Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נחמד, אתה ממליץ על 306GTI רק כדי לתקוע את העקיצה הלא נכונה "אם נתעלם לרגע מנושא האמינות".

ואיזה פלא...דחפת המלצה לגולף GTI. מה הגולף קשורה לפה? אתה באמת חושב שהיא המתאימה למישהו שמחזיק עכשיו 106? מילא פולו GTI או 16V...אבל תשאיר את הגולף האהובה שלך מחוץ לכל המלצה.

באותה מידה אני משאיר את הקליאו ספורט האהובה שלי מחוץ להמלצה לבחור הזה, היא לא מתאימה לו.

ולהמלצות:

פולו 16V או GTI (בדוק היטב את ה-GTI, הן עברו חיים קשים)

106 ראלי או GTI (דור שני)- בדוק הסטורית טיפולים!

פונטו HGT- מתנהגת פחות טוב מהצרפתיות, אבל נראית מעולה, חזקה ותהיה יופי של אבולוציה בשבילך.

שתה כוס מים, ותירגע - אל תעשה מהדברים יותר ממה שהם באמת.

עד שאני ממליץ בצורה רצינית על רכב מתוצרת פיג'ו, כי זה נראה לי המשך טבעי למי שאוהב 106, אז גם זה לא טוב?

(בקשר לאמינות של ה306GTI - שאל את צוקרמן... צריך לקרוא לילד בשמו.)

הוספתי את הגולף GTI מכיוון שביקש רכב גודש ואני לא מכיר עוד רכב גודש שיכול להתאים בצורה כלשהי ונמצא בסביבת המחירים הזאת.... אבל במחשבה שניה, אתה צודק : הכיוון צריך להיות סופרמיניז... וה306/גולף לא מתאימות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...