Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו נוח ובטוח 90000 ש"ח(C4,פוקוס,3...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש אוטו לנסיעות של שעה-שלוש שעות ביום .

חשוב שיהיה :

1)בטוח

2)נוח

3)זריז (לא עגלה אבל לא צריך מנוע 6000)

4)שנתון גבוהה (באחריות אם אפשרי:?:)

מצאתי ביד2 את הדגם הבא :

43000ק"מ c4 pk 2.0L ש"ח89000 2006

מבקש מחברי ייעוץ לגבי רכבים נוספים בסגנון זה (לא חייב להיות 1.6 ולא חייב להיות קטן )

ובנוסף ברצוני לשאול האם c4 בשנת 2006 הייתה ברמה 5 מבחינת בטיחות(NCAP) ?

תודה מראש !

דוד

פורסם

מחפש אוטו לנסיעות של שעה-שלוש שעות ביום .

זה תלוי בפקקים או בספונטניות שלך בנוגע ליעד הנסיעה ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם יש מצב לימצוא אז ה-C4 והפוקס 2 ליטר הן אחלה מכוניות גם נוחות וגם חזקות(הכל יחסי) לגבי מאזדה 3 אז לטעמי הרכב לא הכי נוח ובטח שלא המושבים.

:fadein:
פורסם

C4

1. נתוני מבחן ריסוק טובים מאוד: http://www.euroncap.com/tests/citroen_c4_2004/203.aspx

2. מושבים נוחים, מרווח מקדימה, בידוד רעשים במיוחד ממנוע לא משהו. נסיעה לא ממש חלקה. מזגן חלש. סה"כ, רכב לא מעייף בנסיעות ארוכות.

3. מנוע 1.6 חלש מאוד. בטורים גבוהים מאוד רועש. אפילו בכביש, כדי להאיץ, גיר מוריד הילוך. זה ממלא רכב ברעש מנוע לא נעים וגם אז הוא מאיץ לא משהו. לפי נתוני פרוספקט, הספק מנוע וכד', מפתיע שהרכב חלש. אולי זה רק באקזמפלר ספציפי שיצא לי לנסוע בו (רכב ליסינג בן שנתיים). אופצייה עם מנוע 2000 יכולה להיות מעניינת, מניח שרכב הזה אמור להיות הרבה יותר זריז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה alfa164TS וking7777

עוד כמה שאלות חשובות לי :

אפשר להוריד את המאזדה מהמשוואה אבל בכל זאת האם אתם ממליצים על מכונית אחרת ?

האם c4 שנת 2006 מאובזרת כמו c4 2007 (שש כריות אוויר, , esp, asr בקרת שיוט ...ועוד)

תודה מראש

דוד

פורסם

האם c4 שנת 2006 מאובזרת כמו c4 2007 (שש כריות אוויר, , esp, asr בקרת שיוט ...ועוד)

תודה מראש

דוד

אין שום הבדל בין מודל 06 ל07 בc4.

פורסם

תודה מראש

דוד

ב- 2007 הוסיפו לדגם 1.6 מערכת בקרת יציבות ESP כסטנדרט.

פורסם

נסעתי על ה C4 PK 2.0L הישיבה מאוד נוחה האוטו שקט גם בסל"ד גבוהה .

בעל הרכב מבקש 89000 שזה מחירון ובנוסף הוא התקין גג נפתח .

לרכב יש רק 43000 ק"מ .

הבעייה שלי היא שפגה האחריות הרכב נקנה במאי 2005(דגם 2006) ,בעל הרכב מוכן לתת אותו ב 86000 (במזומן כמובן )האם כדאי ?

האם שווה לראות פוקוס 1.6L TREND-X שנת 2006 במקום ה C4 ,או אולי יש אוטו שמתאים יותר( אולי מאגן 1.6,הונדה סיוויק LS )?

(בבקשה תענו בזריזות כי האוטו לא ישאר )

תודה מראש

דוד

פורסם

בתקציב שלך הייתי מחכה לינואר (יש כאלה שכבר נותנים הנחות של ינואר) וקונה משפחתית 1.6 חדשה כמו C4 או פוקוס.

נכון, זה יעלה כ- 15K מעל התקציב שלך, אבל אתה מקבל 3 שנות אחריות ורכב שנת 2009.

קח בחשבון שאם תקנה רכב ללא אחריות כמו ה- C4, סביר להניח שתוציא סכום קרוב ל- 15K ש"ח בשלוש שנים על כל מיני תיקונים, כאשר ברכב עם אחריות זה לא יעלה לך כלום.

פבל

פורסם

אם הרכב טופל "לפי הספר" אז אני לא מבין מה החשש שנגמרה האחריות?! בתקציב שלך נראה לי שהc4 2.0 יתן תמורה מעולה וכל מיני נבואות מה יתקלקל או מה לא יתקלקל או כמה יהיה לך להשקיע ברכב טוב..אתה יודע מה נאמר על נביאים ונבואות.

• תוכן חדש...