Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה בין 2 טלוזיות LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע שתשאל את השאלה מההתחלה לסוף ולא מהסוף להתחלה:

א) מה התקציב?

ב) מה השימושים? אם זה בעיקר לטלויזיה HOT או YES אז פלזמה מומלצת ולא LCD.

ג) מהם הדגמים הטובים ביותר שניתן לקבל תמורת התקציב הנתון (זה כבר אנחנו נגיד)

מבין שתי אלה שנתת הסמסונג יותר טובה לדעתי.

בגדלים האלה וסביב תקציב 3K הייתי מתלבט בין מספר דגמים של סמסונג וLG.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רכשתי את הדגם הזה של טושיבה AV500 32# והחלפתי ל LG שבוע מאוחר יותר

לא הצלחתי להעלים את הגרגיריות של התמונה , למרות שלקחתי בחשבון שהשתמשתי בחיבור קומפוזיט פשוט , עדיין התמונה הוציאה אותי מדעתי , אחרי חצי שעה /שעה של צפייה קיבלתי כאבי ראש ושום משחק עם ההגדרות לא פתר את הבעיה.

החלפתי ל LG R30 32# ואני מרוצה מאוד , התמונה טובה יותר ונוחה יותר לעין.

GOT סחוג?

פורסם
אייל - פלזמה 32" זה דבר נדיר לדעתי.

אצלי זה לא נדיר. קניתי לפני כ3 חודשים אחת כזאת של LG לחדר שינה... נהנה מכל רגע... :D

אבל אתה צודק, יש מספר מצומצם של דגמים, והדגם של LG שאני קניתי מאוד מומלץ 32PC51 (עושה בית ספר לLCDים למיניהם)

עלתה לי 3000 ש"ח (+משלוח).

אני משתמש בה לYES, סרטים וגם קצת מחשב... (אין בעיה לחבר, גם ע"י VGA וגם באמצעות HDMI או SVIDEO)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יכול להמליץ על הסמסונג. הייתה לי התלבטות בינה לבין Haier L26R1 (אני הייתי צריך 26" מכיוון שמרחק הצפיה שלי הוא ממש קטן), ראיתי אותן Side by side והן הראו לי את התמונה הכי טובה במסגרת התקציב שלי, ה-Haier הראתה תמונה שממש לא נפלה בהרבה מהסאמסונג.

בסופו של דבר לקחתי את ה-Haier בגלל שיקולי תקציב, ואני לא מתחרט. השימושים העיקריים שלי הן צפיה בסרטי HD ב-720p (בעיקר סדרות) ומשחקי Xbox 360.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

וד"א להמלצה שלך אייל - עם רזולוציה כזאת שהיא גם לא NATIVE PAL , הייתי מעז להמליץ רק אם אין שום כוונה לחבר שום מחשב או משהו כזה.

800 ומשהו על 480?

באמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וד"א להמלצה שלך אייל - עם רזולוציה כזאת שהיא גם לא NATIVE PAL , הייתי מעז להמליץ רק אם אין שום כוונה לחבר שום מחשב או משהו כזה.

800 ומשהו על 480?

באמת.

ליביו

המסכים האלה יודעים לקבל רזולוציה תקנית (למשל 1024x768) ולהציג אותה לפי רזולוציית המסך (משהו כמו : 852x480).

מכיוון שיש לי מסך כזה בחדר השינה שקניתי במיטב כספי אז אני יודע מה אני אומר ולא ממליץ באוויר בניגוד לכמה אנשים כאן שמניחים הנחות שגויות על סמך קריאת מפרטים שטחית מאתרי מכרזים (אני לא רומז לגבי אף אחד).

דווקא בשל הרזולוציה הנמוכה יותר, רואים שידורי SD וסרטי מחשב שהם לא HD, באיכות טובה מאוד.

המסך גם יודע לקבל HD עד 1080P (כמובן שמתבצעת המרה).

בשורה התחתונה: מדובר במסכים זולים שהם בדרך כלל לא המסך הראשי או איך שLG קראו לדגם הזה: "Your first choice for your second screen"

את הכסף הגדול והאיכות ללא פשרות, שמים על ה42 אינץ' בסלון ,שזה מה שאני עשיתי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חבר'ה תודה רבה על היעוץ והעזרה

בסופו של דבר רכשתי את הטלויזיה הזאת

תתחדש...

כבעל אותו LCD אני יכול להגיד לך שעשית בחירה נכונה שלא לקחת את ה330.

אחלה מסך. כבר 3 חודשים בשימוש ואני נהנה מכל רגע.

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...