Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע לעבודה לר"ג, עובר את גשר גהה, ומשהו מרגיש לי מוזר,האוטו לא נפל לאיזה בור, לא הייתי צריך להתחמק ממכתשים באמצע הכביש,ומה רואות עייני? מלא כלים הנדסיים, מכבשים, מקרצפים,משפצים את כביש ז'בוטינסקי בבני ברק! הללויה!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אתה מדבר על כל אורכו של הכביש, עד גהה? או רק חלקים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מישהו אמר בחירות?

ובנושא הכביש,אל דאגה עם כל הבורות שיש בו,תוך חודשיים עם הגשם האספלט נופל בחזרה והבורות חוזרות למקומן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
משפצים את כביש ז'בוטינסקי בבני ברק! הללויה!

זה מה שנקרא "בעזרת השם".

:|

אצלנו בחיפה, משפצים את כל השכונות הלא נכונות- או של העשירים או של הבעייתיים,והכי מעצבן שגם שכונות שבהם לא משתמשים בכביש יומיים בשבוע... אבל לא את השכונות הנורמאליות, ששם הכביש קטסטרופאלי לחלוטין.

ואני משוכנע שזה מכספי הפיצוי של המלחמה.

הכביש ברחוב שלי מלא בבורות שנשארו מאז חפירת התעלות לטובת התקנת הכבלים אי שם בתחילת שנות ה-90, בורות טריים שנפערים כל חורף (עוד מלפני שנות ה-90), שקעים,מהמורות וגבעות (שכל חורף משנות צורה חזרה לבור). אני אעלה מתישהוא תמונות - אתם לא תאמינו.

ומשום מה איש לא מעלה על דעתו לקום ולעשות מעשה. למעט מעשה מגונה לתושבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בני ברק העיר הכי מגעילה בארץ, מלוכלכת ותשתיות מחורבנות מכל סוג... פשוט זוועה.

לא צריך להיות גאון כדי לזהות את הגבולות המוניציפלים של בני ברק מספיק לנסוע ולראות אשפה בכל מקום וברגע שעוברים לפ"ת/ר"ג/ת"א צידי הדרכים פתאום נקיים ואין מכתשים של אחרי הפצצה בכבישים ראשיים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מישהו אמר בחירות?

ובנושא הכביש,אל דאגה עם כל הבורות שיש בו,תוך חודשיים עם הגשם האספלט נופל בחזרה והבורות חוזרות למקומן.

אם אני לא טועה, בבני ברק אין בחירות.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

יש עוד מספר מקומות פחות סימפטים ברחבי הארץ שמתחרים בגאון בבני ברק ויכולים לה. אולם, על מנת שלא לחרוג מתקנון הפורום ולשמור על תרבות הדיון, נכנה אותם בשם הקוד - המגזר.

• תוכן חדש...