Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HIfonics titan TXI6406

eliran-m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי רוצה חחות דעת על המגבר

אני יוכל להביא אותו ב900 שקל אבל אני יש שאומרים לי שהjbl gto 1004 יותר טוב

רצתי את דעות שלכם ועם כדי לקנות את המגבר במחיר הזה

תודה רבה לכם

פורסם

תראה זה מגבר נחמד מחברה טובה עם שם טוב והרבה שנים של ניסיון בתחום.

זהו המגבר הכי פשוט של החברה אבל לרוב הוא עושה עבודה נאמנה.

בקשר לאיכות שלו זה מאוד סובייקטיבי,הוא לא מגבר היי-אנד ולא מתיימר להיות אחד שכזה.

האם ה-jbl יותר טוב ממנו או נחות ממנו אני לא כל כך בטוח,אולי יהיו הבדלי שמיעה אבל הם גם לא ניכרים במיוחד במגברים ברמה הזו.

מבחינת מפרט אז ההייפוניקס מוצהר ב-4 אוהם 85 וואט rms לכל ערוץ וה-jbl מוצהר ב-4 אוהם 100 וואט rms לכל ערוץ.

מה אתה מתכוון להגביר בעזרת המגבר?

תנסה להריץ חיפוש בפורום זה יתן לך קצת מידע לגבי המגברים הנ"ל.

בגדול הרבה אומרים שהמגבר הזה של הייפוניקס הוא אובר רייטד,כלומר הוא מוציא פחות ממה שהוא מוצהר על הנייר,לעומת זאת ה-jbl מאוד אהוב על הרבה מאוד אנשים בגלל המחירים הנוחים שלהם ובגלל שלרוב הם עושים את העבודה בלי בעיות מיותרות.

מקווה שעזרתי,בהצלחה בבחירה.

פורסם

אני הייתי לוקח את הJBL כי הוא נותן יותר תמורה למחיר.

Head unit: Alpine 9855 Amplifiers: Sundown 100.4, Sundown Audio 1000D Component: Hertz MLK165 (Mille) Subwoofer: IDmax 12

Seat Leon 1.8 20VT

• תוכן חדש...