Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב בעיה באיתות אני צריך לפרק את ההגה ברכב שלי.

כמו שמתואר בכותרת להגה יש כרית אויר, אני מעוניין לקבל הוראות פרוק לכרית.

ידוע לי כי צריך לנתק את המצבר ולחכות מעט כדי למנוע מקרה שהכרית תתנפח בטעות מקיצור של החוטים אך אין לי מושג איך מפרקים אותה.

אחרי שתוסר כרית האוויר אין לי בעייה כי את ההליך הזה ביצעתי פעמים רבות במכונית הראלי שלי.

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

קשה לי להאמין שהבעייה שם, אבל יש שני ברגי טורקס T27 מתחת לגלגל ההגה. אתה צריך לסובב מעט את ההגה, ולפתוח את הברגים, ואח"כ לסובב אותו לצד השני.

כשאתה מושך את הקונקטור הכתום של הכרית, עשה זאת בעדינות.

פורסם

הבעיה לא שם, אבל עד כמה שידוע לי בשביל לפרק את היחידה של מפסקי האורות והאיתות צריך לפרק את ההגה (אשמח אם תתקנו אותי).

אם זה כמו ב106 שמוכרת לי היטב, וזה דומה מדי כדי לא להיות אותו הדבר, אז זו יחידה שמתלבשת על ההגה.

אני מבין שבחורים הקטנים שבגב ההגה יש ברגי כוכב, נראה כי יהיה לי קשה מאוד לגשת אליהם יש עצות?

תודה נדב

פורסם

לא קשה בכלל לגשת אליהם. כמו שהסברתי, אתה מסובב את גלגל ההגה כך שאחד הברגים מופנה למטה, ואז קל מאוד להגיע אליו עם T27, אח"כ אתה נותן סיבוב של 180 מעלות ומגיע אל השני.

למיטב זכרוני ניתן לפרק את ידית האורות ללא פירוק גלגל הגה, אלא רק עם פירוק כיסויי הפלסטיק החובקים, אבל אני לא בטוח.

פורסם

אין צורך בלפרק הגה.

מנסיון עם 2 מכוניות כאלה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

תוריד את חובקי ההגה,שחרר את 2 הברגים שמחזיקים את ידית האורות ואת התקע,ומשוך את הידית החוצה,בחלק מהדגמים היא נתקעת בדשבורד,אז שחרר את 4 ברגי ה13 מתחת להגה והיא תצא בקלות.

אורן

פורסם

האיתות עובד לסרוגין, הכרית עד היום לא התפוצצה לי בפרצוף הרבה פעמים.

קיבלתי טיפ מחשמלאי לבדוק את כפתור ה4 איתותים כיוון שיכול להיות שהבעייה נובעת משם. נסיתי ויכול להיות שהוא צודק...

בנתיים עוד לא פרקתי כלום.

נדב

פורסם
האיתות עובד לסרוגין, הכרית עד היום לא התפוצצה לי בפרצוף הרבה פעמים.

קיבלתי טיפ מחשמלאי לבדוק את כפתור ה4 איתותים כיוון שיכול להיות שהבעייה נובעת משם. נסיתי ויכול להיות שהוא צודק...

בנתיים עוד לא פרקתי כלום.

נדב

אם בזמן שהאיתות לא עובד, משחק עם כפתור ה-4 איתותים פותר את הבעיה, זה הכפתור.

אם לא עוזר, זו הידית.

אני לא שמעתי על תקלה כזו ב-306, רק ב-205/106.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...