Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Race Of Champions

ראלימן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון פשוט - לוקחים כמה חברה ממירצי קארט, WRC קצת אופנוענים ו7 מכוניות. 3 סיאט קורדובה WRC, זוג 206 WRC וזוג אבו ראלי חמודות. מריצים אותם במסלול בוצי ומבררים מי המנצח. התחרות נמשכת כמה ימים על כמה משטחים כל כמה מכוניות. היום היה ,כאמור, מכוניות ראלי על משטח בוצי. בין החברה של הראלי היו הארי רובנפרה ומרקוס גרונהולם ובין הקארט ( מי שיודע..) סבאסטיאן לואב ומארקוס דובאל. רובנפרה הפסדי בחצי גמר לסבסטיאן שהמשיך לגמר נגד גרונהולם.

הפסקה לקצת חוקים והסברים. המסלול הוא כזה שעושים אותו פעם אחת ואז שוב אבל במקומות ההפוכים ככה שעושים 2 הקפות. מסיימים יוצאים מהמכוניות ומחליפים מכוניות ומקומות. המסלול הוא 2 נתיבים. מי שמנצח ב2 מירוצים - מנצח.

לפני הגמר עלו שתיהם לניסיון קל על 206 WRC וגרונהולם הראה לכולם מי פה בעל הבית.

ואז עלו על הקורדובות וגרונהולם ניצח בהפרש זעום של 0.079 שניות.

במקצה השני הם עלו על ה206 שוב. בהקפה הראשונה לואב הוביל בהפרש קל של 0.300 שניות ואז בהקפה השניה גרונהולם הוביל כל הדרך עד לפניה האחרונה ושם חטף מכה קלה בזנב ולואב ניצח בהפרש של חצי שניה.

שובר שוויון - הם החליפו בין ה206 וגרונהולם פתח חזק, חזק מאד. הוא נלחם על כבודו במכונית שלו ואחרי הקפה אחת הוא כבר הוביל ביותר משניה. בהקפה השניה לואב צימצם את הפער אבל פניה אחת לפני הסוף נתקע חזק עם הזנב בצד המסלול והפסיד זמן. גרונהולם ניצח 2:1 בהפרש של 0.807.

גרונהולם הוא אלוף האלופים לשנה הזאת.

אז ארחי כמה מכוניות מושמדות ביותר - קורדובה שאיבדה כנף שמאלית קדמית ואבו שאיבדה פגוש אחורי ואיך אפשר שלשכוח את הג'אנט השבור של הקורדובה הצהובה שחזרה מהר מאד לסככה...

אגב המירוץ עצמו התרחש ב- Grand Canaria בספרד.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הרעיון פשוט - לוקחים כמה חברה ממירצי קארט, WRC קצת אופנוענים ו7 מכוניות. 3 סיאט קורדובה WRC, זוג 206 WRC וזוג אבו ראלי חמודות. מריצים אותם במסלול בוצי ומבררים מי המנצח. התחרות נמשכת כמה ימים על כמה משטחים כל כמה מכוניות. היום היה ,כאמור, מכוניות ראלי על משטח בוצי. בין החברה של הראלי היו הארי רובנפרה ומרקוס גרונהולם ובין הקארט ( מי שיודע..) סבאסטיאן לואב ומארקוס דובאל. רובנפרה הפסדי בחצי גמר לסבסטיאן שהמשיך לגמר נגד גרונהולם.

הפסקה לקצת חוקים והסברים. המסלול הוא כזה שעושים אותו פעם אחת ואז שוב אבל במקומות ההפוכים ככה שעושים 2 הקפות. מסיימים יוצאים מהמכוניות ומחליפים מכוניות ומקומות. המסלול הוא 2 נתיבים. מי שמנצח ב2 מירוצים - מנצח.

לפני הגמר עלו שתיהם לניסיון קל על 206 WRC וגרונהולם הראה לכולם מי פה בעל הבית.

ואז עלו על הקורדובות וגרונהולם ניצח בהפרש זעום של 0.079 שניות.

במקצה השני הם עלו על ה206 שוב. בהקפה הראשונה לואב הוביל בהפרש קל של 0.300 שניות ואז בהקפה השניה גרונהולם הוביל כל הדרך עד לפניה האחרונה ושם חטף מכה קלה בזנב ולואב ניצח בהפרש של חצי שניה.

שובר שוויון - הם החליפו בין ה206 וגרונהולם פתח חזק, חזק מאד. הוא נלחם על כבודו במכונית שלו ואחרי הקפה אחת הוא כבר הוביל ביותר משניה. בהקפה השניה לואב צימצם את הפער אבל פניה אחת לפני הסוף נתקע חזק עם הזנב בצד המסלול והפסיד זמן. גרונהולם ניצח 2:1 בהפרש של 0.807.

גרונהולם הוא אלוף האלופים לשנה הזאת.

אז ארחי כמה מכוניות מושמדות ביותר - קורדובה שאיבדה כנף שמאלית קדמית ואבו שאיבדה פגוש אחורי ואיך אפשר שלשכוח את הג'אנט השבור של הקורדובה הצהובה שחזרה מהר מאד לסככה...

אגב המירוץ עצמו התרחש ב- Grand Canaria בספרד.

ראלימן

ואתה עוד קורא לעצמך ראלימן...

:o

כמה תיקונים:

לא היה אף אחד מקארט, סבסטיאן לואב נוהג עבור סיטרואן ומארטין דובאל עבור פורד בWRC כמובן.

המסלול הוא קבוע ולא משתנה במשך שלושת הימים, תמיד באותו מקום ובאותו זמן בשנה, RACE OF CHAMPIONS נערך מסורתית מזה יותר משלושה עשורים בגראנד קאנריה, ספרד.

המסלול בנוי בצורת 8, כאשר מזנקים למעשה בנתיבים מקבילים, כמובן שה8 מפותל וקיים גשר בחלקו כדי לאפשר החלפת הנתיבים, כך שלמעשה צד אחד של ה8 שונה מהצד השני ו2 הקפות הן בעצם הקפת מסלול שלמה אחת.

גרונהולם :king: הWRC !

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני בטוח במאה אחוזים שהיו אנשים מקארט. אלא אם כן האנגלית שלי עילגת מאד את המילה KART אני עוד מסוגל להבין ולשמוע. ותודה על ההסבר על המסלול קצת קשה היה לי להסביר איך זה הולך.. בקיצור כמו קולין מקריי :lol:

וגרונהולם אכן שולט.. אגב המנצח של שנה שעברה היה רובנפרה..

ועוד משהו קטן אתמול היה גם תחרות לאומית, כלומר של ארצות. רובנפרה לא התחרה מכיוון וגרונהול היה הנציג של פינלנד. יש לך מושג מה היו התוצאות של אתמול?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אני בטוח במאה אחוזים שהיו אנשים מקארט. אלא אם כן האנגלית שלי עילגת מאד את המילה KART אני עוד מסוגל להבין ולשמוע. ותודה על ההסבר על המסלול קצת קשה היה לי להסביר איך זה הולך.. בקיצור כמו קולין מקריי :lol:

וגרונהולם אכן שולט.. אגב המנצח של שנה שעברה היה רובנפרה..

ועוד משהו קטן אתמול היה גם תחרות לאומית, כלומר של ארצות. רובנפרה לא התחרה מכיוון וגרונהול היה הנציג של פינלנד. יש לך מושג מה היו התוצאות של אתמול?

ראלימן

אומרים CART אבל לא משנה, בכל מקרה, כמו של מחר... :p

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
לא היה אף אחד מקארט

כן היה וכן היה, כריסטיאנו דה מאטה אלוף הקארט ל 2002 נהג עבור ברזיל.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
אני בטוח במאה אחוזים שהיו אנשים מקארט. אלא אם כן האנגלית שלי עילגת מאד את המילה KART אני עוד מסוגל להבין ולשמוע.ראלימן

אומרים CART אבל לא משנה, בכל מקרה, כמו של מחר... :p

קארט אומרים, וגם רושמים עם K.

KART.

http://www.worldkarting.com/

Cart זה עגלה. Kart זה... קארט.

פורסם

למען האמת אומרים CART

בתור

Champonship Auto Racing Teams

אכן כותבים KART

כשמתכוונים לקארטינג

אבל אליפות הקארט האמריקאית היא

CART

יובל.

פורסם
למען האמת אומרים CART

בתור

Champonship Auto Racing Teams

אכן כותבים KART

כשמתכוונים לקארטינג

אבל אליפות הקארט האמריקאית היא

CART

וואלה, צודק... :shock:

מה שכן, אני התכוונתי לקארטינג ולא לאליפות האמריקאית...

• תוכן חדש...