Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,הרבה זמן לא הייתי פה ,כיף לחזור.

אז הסיפור שלי הוא כזה:ברשותי פג'ו 106 MKII 99 כבר כימעט שנתיים,אני מאד מבסוט מהרכב שמגלה אמינות מופלגת לאורך הזמן,אבל פתאום חסר לי קצת משהו,זמינות של מומנט וכוח מתפרץ,אני מחפש רכב אשר יפצה על 75 הסוסים באורווה כרגע ויהפוך את מספר הסוסים למספר תלת סיפרתי[120 כ"ס+]ויחד עם זאת יהיה נעים לנהיגה לא פחות מהצרפתיה שלי,ידוע לי שמכוניות ספורטיביות נחמדות עד התקציב הנקוב שציינתי ,אכן קיימות במציאות אך הבעיה העיקרית היא למצוא אחת שמורה ומטופלת.

רציתי גם משהו שגודש אז צצו במוחי מחשבות על פונטו GT ,בכל אופן אשמח לשמוע איזה אופציות יכולות לשלב לי ,אמינות סבירה,כוח [כמה שיותר] וגם רצון לרכב שישב טוב על האספלט [ואם אפשר אז גם בסיבובים]

אשמח לשמוע ,דעות בנושא מניסיון אישי.

בתודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם נתעלם לרגע מנושא האמינות, השלב הבא באבולוציה בשבילך הוא ה306GTI. (או 106GTI אם בא לך להשאר ב106 ולקבל עוד קצת כוח וגם איבזור)

הבעיה היא שקשה למצוא כאלה, וגם אם מצאת, מדובר ברכב עם עלויות אחזקה גבוהות שלא תמיד טופל ביד אוהבת.

אתה שואל מה אני הייתי קונה ב40K, מעל 120 כ"ס? אולי גולף GTI שנת 99 או פולו GTI שנת 00.

כל הרכבים הר"מ הולכים מעל המחירון, ככה שצריך להיערך גם לזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פיאט פונטו HGT.

אפשר למצוא שמורה מאוד, אחזקה שפוייה, אמינה, חסכונית יחסית, ספורטיבית (הגה קצת הורס אבל מתרגלים אליו מהר מאוד) ומהירה.

פורסם

ההיצע די ברור בסכומים האלו.

קליאו ספורט או איביזה טורבו (בתוספת של בסביבות עוד 5K)

פונטו HGT גם יכולה לבוא בחשבון ונכנסת בתקציב.

אתה מתקדם שני שנתונים לפחות ועולה ברמת האבזור וכמובן בביצועים.

מצטרף להמלצה של אייל לרדת מהGT...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ההיצע די ברור בסכומים האלו.

קליאו ספורט או איביזה טורבו (בתוספת של בסביבות עוד 5K)

עידן

לידיעה, המחירון של הקליאו כרגע הוא 36K , אם תמצא לי קליאו טובה, במחיר קרוב למה שאמרת, אני קונה לך גם! -לא באמת..

הענין הוא שהמחיר שבו הרכב הזה נמכר, גבוה ב40 אחוז לפחות מהמחירון שלו.

אותו הדבר גם באיביזה טורבו, מחירון 35 , מחיר מכירה גבוה באותו שיעור לפחות.

אני לא מעריץ גדול של יצחק לוי, בלשון המעטה. אבל, הוא כנראה לא מעודכן.וגם אתה לא כל כך.:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הנה משהו מעניין.

155 כ"ס, הגה עצבני, בלמים מצויינים ועיצוב יפהפה.

אינני מכיר את האקזמפלר הספציפי, אבל אם כל מה שכתוב שם הוא אמת, הרי שמדובר בפנינה אמיתית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם נתעלם לרגע מנושא האמינות, השלב הבא באבולוציה בשבילך הוא ה306GTI. (או 106GTI אם בא לך להשאר ב106 ולקבל עוד קצת כוח וגם איבזור)

הבעיה היא שקשה למצוא כאלה, וגם אם מצאת, מדובר ברכב עם עלויות אחזקה גבוהות שלא תמיד טופל ביד אוהבת.

אתה שואל מה אני הייתי קונה ב40K, מעל 120 כ"ס? אולי גולף GTI שנת 99 או פולו GTI שנת 00.

כל הרכבים הר"מ הולכים מעל המחירון, ככה שצריך להיערך גם לזה.

נחמד, אתה ממליץ על 306GTI רק כדי לתקוע את העקיצה הלא נכונה "אם נתעלם לרגע מנושא האמינות".

ואיזה פלא...דחפת המלצה לגולף GTI. מה הגולף קשורה לפה? אתה באמת חושב שהיא המתאימה למישהו שמחזיק עכשיו 106? מילא פולו GTI או 16V...אבל תשאיר את הגולף האהובה שלך מחוץ לכל המלצה.

באותה מידה אני משאיר את הקליאו ספורט האהובה שלי מחוץ להמלצה לבחור הזה, היא לא מתאימה לו.

ולהמלצות:

פולו 16V או GTI (בדוק היטב את ה-GTI, הן עברו חיים קשים)

106 ראלי או GTI (דור שני)- בדוק הסטורית טיפולים!

פונטו HGT- מתנהגת פחות טוב מהצרפתיות, אבל נראית מעולה, חזקה ותהיה יופי של אבולוציה בשבילך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הקליאו לא נכנסת בתקציב, אולי ניתן למצוא משהו באזור אך לרוב עם ק"מ גבוה וטיפול גדול קרוב.

אם מבחינתך לגייס עוד לפחות 10K זה רלוונטי, תעדכן.

מחזק את הHGT, ללא ספק עליה ברמה אבל אל תצפה לSTI קטנה :)

בדוק את הקישור של אלעד, עושה רושם טוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הנה משהו מעניין.

155 כ"ס, הגה עצבני, בלמים מצויינים ועיצוב יפהפה.

אינני מכיר את האקזמפלר הספציפי, אבל אם כל מה שכתוב שם הוא אמת, הרי שמדובר בפנינה אמיתית.

נשמע ממש ממש טוב!!

אם הסטוריית הטיפולים לא מראה על משהו חריג (בעיות חוזרות/קשות וכאלה), מצטרף להמלצה לבדוק הכצעקתה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בסביבות 45K ניתן למצוא קליאו/ איביזה במצב סביר.

מנסיון של סביבתי הקרובה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקליאו ספורט מחוץ לתקציב,

אתם אופטימים אם חושבים שניתן למצוא קליאו S טובה בסכומים האלו.

תנסו יותר בכיוון של 50K.

חיפשתי אחת כזאת לפני כמה חודשים.

אפשר למצוא אומנם אחת זולה יחסית אבל זה או עם ק"מ ויד גבוה מאוד או טיפול גדול קרוב,

ובכלל אוטו דיי מוזנח ועם כמה תאונות.

בקיצור רכבים שידרשו לשלם עליהם הרבה מאוד גם אחרי הרכישה...

אלעד, ככל הידוע לי האלפות 145/6 עם מנוע TS 2.0 הגיעו עם 150 כ"ס לא 155.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אלעד, ככל הידוע לי האלפות 145/6 עם מנוע TS 2.0 הגיעו עם 150 כ"ס לא 155.

בשנת 98' הדגם עבר עדכון קל, במסגרתו שונתה מעט החזית, הקונסולה, לוח השעונים וגם המנוע.

בהתחלה באמת היה 150 כ"ס, לאחר העדכון ההספק עלה ל-155.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה חברים,עזרתם לי מאד ונתתם לי כיוון כללי.

את האלפא אני באמת אבדוק[פשוט לא מכיר אלפות למעט ה33 שלא מזדקנות בכבוד בארצינו המזוכיסטית]

כמו כן ,נתתם לי חשק להמשיך לחסוך לטובת שידרוג רציני ומשמעותי יותר מה106.

תודה8)

נ.ב:יש לי חיבה מטורפת לפונטו GT לאחר שנהגתי שבוע שעבר על אחת כזו.

אני די להוט על הרכב הנ"ל ידוע לי שלמצוא אחת שמורה נקיה ומטופלת זה בגדר בדיחה טובה או כמו לחפש מחט בחול,אבל אוליי האופטימיות שלי תביא אליי פונטו GT שמורה ודי מקורית במחיר הוגן,ואני יהיה מבסוט-ואוליי אני הוזה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...