Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי 120 קמ"ש בכביש 4...(מותר 90)

מכיוון צפון לדרום..

לפני צומת דרור בדיוק המצלמה נתנה את הפלאש..

אני הייתי די לבד כך שאין סיכוי שזה לרכב אחר.

אני נהג חדש...יש לי רישיון שנה ו4 חודשים..

מעבר לכך אני חייל (אם זה עוזר או משהו?)

זה עבירה ראשונה...האוטו רשום על שמי..

מעבר לכך אני גם אף פעם לא נוסע ככה! אני מודע לכל המצלמות והכל, אני יודע גם איפה הם נמצאות...אני טיפה לא הייתי מרוכז והאוטו האיץ מהר..

לפני חודשיים נסעתי לאילת וכל כביש הערבה לא עברתי 100 !!!

אני בכלל הייתי על 105 בערך דקה לפני והאוטו האיץ טיפה...אני חושב שעברתי ליד המצלמה טיפה לפני שהיא צילמה הייתי על 117 ככה..

השאלה שלי היא מה העונש שאני עלול לספוג כתוצאה מזה ?

אני יודע שזה קודם כל 750 קנס והבנתי גם שאני אהיה מוזמן למשפט ..רציתי לוודאות שזה כך במאה אחוז גם כיום או שיש סיכוי שאני לא יוזמן למשפט ?

מעבר לכך איבוד הרישיון יעשה לי בלאגן בחיים בצורה מטורפת...כל יום כדי להגיע לבסיס,אני נוסע עם האוטו לתחנת רכבת מכיוון שהתחבורה הציבורית מהמקום שאני גר מזעזעת ובלי אוטו אני אצטרך לקום כל יום ב5 בבוקר ואני אגיע הביתה בסביבות 8 וחצי בלילה..

האם במשפט השופט יתחשב בדבר שכזה בכלל ?

בתודה ...

פורסם

קח בחשבון שהספידומטר מעט מזייף כלפי מעלה, כך שעם מעט מזל נתפסת על פחות מ25 קמ"ש מעל המותר. אם באמת היית על 117, אתה די בטוח - לדעתי. הסטיה המקובלת היא 8-10 אחוז כלפי מעלה. מצד שני, אני לא בטוח שהמצלמות מכויילות להשיג דוחות של פחות מ30 קמ"ש מעל המותר... :roll:

עד שתקבל את הדו"ח ותישפט כנראה שעוד יעבור זמן רב. לא הייתי מודאג בטווח הקרוב, בכל אופן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש לי אוטו מסוג מאזדה 121 משנת 1994...אני לא יודע עד כמה הספידומטר מדויק..אבל הוא נראה מאוד מדויק...

אני היייתי בתהליך האצה בזמן שעברתי את המצלמה ושהיא צילמה אותי הייתי על 120

והיא צילמה אותי אחרי שעברתי לצידה

ככה שעברתי בצד שלה הייתי פחות מ120

משהו כמו 118-117

הבנתי שאתה יכול להגיד שהיה סטיה של 5 קילומטר או משהו כזה ...

עכשיו מה שבטוח לא נסעתי מעל 120 שעברתי ליד המצלמה בחיים...

מה ההבדל בין לסוע עד 25 קמ"ש ללסוע מעל בכביש בין-עירוני ? מישהו יודע בוודאות ? וכמובן בהקשר של נהג חדש...

בלי קשר אני חייב לציין שאני הנהג האחראי ביותר בעולם...זה ממש לא מגיע לי...אני תמיד הנהג התורן שיוצאים למסיבות כי כולם סומכים עליי ואני לא שותה דווקא בגלל זה...וכל מי שאי פעם נסע איתי באוטו אמר שהוא מרגיש בטוח איתי והכל..

אני גם לא עובר מהירות ולא כלום כמעט אף פעם..

האם במשפט יעזור לציין דברים כאלה ?

מה יכול לעזור לי במשפט ?

אני לא בא להתחמק מעונש..

עשיתי מעשה...מגיע לי עונש..

אבל אני חושב שלא מגיע לי עונש כזה חזק..

שלילה כלשהי תגמור לי לנזק כלכלי עצום ומעבר לזה נזק נפשי מטורף

הנהלת הפורום שמחה לסייע לך להתגבר על מוגבלות שלך.

קרא פה ותדע להשתמש בסימני פיסוק :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

ברוך הבא לישראל. עכשיו תגיד לי, מה זאת אומרת כשעברת לצידה? האם היית בדיוק לצידה, מלפניה, מאחוריה?

המצלמה מצלמת אותך ממרחק של כמה מטרים טובים לאחר שעברת אותה. משהו כמו 20-30 מטר בשקט. אתה אמור לראות את הפלאש בצד הימני של המראה האחורית.

הספידומטר, ואת זה אני מבטיח לך, לא מדויק. לא שם, ולא בשום אוטו חדש. עושים את זה בכוונה עבור מקרים כאלו.

25 קמ"ש ומטה מעל המהירות זה 250 שקל קנס ואיזה ארבע נקודות, או משהו כזה. אין משפט, ונראה לי שכנהג חדש אתה גם זוכה לשמור על הרשיון שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סתכל..

נסעתי...

הבחנתי במצלמה..

מחוסר ריכוז המשכתי להאיץ..

ואז ראיתי פלאש חזק ביותר על כל הכביש...והבנתי שזה צילם אותי..

בזמן שעברתי את המצלמה הייתי בסביבות 117-118 קמ"ש

אחרי כמה שניות שעברתי אותה היא צילמה אותי

ואיך שהיא צילמה הסתכלתי במד המהירות וראיתי : 120 קמ"ש...

עכשיו אם הייתי 120 גם נגיד...וזה טווח של 5...זה 115 כך שזה 25 ..מאוד גבולי!

אבל אני כמעט בטוח שהייתי 117-118 ככה שהיא מדדה את המהירות..

הנהלת הפורום שמחה לסייע לך.

קרא פה ותדע להשתמש בסימני פיסוק :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אם זה מתחת ל25 קמ"ש זה מאה אחוז 250 שקל קנס ? לזכור שאני נהג חדש...?

ובטוח אין שלילה אם אני נהג חדש וזה מתחת ל25 קמ"ש ?

פורסם

בן, קודם כל תרגע.

עשית טעות, למדת, פעם הבאה לא תעשה.

כולם חוטפים דו"ח מהירות מתישהו.

אני אתן לך כמה נק' אחיזה:

מד מהירות של רכב מזייף כ5-10 קמ"ש למעלה במהירות הזאת.

בקשר לעונשים - כנס לאתר משרד התחבורה, תטייל שם קצת ותראה מה אתה עלול לקבל.

הכתובת היא mot.gov.il

אה.. ויקח כמה חודשים טובים עד שהדו"ח יגיע (אם בכלל). אז יש לך קצת זמן לחסוך! :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כל יום כדי להגיע לבסיס בלי אוטו אני אצטרך לקום כל יום ב5 בבוקר ואני אגיע הביתה בסביבות 8 וחצי בלילה..
וואו מסכן :?

אולי תרגיש מה זה צבא פעם אחת.

פורסם

אתה מזכיר לי את המשפט מהסרט גרין מייל כשטום הנקס שואל את מורגן פרימן על מה הוא יושב והוא עונה לו שהוא חף מפשע, כולם בכלא חפים מפשע, פשוט העו"ד שלהם עבד עליהם.

פורסם

באותו עניין, על כביש 4, מכיוון דרום לכיוון צפון ליד מחלף ראשון ישנה מצלמה פועלת שנכון לאתמול נתנה פלאש (לא נבדקה עם הוולנטיין כי הוא לא היה עליי). אגב המצלמה של בני דרור תמיד ידועה שהיא פעילה, כנ"ל לגבי המצלמה של פתח תקווה ליד קרית אריה.

ROOONEEYY

פורסם

אם אנחנו כבר בנושא , מצלמות מהירות הן לא כמו לייזר , ז"א לא מורידים מהירות בגלל האי דיוק שלהן , נכון?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא. מצלמות מהירות מודדות את המהירות ע"י ראדאר, ולכן אין הורדה. הורדה קיימת בממל"ז ובדבורה (הדבורה, אגב, גם כן מבוססת ראדאר, אבל שם יש הורדה- לדעתי כי היא מתבססת על הספידומטר הפנימי של הרכב למדידת מהירות, והוא לא מדויק).

אתה מזכיר לי את המשפט מהסרט גרין מייל כשטום הנקס שואל את מורגן פרימן על מה הוא יושב והוא עונה לו שהוא חף מפשע, כולם בכלא חפים מפשע, פשוט העו"ד שלהם עבד עליהם.

נראה לי שאתה מערבב כמה סרטים (גרין מייל וחומות של תקווה, אולי?), עד כמה שזכור לי מורגן פרימן לא היה בגרין מייל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

גם אני קיבלתי לפני שבועיים בערך דו"ח מהירות משוטר תנועה

אז ככה אם לא עברת 40 קמ"ש מהמהירות המותרת זה רק קנס של 750 שקל ו8 נק'

אתה אומר שנסעת 120 הספידומטר קצת מזייף בטוח אפילו ב 4-5 קמ"ש אז אין סיכוי שתקבל שלילה

אלא אם כן נסעת יותר מ130 ועוד קצת

כי אני אותו דבר כביש 90 נתפסתי על 129 קמ"ש ולא קיבלתי שלילה

פורסם

לא בכל הרכבים הספידומטר מטעה כלפי מעלה , במכוניות הצרפתיות לרוב יש סטיה של 3-5 קמ"ש נבדק כמה פעמים עם מספר רכבים ואופונעים ,

ביפניות אין סטיה בכלל, על פי החוקים ביפן .

המלצה : במקום לחשוש ולחשוב מה עושים עכשיו עדיף לנסוע כדין למנוע לחצים ושלילות .

שבת שלום

פורסם

תראו, אני מודה שטעיתי, בני אדם הם אנושיים והם יכולים לטעות.

אני מאמין שאין אחד פה שאף פעם לא הגיע ל120 קמ"ש.

לצערי מגוון דברים הביאו להגיע ל120 קמ"ש ועוד מול מצלמה.

אני חושב שזה אחראי להטיף לי מוסר ולהגיד לי שזה לא בסדר וכ'ו, אבל אין צורך.

אני לא נוהג כך בדרך כלל, זה דבר חד פעמי ומקרי, תודה על ההתחשבות בכל זאת.

השאלה כרגע, זה לא "איך אני יוצא מזה?", אלא "מה עלול לקרות לי?".

כי אני כרגע בפאניקה. אם מישהו יכול להגיד לי באמת מה קורה, אל תשכחו שזה בהקשר של נהג חדש, אני אודה לו מאוד.

תודה רבה לכל האחרים שניסו לעזור.

פורסם

בנדני אנחנו פה לא חבר מושבעים אתה לא צריכך לספר לנו את קורות חייך.

מה שכן לעשות זה לבדוק בלינק שנתנו לך וזהו. כל מה שנשאר לך עכשיו זה לחכות כי מה שקרה קרה, ואם תמשיך לבכות על החלב שנשפך הוא יחמיץ וזה כבר מסריח.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...