Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש המלצות לגבי מגבר שיבחר מתוך 5 דגמים שונים בתכלית שאמורים להגביר

deh-p8600mp פיוניר הד יוניט

קידמי-mb quart qsd-213

אחורי 9*6 פיוניר (לילדים שיושבים מאחור)

סאב מוראלbass master 400 -15

ROCKFORD POWER 1000

HELIX DARK BLUE 5

ALPINE PDX-5

MEMPHIS BELLE 16 MCH 1300

US AMPS AX-5600

אין לי אפשרות לבחון באוזן כך שנראה לי שברמה הזאת ההבדלים לא מהותיים-או שאני טועה?

מה דעתכם?

פורסם

יצא לי לעבוד עם ההליקס 5 ערוצים והמגבר יחסית חזק ואיכותי מאוד הרשים למרות שזו סידרה הכי נמוכה של החברה הגרמנית.

פורסם

מדוע אתה מעוניין במגבר 5 ערוצים?

רוב מגברי חמישה הערוצים חלשים יחסית.

אני הייתי לוקח מגבר 4 ערוצים איכותי, מחבר אותו לקומפוננט הקדמי ומגשר לסאב, ואת ה 6X9 מחבר להגברת הרדיו דיסק, בו יש לך שליטה על עוצמתם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במקומך הייתי עושה כמו איתמר. ה PDX-5 מצויין, אבל הגברת הסאב שלו חלשה אך מספיקה לי.

TSI | Alpine PDX-5 | Pioneer 7950UB | Rainbow Vanadium 3-WAY | iPod 160GB

פורסם

אם אני לא טועה הרוקפורד 1000 היה פעם בזאפ, המחיר שביקשו עליו היה 13k

אני מאמין שגם עדיף לך כבר לרכוש מגבר 4 ערוצים, ובנוסף מונובלוק

ומה התקציב בעצם?אולי יש פיתרון אחר שיהיה יותר טוב, ויספק אותך יותר

פורסם

מסכים אם איתמר

אם הרמקולים האחוריים הם אפשרות משנית לילדים ניתן לחבר אותם להד יוניט

ולקחת מגבר 4 ערוצים 2 לקדמיים ו2 בבריג' לסאב

ד"א הסאב הנ"ל עדין מאוד ולא יכול לקבל הספק גבוה

כבר יצא לי לשרוף 2 כאלה בעבר הרחוק

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסות

אני מחפש מגבר 5 ערוצים איכותי וחזק מספיק להזיז את הרמקולים שלי-לא מגבר מפלצתי שירקיד לי את הקישקעס....:lol:

תצחקו תצחקו אבל הרד סאונד 5 ערוצים שברשותי -סאונד טוב גם באוזני מקצוענים ממני....

עכשיו אני רוצה להשקיע במגבר איכותי וחושבתני שמצאתי 5 מגברים טובים לרמת המחירים השפויה שבחול....

רק לא מבין מאיפה החוצפה לקחת על רוקפורד 13000 שקל שבארהב הוא עולה 500 דולר.....

אתם צודקים לגבי האפשרות של חיבורי האחוריים ליוניט אבל רוצה גם להשאיר לי את האפשרות אולי לעתיד להחליף למשהו טוב יותר וה5 ערוצים עונה לי על הצורך מבלי להכנם לעוד קניות ומה גם שהרכב הוא רכב עבודה שמחליפים פעם בשנתיים-שלוש(עכשיו יש רנו מגאן2008)

קיבלתי חוות דעת על ההליקס והאלפיין-תודה.על שאר המגברים מישהו שמע או על הרוקפורד במיוחד??????????

תודה

פורסם

לרוקפורד תמיד היו מגברים מצויינים לדעתי..לגבי החדשים אני לא כול כך יודע אבל יצא לי לעבוד עם הPOWER4004 והוא מגבר חזק ומצויין.

יש לי כבר 5שנים מגבר של רוקפורד 4 ערוצים ובחיים לא ניכנס לפרוטקשן או עשה בעיות כנ"ל מונו של רוקפורד שמעיף את הMAX ולא מתחם.

מגברים מצויינים.

אם יש לך לאופציה להביא רוקפורד במחיר הגיוני אז לך על זה.

פורסם
לרוקפורד תמיד היו מגברים מצויינים לדעתי..לגבי החדשים אני לא כול כך יודע אבל יצא לי לעבוד עם הPOWER4004 והוא מגבר חזק ומצויין.

יש לי כבר 5שנים מגבר של רוקפורד 4 ערוצים ובחיים לא ניכנס לפרוטקשן או עשה בעיות כנ"ל מונו של רוקפורד שמעיף את הMAX ולא מתחם.

מגברים מצויינים.

אם יש לך לאופציה להביא רוקפורד במחיר הגיוני אז לך על זה.

+1

מדובר במגבר מסדרת POWER מגבר מעולה. וביחס למחיר שלו 500$ {זול.!} הוא לוקח בגדול.!

http://www.sonicelectronix.com/item_9798_Rockford+Fosgate+POWER-1000.html

• תוכן חדש...