Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגדים לנזקקים-הכוונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם מישהו נתקל באזור ת"א בעגלה שאפשר לתרום בה ביגוד לנזקקים.

הצטברה אצלי כמות לא קטנה ובעבר הייתי משתמש בעגלה בדרך לאור-יהודה שהוצבה שם,

אבל היא כבר לא שם לצערי.

תודה.

פורסם

יש כמה עגלות כאלו בבני-ברק, באזור המסחרי שמאחורי קניון איילון.

אם זה משנה לך משהו, אז בעבר היה פרסום בעיתונות על ה"עמותות" שמתחזקות חלק מהעגלות האלו, ומסתבר שחלקן מרוויחות לא רע מאיסוף הבגדים המשומשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היות ואני גר קרוב לאחד מסניפי ויצ"ו, אני יכול לספר שגם הם לא תלית שכולה תכלת.

אבל אין ספק, כשיש לי בגד לתרום אני מעדיף לתת אותו לויצ"ו ולא לעגלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצה חמה מהשטח - ערוך מיון מדוקדק בבגדים. בגדים עם קרע, לכלוך או כל סיבה אחרת שבגללה לא היית לובש אותם מלבד שהם לא במידתך או שנמאס לך מהם - זרוק אותם לפח ואל תטריח לשווא את המתנדבים.

צביקי

פורסם

אתה גם יכול לתת את הבגדים ל"פתחון לב" באזה"ת החדש בראשון

אמנם לא ת"א, אבל קרוב... (אם אתה עולה על איילון)

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

אני נותן את הבגדים לסניף ויצ'ו הקרוב לבית מגוריי.

נראה לי פיתרון הולם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום,

הצטברה אצלי כמות לא קטנה ובעבר הייתי משתמש בעגלה בדרך לאור-יהודה שהוצבה שם,

אבל היא כבר לא שם לצערי.

תודה.

ישנה עגלה באור יהודה, בצומת סביון.

בכביש מכיוון מזרח למערב, בסמוך לתחנת האוטובוס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ויצו לא נותנים את הבגדים האלה לאף נזקק.

לויצו יש חנויות (אם זכור לי נכון לכל סניף שלהם יש חנות כזאת) שנקראות ביגודית אם אני לא טועה, שם הם מוכרים את הבגדים האלה במחירים זולים מאוד כדי שגם מי שאין לו הרבה כסף יקנה ביגוד משומש בזול וגם הם ירוויחו מהעניין.

זה נכון לדעתי לגבי רוב העמותות בארץ כי אף אחד הוים לא עובד בחינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...