Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לעכשיו אני לא מוכר מכיוון שהאופציית שדרוג שלי נמכרה.

אקסודוס, הקליאו ב-40K ש"ח היא של חבר של לירן אם אני לא טועה. גם עליה יש הרבה שמועות אבל אני הייתי הולך לבדוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע, דיברתי עם לירן, ודיברתי עם הבחור, אני חייב לומר שלירן אפילו שלח לי תמונה שלה, והיא אכן נראית טוב.

אבל , בזמנו, לפני חודשיים בערך, דיברתי עם הבחור, והעובדה שהוא לא מקפיד על תדלוק ב98 הפריעה לי מאוד.

היו עוד כמה דברים שלא מצאו חן בעיני בזמנו, אבל אני לא זוכר.

אה, ואם יש כאלה שחושבים שאני לא רציני, אני מסתובב עם כסף עלי.

(מי שחושב לנסות לשדוד אותי, שיחשוב שנית...:wink:)

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

דיברתי עם הבחור עם הכסופה 160K. הוא לא יד 3 אלא יד רביעית, לפחות לפי מה שהוא אומר. (הרישיון של הבעלים הקודם הוא 02)

מישהו מכיר את הרכב ספציפית? לפי מה שאמר לא ידוע לו אם הוחלפו בולמי זעזועים או לא.

פורסם

אם ב160K ק"מ הוא לא סגור על הבולמים אז רוב הסיכויים שהוא לא סגור על עוד הרבה דברים אחרים שבטח נמצאים על סף גסיסה. צריך לבדוק טוב מה הוחלף ומה צריך להחליף כדי לא ליפול לבור של החלפות חלקים בלואיים.

בן אדם שאוהב את הרכב שלו, מבין בו ושומר עליו צריך לדעת את הדברים האלה, במיוחד אם הוא נוסע על בולמים גמורים בני 160 אלף ק"מ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
דיברתי עם הבחור עם הכסופה 160K. הוא לא יד 3 אלא יד רביעית, לפחות לפי מה שהוא אומר. (הרישיון של הבעלים הקודם הוא 02)

מישהו מכיר את הרכב ספציפית? לפי מה שאמר לא ידוע לו אם הוחלפו בולמי זעזועים או לא.

הגם אתה ברוטוס בין המחפשים אחר צרפתיה גזעית עם 172 סוסים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני והפה הגדול שלי, רק פתחתי את הפה. כנראה שהקליאו שלי קוראת פה בפורום בין שאר הדברים שהיא עושה אחרת אין לי הסבר למה שקרה היום בבוקר.

אני יוצא מהחניה של חברה שלי בדרך לעבודה (נסיעה של 5 דקות) פתאום הרכב מתחיל לגמגם, להיכבות בעמידה ולא לעבור את ה-2K סל"ד. מסתכל במראה האחורית ורואה שובל של דלק על הכביש ואת המד דלק מתחיל בצניחה חופשית.

הרכב כרגע בדרך למוסך המכונן, הנזילה כנראה מאותו צינור שהוחלף אצלהם לפני כשנה בטיפול טיימינג.

איזה דרך מצויינת להתחיל את הבוקר, לראות 25 ליטר של דלק 98 הולכים לעזאזל.

פורסם

א) זה היה בשעת הבוקר המוקדמת למזלי (התנועה הייתה דלילה).

ב) יש מטף באוטו.

פורסם

אל תדאג, אני מכיר אישית את בעל התחנה שאני מתדלק אצלו ויודע בדיוק מה התחלופה אצלו + הוא מתדלק את הרכבים האישיים שלו ב-98.

פורסם

הכסופה של חבר של אחי.

סתם שתדע הוא לא ילד ככה זה הקול שלו{ואני לא צוחק}

לפי מה שאני יודע היא שמורה מאוד.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אין ספק, קשה מאוד למצוא כיום אחת כזאת שטופלה ונוסעת כמו שצריך.

מילת המפתח, במיוחד גם שמדובר על קליאו 172 זה היסטוריית טיפולים.

רכב כזה ללא היסטוריה מלאה לא הייתי קונה בכל מקרה, ואני ממליץ על כך גם לך.

ולכן הצהובה נפסלת ראשונה.

לגבי זו עם ה-204K זה הרבה מידי וגם אם יש לה היסטוריה והיא טופלה כמו שצריך,

יהיה לך מאוד מאוד קשה למכור אותה במחיר שפוי.

לא מומלץ.

לגבי הרכב של נני, סיפרתי לך עליה בה"פ.

הכי נורמלית מההיצע שיש עכשיו נראית לי זו עם ה-160K,

אכן ק"מ יחסית גבוה, אבל שוב זה לא 200+ ואם אכן היא מטופלת טוב כמו שהוא מציין, ולרכב יש שלדה נקייה והיסטוריה,

הייתי בהחלט שוקל לרכוש.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...