Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה בהתחלה זה היה שצריך להניע את הרכב פעמיים בשביל שהמנוע יעבוד טוב כי בפעם הראשונה הוא היה מגמגם ומדובר על דיזל ועכשיו אני צריך לפחות 5 פעמיים לפני כל נסיעה להניע ולכבות ולהניע ולכבות ככה חמש פעמיים בשביל שהמנוע לא יגמגם ואחרי זה המנוע מעולה יענו שקט והכל ונוסע חלק מזה יכול להיות?

לפעמיים דולקת מנורת EPC רק שהמנוע מגמגם

פורסם

אין לי פיתרון טכני להגיד לך. אבל, לא הייתי מחכה עוד יום, והייתי ניגש מיד למוסך כדי לאבחן את הבעיה.

בכ''ז מדובר במנוע שלא עובד טוב, וזה עוד מנוע של מרין, ואם יגרם לו נזק בגלל שלא פנית למוסך, שלא תיפול להשקעה של מנוע.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

בוודאות אני יכול להגיד לך שזה בעיה באינג'קטורים.

מספיק שאחד מארבעת האינג'קטורים גמור וזה עושה לך את כל הבעיות.

ותן לי לנחש הרכב שלך גם מעשן נכון?

המרצדס אצלנו בבית מיומה הראשון על הכביש ואחרי מאות אלפי קילומטרים ייצא לי להכיר מקרוב כמה וכמה בעיות עם האינג'קטורים ובגלל בעיות שונות ברכב ככה שלפי התיאור שלך אני יכול להגיד לך בוודאות שזה אינג'קטורים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה החמירה עכשיו רק בבוקר שהרכב קר אפשר לנהוג כמו שצריך אחרי זה

שהמנוע כבר יתחמם קצת כל פעם שעוזבים את הגז נדלקת המנורת EPC והרכב בקושי מגיב לגז ומתחיל להאט ולגמגם באמצע נסיעה

אז חייב לכבות כי הגז לא מגיב האוטו לא סוחב נוסע ממש לאט צריך לכבות לתת פעמיים סוויץ' ואז להניע וזה עד הפעם הבאה שעוזבים את הגז וגם יוצא עשן מה שלא היה יוצא אף פעם

האם זה משאבת סולר?גם כבר חצי שנה מטפטף כל פעם 3 עד 4 טיפות מתחת לרכב של סולר מהמשאבה

האם בטוח זה משאבה?או משהו אחר?

פורסם

עניתי לך ב,"גיפולוג", שם כתבת שהכל בסדר , רק לפעמים הרכב מקרטע , פה אתה כותב שהכל לא בסדר , יכול להיות שהמצב הוחמר בעלייה מגיפולוג לקארספורום ?. אתה חייב להתחבר למחשב במוסך שמכיר את האוטו הזה . לדעתי מתוך היכרות עם המשאבה דגם EPIC סביר להניח שהבעיה שם .

פורסם
עניתי לך ב,"גיפולוג", שם כתבת שהכל בסדר , רק לפעמים הרכב מקרטע , פה אתה כותב שהכל לא בסדר , יכול להיות שהמצב הוחמר בעלייה מגיפולוג לקארספורום ?. אתה חייב להתחבר למחשב במוסך שמכיר את האוטו הזה . לדעתי מתוך היכרות עם המשאבה דגם EPIC סביר להניח שהבעיה שם .

והאם יש מקום שאתה מכיר שמתקן את הבעיה הזאת בצפון?

פורסם

זהו שבנצרת שפציפית לא משפצים את המשאבה הזאת ספציפית הם לא יודעים לעשות אותה ככה אמרו

שהיא מסובכת

פורסם

טייבה רחוק לי מאוד מנהריה הרכב לא יגיע עד שם אם המשאבה

ובנצרת הבנתי שלא משפצים את המשאבה הזאת אמרו לי רק בשכם משהו

ורציתי לדעת האם יש לך מושג על מקום בצפון שמשפץ את המשאבה הזאת

וגם רציתי לדעת אחרי שמשפצים איפה ניתן לעשות כיוון מקצועי למשאבה?

• תוכן חדש...