Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי היום למוסך מורשה של מאזדה ואמרו לי שאני צריכה להחליף קלאץ' (גמור, נשארו לו עוד שבועיים פחות או יותר לדבריו), מסיבים בגיר (משהו כזה) כי ההילוכים לא נכנסים טוב למקום שלהם, ובאגזוז את הסרעפת (צריך לפרק ולבדוק אם אין סדק) כי יוצא עשן מדי פעם בנסיעה.

הוא אמר שבלי האגזוז (רק קלאץ' וידית הילוכים) זה יוצא בערך 3-4 אלף. וזה עבודה של יומיים במוסך.

מישהו יכול להגיד לי בערך מה עלות התיקון והאם זה מחיר סביר? אני מעדיפה לשלם כמו שצריך ושיעשו לי עבודה טובה, אני רוצה מוסך טוב. יש מוסכים אחרים מומלצים או שכדאי מוסך מורשה?

תודה!

פורסם

(סעפת ולא סרעפת).

תאמי וגשי אל חבר הפורום, יוסי זיסו, ב"מוסך זיסו" שברח' הראש 2 (פינת סלמה 44) ת"א-יפו,

טל' 03-6829968 או 052-6677411. הם מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) מקצועי, אמין והוגן ומתמחים במכוניות מזדה.

אתרם הנו www.ziso.yoclub.co.il

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

לאוטו אין סרעפת - בואי נתחיל בכך.

ההמלצה שלי לגבי מוסכי מאזדה היא "רכב דוד", רח' הנירים 6 - 8 בת"א (ליד יד אליהו).

המנהל הטכני הוא דני הולנדר, איש חביב ונחמד, אני מטפל שם מספר שנים ברכב שלי, ומכיר למעלה מ- 50 אנשים שנוהגים כמוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מישהו אמר מיצובישי פוקוס? :p

בכל מקרה, 4 אלף על קלאץ' וידית הילוכים לא נשמע לי סביר, אבל עדיין, זה מוסך מורשה.

בדקי במוסכים פרטים, תוכלי למצוא עבודה טובה במחיר שפוי יותר.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

מצטרף להמלצה על רכב דוד.

ד"א- פעם הם היו מוסך מורשה קטן של פולקסווגן, וכשמזדה הגיעו לארץ הם הימרו על הסוס הנכון.

היום הם בית חרושת.

• תוכן חדש...