Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

אני מבין דבר אחד או שנים במערכות ככה שבבקשה רק מי שרציני שיגיב.

התקציב הוא 4 k עם נטייה ל 4.5 אבל כמובן רצוי שלא.

קודם כל רציתי לדעת את מידת הרמקולים בדלתות הקידמיות.

חשוב להדגיש שאת כל הרכיבים פרט ל hu אני מתכוון לקנות ביד שניה - או מהפורום או מהאתר יד 2.

הכיוון הוא כזה :

קומפוננט מקדימה - חשבתי על מורל טמפו, או ללכת ישר גבוה ולקנות הרץ היי אנרג'י. אבל כמובן אני יודע אני צריך קודם לשמוע אותם אז אני יותר בכיוון של המורלים, יותר עדינים לי לאוזן.

מגבר שני ערוצים שיגביר את הקומפוננט. רצוי שיהיה בסביבות ה- 70 80 90 100 rms. שינצל את הקומפוננט.

סאב של רוקפורד p3 או p2 אני מחפש את הדיוק יותר מאשר העוצמה. עכשיו בעיה שיש אצלי זה בבאג'. הרי אין לי באגג' סגור כי הוא חלק מחלל הרכב, אז הבנתי שאני צריך לקנות סאב עם תיבה אטומה. בכל מקרה אני רוצה לשמוע דעות מענינות על סאבים - עוד פעם לא נעול על ה p 3 ומחפש את הדיוק ועוצמה משולבת.

מונו שיגביר לי ה p3 או מה שאני לא אבחר, בכל מקרה שיהיה מעל 300 rms לא?

וזהו כמו שהבנתם רמקולים מאחורה לא מענינים אותי כל כך אני רוצה לבנות " במה קדמית " ושהסאב יפיק את שלו מאחורה.

תודה רבה לכם מחכה להצעות.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם אני זוכר נכון הרמקולים מקדימה הם במידה 4"

יותר ממומלץ להגדיל ולהתקין 6.5" בבניה מיוחדת

אגב יש בחור שהיה באותה דילמה S2DON ולדעתי הוא יוכל לעזור לך ברכב הספציפי הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=66176

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...