Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ישנה הרבה, בעיקר רעש.

קנית את האוטו לא מזמן אז במידה ולא עשית יישור קו מומלץ לעשות.

תלמד קודם את האוטו איך הוא מתנהג ומה הנקודות החזקות/חלשות שלו ותשפר לפי הצרכים שלך.

חבל סתם לזרוק כסף על פילטר, אם אתה באמת רוצה שהמנוע "ינשום" יותר טוב תשקיע במערכת פליטה יותר ספורטיבית + פילטר הרבה כוח זה לא יוסיף לך אבל זה יעזור בסל"ד גבוה.

אבל שוב, חכה קצת יכול להיות שעוד חודש תרצה לשפר את ההתנהגות\בלימה וכו'.

משהו שכן מומלץ לעשות זה לקנות סט צמיגים איכותי (וג'אנטים קלים ורחבים אם יש תקציב)

פורסם

לא ישנה הרבה ? מה אתם עד כדי כך מרובעים ,ב 280 שקל והחיסכון לאורך הטיפולים זה אולי אחד הדברים הכי יעלים שאתה יכול לעשות .

פילטר פתוח ממוקם היטב מבודד ממקום חם (תסתכל למעלה יש קישור למדריך טוב של מוטי ) יתן לך אחלה של תמורה לכסף .

מומלץ .

פורסם

עדיין השינויי לא יהיה כל כך משמועתי. אני כבר הייתי משקיע במשהו אחר אבל כל אחד ומה שהוא רוצה לשפר.

ואור גם צודק בזה שצריך למקם את הפילטר נכון.

פורסם

כאחד שהיו לו 2 קליאו RSI (השניה עדיין בבעלותי כרגע),אני יכול להגיד בלב שלם, שפילטר פתוח לא מוסיף כלום לאוטו הזה.

סעפת היניקה וסעפת הפליטה ממקומים אחד מתחת לשני,ותמיד יש סביבה חמה ליד הפילטר אויר.

לכן הכי טוב להשאיר את המקורי מכיון שהוא מגיע עם "בית" מבודד במקום הכי קריר בתא המנוע.

השיפור הכי טוב לרכב הזה הוא קיט הנמכה. עולם אחר.

שיפור שממש מרגישים בסיבובים.מומלץ בחום.

פורסם

אחי תקשיבב לי וזה מנסיון שיש לחבר עכשיו RSI הוא גם קנה פילטר אוויר פתוח עם צנרת עם הכול הבעיהה היחידהה שאיןןן לך איפה למקםם אותוו המנוע של RSI צפוףףףף . קיצר שם ו ובדיוק אחרי שבוע וחצי הוציאי אותו זה הורגש שאוטו היה יותר מהיר בלי הפילטר .

בכוונה לא מחקתי את ההודעה .

הבא שירשום הודעה בסגנון הזה יכנס למעקב . לא פחות .

לרושם ההודעה , אתה לא מקבל אזהרה על זה , אבל קרא את חוקי הפורום . ככה תדע איך לרשום הודעה .

יאשה .

• תוכן חדש...