Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

המלצה למכונת אספרסו (או המלצה לא לקנות, כדי שלא תהפוך למשקולת..)


איתן_כ
שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מלח לימון!

אל תשתמשו בשום חומר כימי, פשוט תקנו בכל חנות תבלינים (וגם בסופר) מלח לימון - מוסיפים למים, מרתיחים ואין אבנית.

לאחר הניקוי מזרימים מים נקיים כמה פעמים וגמרנו.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלח לימון!

אל תשתמשו בשום חומר כימי, פשוט תקנו בכל חנות תבלינים (וגם בסופר) מלח לימון - מוסיפים למים, מרתיחים ואין אבנית.

לאחר הניקוי מזרימים מים נקיים כמה פעמים וגמרנו.

 

במכונות אספרסו קיימת מערכת טרמובלוק שלא מרתיחה את המים כמו בקומקום ולכן האפשרות שהציע דורקי יותר רלוונטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי במכונה היא קודם מרתיחה ואח"כ מחכה עד שהטמפרטורה יורדת ולכן זה כן רלוונטי.

בכל מקרה, לדעתי מלח לימון יעבוד גם עם מים חמים שלא הגיעו לטמפרטורת רתיחה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...