Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kiyonari%20Shoei.jpg

בת 4 חודשים\חצי שנה.

רק שמצויירים עליה דברים שונים

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אובכן, זה הצליח מניסיון השלישי: אחרי הביקור השלישי שלנו היום, כשסופסוף תפסנו את יוני במצב רוח סביר- "גילינו" אני ואסף לפתע, שאנחנו בעלים של.... פיאגי'יו סי!:lol::-D8) שלי 82 וורוד:oops:, ושלו 88 אפור. הכלים דורשים עבודה כדי להשמישם, אבל נלקחו בדיוק במטרה הזו- "לשחק" איתם. אני הרבה זמן חיפשתי דגם ה"ישן" משנות ה-80, עם המזלג "חצי", אז... בנוסף יש לי שני אגזוזים יחסית סבירים מניקל לג'אבה שלי- אני לא אוהב את המראה של אגזוזי הלחץ, שמורכבים עליה כעת- לא עם כאלה למדתי עליה בזמנו, אז, כנראה ארכיב את הניקלים... בקיצור- יצא משהו מכל הסיפור הארוך עם יוני..:-D:wink: על הדרך פגשנו שם עוד כמה חברי הפורום, העסוקים באותה הפעולה- חיפוש חלקים הרצויים וכלים... באותה הזדמנות- אני מחפש, למי יש לתרום חלקים- אני לא רוצה ליקנות, כי כרגע לא נכנס לסיפור של השקעה בזה... בעיקר צריך כסא, ידיות ברקס, פנס, מכסי שרשרת ורצועה, וכ"ד...

יש פנס אחורי, צור קשר אם אתה מעונין.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
אני מחפש, למי יש לתרום חלקים- אני לא רוצה ליקנות, כי כרגע לא נכנס לסיפור של השקעה בזה... בעיקר צריך כסא, ידיות ברקס, פנס, מכסי שרשרת ורצועה, וכ"ד...

אתה יכול לקבל צילינדר, ראש ומספר חלקי קרבורטור (אם אמצא אותם)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אובכן, זה הצליח מניסיון השלישי: אחרי הביקור השלישי שלנו היום, כשסופסוף תפסנו את יוני במצב רוח סביר- "גילינו" אני ואסף לפתע, שאנחנו בעלים של.... פיאגי'יו סי!:lol::-D8) שלי 82 וורוד:oops:, ושלו 88 אפור. הכלים דורשים עבודה כדי להשמישם, אבל נלקחו בדיוק במטרה הזו- "לשחק" איתם. אני הרבה זמן חיפשתי דגם ה"ישן" משנות ה-80, עם המזלג "חצי", אז... בנוסף יש לי שני אגזוזים יחסית סבירים מניקל לג'אבה שלי- אני לא אוהב את המראה של אגזוזי הלחץ, שמורכבים עליה כעת- לא עם כאלה למדתי עליה בזמנו, אז, כנראה ארכיב את הניקלים... בקיצור- יצא משהו מכל הסיפור הארוך עם יוני..:-D:wink: על הדרך פגשנו שם עוד כמה חברי הפורום, העסוקים באותה הפעולה- חיפוש חלקים הרצויים וכלים... באותה הזדמנות- אני מחפש, למי יש לתרום חלקים- אני לא רוצה ליקנות, כי כרגע לא נכנס לסיפור של השקעה בזה... בעיקר צריך כסא, ידיות ברקס, פנס, מכסי שרשרת ורצועה, וכ"ד...

והנה התמונות :lol:

DSC01950.jpg

DSC01951.jpg

DSC01952.jpg

DSC01953.jpg

DSC01954.jpg

DSC01955.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אה, עכשיו נזכרתי- אני צריך גם את הכנף הקדמית, שלי מרותכת וחתוכה...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בת 4 חודשים\חצי שנה.

רק שמצויירים עליה דברים שונים

קח את הקסדה ותבדוק באחת מן הרצועות את תאריך היצור,

רוב הסיכויים שתתפלא ממה שאתה רואה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לגנדי ואסף, האם יש לו עוד טוסטוסים כאלה שם? מה הפרוצדורה להעלות כלים כאלה לכביש?

אני זוכר שהשכונה שלי היתה מוצפת בכלים כאלה, לצערי רובם היו גנובים ו"הגדולים" היו קורעים להם את הצורה, גם בכביש וגם בשטח (ואז היו שורפים אותם בפרדס :-().

כלי תחבורה נחמד ומשעשע :lol:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לא. אין לו יותר. אבל אפשר עדיין למצוא כאלה נוסעים, אם כי לא הרבה. שלי יותר ישן, אז יש אותם עוד פחות. רק היום ראיתי אחד יפה ובשימוש. אני בכלל לא בטוח, שארצה לעלות אותו, יותר נכון- איתו לכביש. עם כל החיבה שלי לכלי הזה- אני מעדיף לנסוע או לרכב על משהו, שמסוגל להאיץ, ולהגיע ל"קצת" יותר מ 40-50 קמ"ש! אני קניתי אותו כ"צעצוע" לשיפוץ, אולי נסיעות במושב, שוב, לנסוע למרחקים- עד כאן, לא בתנועה של היום בכבישים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עדיין אקטואלי? נשאר משהו?

אם אתה מעוניין ראיתי אחד כזה יפיפה בצבע אדום באחד המוסכים בפ"ת .

יש לו רישוי ורוצים עליו 2500ש"ח

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

תכוונתי אם עדיין אקטואלי אצל יוני אופנועים, או שפינו כבר הכל?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אתמול גינאדי ואני היינו שם וכבר היה סגור:cry:

אבל יש שם עוד המון גרוטאות בחצר, אז יש לך עדיין סיכוי

פורסם

לכל החברים

ביומיים שלושה הקרובים מתחיל הפינוי הגדול במחירים מצחיקים

[קיים מנוע תחתון להונדה 750]למעונין

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...