Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רשיון נהג חדש עם 8 נקודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

נרשמתי לפורום כי יש לי שאלה קטנה.

פשוט היום יום שישי ומשרד הרישוי לא עובד (לא שבימים אחרים אפשר לצפות למשהו).

בקיצור, אני נהג חדש שנתיים בדיוק היום.

3 חודשים אחרי שהוצאתי את הרשיון (2007 בכלל) קיבלתי 8 נקודות לאף בגין מהירות 130 קמ"ש בבינ"ע.

קיבלתי היום מכתב שאומר שאצטרך לעשות מבחנים במשרד הרישוי כדי לחדש את הרשיון.

שאלתי אליכם חברים יקרים,

א. מהם בדיוק המבחנים?

ב. כמה זמן אצטרך להשאיר עוד את השלט נהג חדש?

ד"א אני חושב שזה 8 נקודות כל מה שכתוב בדו"ח זה "דרך שאינה עירונית 90 קמש מ26 עד 40"

פורסם
לא היה לך משפט או משהו כזה? פשוט קיבלת דוח?!

אחי יש משפט רק אם אתה טוען שלא בצעת את העבירה או שקיבלת עונש כבד מדי.

יצאתי בזול בגלל כמה סיבות ולכן והעדפתי לשלם 750 ש"ח ולהישאר עם רשיון.

השאלה שחשובה לי באמת האם אצטרך לעשות טסט מחדש.

שנתיים לא נהגתי בידני ואין לי תקציב לעוד שיעורי נהיגה וגם המורה שלי חופר רצח.

תיאוריה זה שטויות יש לי עדיין את השלט עם כל התמרורים מכיתה י' חחח.

פורסם

דווקא פה אתה טועה, אם היית נשפט העורך דין היה דוחה לך את המשפט עד לאחר תום הנהג חדש.

ואז לא היה לך עוד פעם נהג חדש, אני דחיתי 2 משפטים על נהג חדש,וכאשר עשיתי עוד עבירה!

תקשיב טוב, נתפסתי נוסע על 151 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש וקיבלתי קנס של 750 +נקודות, רצתי ושילמתי אותו.

העורך דין אמר לי שבעקבות טעות של תיוק/שוטר/ טעות של מישו התבצעה שם ועדיף לי לשלם את זה מאשר להשפט על זה מכיוון שזו עבירה שגוררת פסילה מיידית בפועל.

פורסם

רק נרשמת לפורום ובדרך (כמו בכביש) לא שמת לב שיש בתחילת העמוד "דביקים" מענינים וכן אופציית חיפוש- http://www.carsforum.co.il/vb/search.php

וגם עוד אופציה לתשובה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211064 (שבוודאי תעלה גם בתוצאות החיפוש).

לא צריך לחכות שהחברים ימחזרו תשובות שכבר נמצאות בפורום, הכל בלחיצת מקלדת במיידי.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

maxizem אם אני לא טועה העונש על מה שעשיתי זה פסילה כנהג חדש אז חשבתי שעדיף לי לשלם.

חוצמזה עורך דין זה סיפור לא היה לי כח לזה - בכל זאת תודה על המידע.

האם אתה בטוח עדיין שתאוריה זה הדבר היחיד שאצטרך לעשות?

רק נרשמת לפורום ובדרך (כמו בכביש) לא שמת לב

WTF? מי אתה בכלל שתדבר ככה?

פורסם
דווקא פה אתה טועה, אם היית נשפט העורך דין היה דוחה לך את המשפט עד לאחר תום הנהג חדש.

ואז לא היה לך עוד פעם נהג חדש, אני דחיתי 2 משפטים על נהג חדש,וכאשר עשיתי עוד עבירה!

תקשיב טוב, נתפסתי נוסע על 151 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש וקיבלתי קנס של 750 +נקודות, רצתי ושילמתי אותו.

העורך דין אמר לי שבעקבות טעות של תיוק/שוטר/ טעות של מישו התבצעה שם ועדיף לי לשלם את זה מאשר להשפט על זה מכיוון שזו עבירה שגוררת פסילה מיידית בפועל.

אתה טועה ומטעה אחרים. מניסיון (אישי לצערי), דחיה במשפט לא משנה את הסטאטוס.

השופט מתייחס אליך כפי שהיית - נהג חדש.

גם משרד הרישוי.

-- לכותב ההודעה הראשית, אתה תאלץ לעשות תאוריה, לאחר מכן תקבל רישיון חדש לשנתיים עם נהג חדש. תשתדל הפעם לא להתפס :)

פורסם

-- לכותב ההודעה הראשית, אתה תאלץ לעשות תאוריה, לאחר מכן תקבל רישיון חדש לשנתיים עם נהג חדש. תשתדל הפעם לא להתפס :)

קטן עלי, תודה רבה :)

פורסם
maxizem WTF? מי אתה בכלל שתדבר ככה?

מה זאת אומרת מי אני - אני זה אני.

הצבתי מראה מולך להתנהגותך.

הרי נסעת בכביש 151 בלי לשים לב (ואם שמת לב הרי שמדובר בעבירה במתכוון).

גם כאן לא שמת לב שהתשובות נמצאות בלחיצת מקלדת ויכולת לחסוך 4-5 שעות המתנה לתשובות, ואף לקבל אוצר תשובות מקיף יותר. (כמו למשל שיש כאלה שצריכים גם לבצע טסט נוסף, או השתלמות בנהיגה נכונה וכד').

החוכמה היא לא להגיד מי אתה, אלא להגיד לעצמך - האירו את עיני למקורות מידע וחיפוש לא רק למקרה הספציפי הזה, אלא לכל שאר הנושאים.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה זאת אומרת מי אני - אני זה אני.

הצבתי מראה מולך להתנהגותך.

הרי נסעת בכביש 151 בלי לשים לב (ואם שמת לב הרי שמדובר בעבירה במתכוון).

גם כאן לא שמת לב שהתשובות נמצאות בלחיצת מקלדת ויכולת לחסוך 4-5 שעות המתנה לתשובות, ואף לקבל אוצר תשובות מקיף יותר. (כמו למשל שיש כאלה שצריכים גם לבצע טסט נוסף, או השתלמות בנהיגה נכונה וכד').

החוכמה היא לא להגיד מי אתה, אלא להגיד לעצמך - האירו את עיני למקורות מידע וחיפוש לא רק למקרה הספציפי הזה, אלא לכל שאר הנושאים.

מועדים לשמחה.

.

130.

בכוונה.

וזה עדיף על ל*** את השכל בכמיות כאלה.

פורסם

היום כבר לא עושים בנייר את התיאוריה אלא במחשב. וקונים חוברת עם דיסק שעולה 120 שקל, אבל במקום לשלם 120 שקל אפשר ב15-30 שקל להירשם לאתר "למד" שנותן בערך חודש למידה/תירגולים/מבחנים שונים. בקיצור יש יותר מצבים [הגיון] פחות "תוכי".

ואין כמעט מנוע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

]

אמיר, 151 אני נסעתי... אבל בטח אתה לא שמת לב.

מה קפצת עליו? הוא שואל לעניינו,חיפוש לא תמיד מוצא בשבילך את כל התשובות - במיוחד כשזה לא ברור לך, וזה נושא שחשוב לך.

אתה תצטרך לעשות רק תאוריה, ביום שבו יגמר לך הרשיון,תצטרך שוב פעם לקחת טופס ירוק, לעשות תאוריה- לעבור,לגשת למשרד הרישוי,לשלם אגרה ולקבל את הרשיון החדש :wink:

שניר 106, לא יודע ככה אסף שמיר אמר לי.

שברגע שתחדש את הרישיון ולא נשפטת עדיין,אתה כבר לא נהג חדש והשופט לא יכול לגזור עלייך עונש רטרו, במידה וחידשת אותו כמובן. לפני שנשפטת.

פורסם

max,

שמתי לב עוד אתמול. ברמת העיקרון זה לא כל כך משנה אם זה 130 או 151. גם 130, זה עדיין 45 אחוז יותר מ-90 קמ"ש. זה לא מישהו שזלג קצת מהמהירות לכיוון ה-110.

לא קפצתי - הארתי לפניו שיש אופציות אינפורמציה מהירות יותר ומגוונות (בבחינת הכוונה לעתיד).

כנראה שהחיפוש אוהב אותי יותר - כשאני מחפש אני מוצא תשובות. (למיטב זכרוני נתקלתי רק פעם אחת בבעיה וגם אז זה היה כי השתמשתי במילת חיפוש לא נכונה).

אני אגלה לך עוד סוד - כל התשובות נמצאות בגוגל (גם של CF) ובהן אפשר למצוא מקורות הכוונה מדוייקים יותר לאסמכתאות ולמקורות מהימנים.

להזכירך שהפורם אינו אורים ותומים וכל הנאמר בו הוא בע"מ. מאידך תשובה שמבוססת על מקור רשמי כגון מ"י, משרד התחבורה או ספר החוקים, שווה עשרות מונים מידע אישי של חבר כלשהו (זולת אם תגובתו נכתבה כאן כבעל מקצוע בתחומו).

מועדים לשמחה.

.

• תוכן חדש...