Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם וחג שמח,אתמול שיחקי אים המגבר שלי קצת כדי לבצע כל מיני כיוונים ואחרי שסיימתי שמתי לב שפתאום יש רעשים מוזרים מהרמקולים האחוריים,רעש של זמזם מעצבן כזה בזמן שמורים ווליום ל0 אז לא שומעים אבל ברגע שמגבירים טיפה שומעים את הרעש בנפרד,יש לציין שזה לא היה בכלל לפני שנגעתי במגבר עכשיו המגבר הוא v12 וברגע שאני מכבה את הרכב לא שומעים את הרעש רק בזמן שהאוטו מונע,אשמח לעזרה ממכם לפתרון הבעיה תודה לכולם.:|:wink:

imprza new age

פורסם

כשאתה לוחץ על הגז אתה שומע את התורים של המנוע ברמקולים?

לפני יומים נתקלתי בבעיה דומה אבל שריקות ממש חזקות וסידרתי את זה

ראיתי פה בפורום שמישהו גילה איך לסדר תקלה דומה ונסיתי מה שהוא עשה והצליח לי

לינק+ תמונות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

תתאמין לי אנשים חכמים יש פה

:-PAlmog_Sharon

פורסם

היה עוזר אם היית מציין מה לחפש

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה,אז ככה מדובר על hu של קלריון 945 מסך נגיעה ושוב אין רעש בזמן נסיעה כשנותנים גז אז לא שומעים את המנוע ברמקולים,פשוט יש רעש רק בזמן עמידה וכשמכבים את הרכב אז אין רעשים בכלל כמו כן זה התחיל אתמול כאשר התחלתי לשחק בכל מיני הכפתורים שנמצאים על המגבר על מנת לקבוע כיוון נכון למערכת,תודה על עזרתכם שוב ואשמח לעוד תגובות.:?

imprza new age

• תוכן חדש...