Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים, אחד cerwin vega exl400.4 שמגביר זוג אחוריים וסאב, ועוד מגבר 2 ערוצים לקומפוננט.

מעולם לא עשיתי שימוש ברכיב הנ"ל, רק בשיעורי אלקטרוניקה. וגם אז הוא היה כמה מיקרו פאראד בודדים.

כיצד אוכל לדעת כמה פאראד אמור להיות הקבל?

האם על הקבל ישנו צג המציג את המתח?

תודה מראש.

פורסם

אני יכול לענות לך על שאלה אחת בוודאות אז אני אסתפק בה:p על השאר יענו לך אחרים

יש קבלים שבאים עם צג דיגיטלי של הוולט

(מתחיל לעבוד כשיש שינוי מתח כלשהו (כשהאוטו מונע יש כל הזמן) ונכבה אחרי פרק זמן מסויים של אי פעילות)

ויש גם קבלים שבאים בלי צג

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

הקבלים האלה שאתה מדבר עליהם הם לא קבלים לצורך בניית קרוס אובר אלא קבלים לצורך אגירת אנרגיה ופריקה מהירה - הם בדרך כלל נעים בין חצי פאראד לפאראד ויש גם בנק קבלים שיכול להגיע לערכי אגירה גבוהים יותר.

אם היית מריץ חיפוש היית מוצא המון מידע והיית מבין שב99.2 אחוז מהמקרים זה מיותר לחלוטין וגם לא נכון להתקין.

אבל, מנסיון עבר עשיר - הקבל הזה הוא לרוב שופוני ולכן, אם אתה כל כך רוצה קבל, זה גורם לך לחלומות רטובים בלילה, אז תקנה קבל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין לצטט שלא לצורך!

למה שופוני? אם הוא מספק מתח בנק' מסויימות שבאמת צריך מקור מתח מהיר זמין, אז הוא מענה לבעיה, לא?

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

הקבל הוא לא מקור אנרגיה עצמאי וכאן מקור הטעות.

הקבל אוגר אנרגיה ובשביל שהוא יאגור אנרגיה צריך כל הזמן להטעין אותו - דבר שהופך אותו לצרכן.

קודם כל, התנאי הראשון להתקנת קבל היא שמערכת החשמל תהיה חזקה דיו בשביל להטעין אותו בצורה יציבה וקבועה - אחרת, הוא סתם טפיל שמכביד על המצבר ועל האלטרנטור.

האנרגיה שאגורה בקבל היא זניחה מאוד ורגעית מאוד, במידה ואתה לא סובל מהבהובי אורות או נפילות מתח מהירות אין שום סיבה והצדקה להתקין קבל - וגם זה אחרי שווידאת שהאלטרנטור שלך יציב, שהמצבר שלך טעון היטב ומסוגל להטען בצורה תקינה ושהחווט שלך תקין מכל הבחינות.

במידה וכל הרשום מלא בדוק והכל תקין ועדיין יש לך נפילות מתח, קבל עלול לפתור את התופעה אבל ברוב המקרים לא את הגורם לבעיה שזה מערכת חשמל חלשה מידי - במידה ומערכת החשמל חזקה דיו וכל הרשום מעלה בדוק, סימן שבאמת ספקי המתח שלך לא פורקים את המטען החשמלי מספיק מהר ואז קבל אמור לפתור את הבעיה.

יש לך בכלל הבהובי אורות? נפילות מתח?

בדקת את המערכת שלך?

אל תגיד שזה לא שופוני אם לא ווידאת את כל מה שכתבתי - אתה פשוט רוצה אותו כל כך, אז תקנה אותו (אתה יכול להתקין בלי באמת לחבר, אף אחד לא יבדוק אותך או יכעס עליך).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מודע לתכונותיו של הקבל.

יש לי הבהובי אורות ונפילות מתח, זו הסיבה שאני רוצה להתקין קבל.

מה ההגיון בלהוציא כסף על רכיב שאני לא צריך?

• תוכן חדש...