות,אם יש לך זמן לזה וקצת כוח אפשרי שתוציא מהם את האמת.או איזה פיצוי בנה סיפור אמיתי על השקרים והגזל שהלך שם וממתי לעזאזל מפרידים את הלקוח מרכבו מזה חדר ניתוח?

כבר שם היתה צריה להידלק לך נורה אדומה,אבל אי אפשר להאשים אותך כולנו התחלנו מחוסר ידע ולא ידענו הרבה בתחום.

בכל מקרה לא לחזור על טעיות ויש לך את הפורום הטוב הזה ולא פחות מ 3 מתקינים טובים שיושבים כאן בפורום שיותר מישמחו להמליץ לך על מקומות אמינים ולהתקין בעצמם.

בהצלחה בכל דבר.

ג'ובני

פורסם

"על גלגלים" ידועים באדישות המגעילה שלהם כאילו אתה חייב להם משהו..

באזור רחובות והסביבה אני יכול להמליץץ בחום רבבבב באמת אנשים זהבבבב

סאונדר ברחוב ויצמן ברחובות ליד המשטרה

שתי חב'רה מקצועיים מאוד עשו לי כמה התקנות וגם לחברים במחירים ברצפה והרבה אחריות אומרים את כל האמת בפנים מה תקבל מזה ומה תקבל מזה

באמת מומלץ מאוד...

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
מקרה כואב של חוסר ידע,ואנשים שזיהו את החולשה הזאת, ונצלו אותה,תקרא לזה טבע האדם או מה

לתביעות קטנות,אם יש לך זמן לזה וקצת כוח אפשרי שתוציא מהם את האמת.או איזה פיצוי בנה סיפור אמיתי על השקרים והגזל שהלך שם וממתי לעזאזל מפרידים את הלקוח מרכבו מזה חדר ניתוח?

כבר שם היתה צריה להידלק לך נורה אדומה,אבל אי אפשר להאשים אותך כולנו התחלנו מחוסר ידע ולא ידענו הרבה בתחום.

אתה צודק במאה אחוז! אני פחדתי שיגנבו משהו! אבל מה? אתה יודע זה כמו האנגר ענק והאנשים נראו רציניים וחשבתי לעצמי וואלה אם הם באמת הוציאו אותי מהאולם זה אומר שהם רוצים לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר! ( עוד פעם - עברתי המון מתקינים עד שהגעתי אליהם וכנראה לא כל מה שנראה טוב מבחוץ הוא גם מבפנים טוב ).

בקיצור נכוותי ממש קשה מהם אני מחפש פיצוי / נקמה! אני לא מוכן לעבור על זה בשתיקה ממש לא!

אני רוצה עזרה ממוחים אפילו ממתקינים פה בפורום על ייעוץ איך אני אוכל לקבל פיצוי על העוגמת נפש הזו, שאני קונה מגבר ובמשך 3 חודשים אני סובל ממנו עם בעיות ופתאום בום הוא החליט לעשות בעיות עד הסוף!

פורסם

גועל נפש! של מתקינים ובתי עסק יש בארץ

גם אני חוויתי חאפר על בשרי

אין כלל מספר אחד - לבחור מתקין טוב

פשוט אין דרך אחרת , איזה חוצפה לבקש לעבור חדר בשביל לא להפריע? מזה השטויות האלה

האמת אני חושב שצריך להתרחק כמה שיותר מהמקומות שהכי מסחריים , כי שמה ההשקעה בהתקנות היא 0 כי הרי יש להם עוד 100 לקחות לרצות

מקווה שלמדת לקח לפעם הבאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...