Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה מותר לבזבז את האות ע' הייתי רושם בעעעעעעעעע...

( אם רז יראה את זה הוא ינשל אותי מהצוואה , גם בזבזתי את האות ע' וגם שלוש נקודות )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זכור לי שג'רמי אמר שה-355 היא המכונית היפה האחרונה שיצאה משערי פרארי, שמאז אין פרארי שהיא באמת יפה, מה דעתכם?

ואני חושב, שרק מי שראה פרארי במו עיניו ומקרוב, וישב בתוכה יכל לחוות דעה כזו באופן רציני.

במציאות, הפרארי נראה הרבה יותר מרשים מאשר בתמונות. ה430 מדהימה ביופיה, שלא לדבר על האנזו (אגדה...). וגם ה599 נראית במציאות הרבה, הרבה יותר מרשימה ויפה מאשר בכל תמונה.

וזו כמובן רק דעתי.

פורסם

כולם רושמים שהיא מכוערת, אבל עדיין אם נראה אחת כזאת ברחוב נוציא את הלשון כמו מפגרים :lol:

לטעמי היא נראת טוב. אולי בגלל שהיא לא כל כך מפציצה וקופצת לעין חושבים שהיא לא יפה, אבל היא כן. דווקא בגלל שהיא סולידית יחסית :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התמונות שהביאו כאן צולמו מזוויות לא מחמיאות לרכב, שהוא רכב יפה מאוד לטעמי (והשטות הזו כי לא יצאה פרארי יפה מאז 355 ממש לא נכונה).

ברכב יש המון מוטיבים עיצוביים, קצת ממזארטי, וגם כמה דגמים של פרארי נמצאים שם - תסתכלו טוב:

פנים האוטו (מה שאולי לא רואים, לא הצצתי בלינק) הוא בול 612, אחורה - 599GTB, בזווית אלכסונית מקדימה היא מאוד דומה למזארטי גראן טוריזמו.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
ואני חושב, שרק מי שראה פרארי במו עיניו ומקרוב, וישב בתוכה יכל לחוות דעה כזו באופן רציני.

במציאות, הפרארי נראה הרבה יותר מרשים מאשר בתמונות. ה430 מדהימה ביופיה, שלא לדבר על האנזו (אגדה...). וגם ה599 נראית במציאות הרבה, הרבה יותר מרשימה ויפה מאשר בכל תמונה.

וזו כמובן רק דעתי.

אמנם אין לי ניסיון עשיר כמו שלך על פרארים, אני חי בארץ האפשרויות המוגבלות, אבל פרארים יצא לי לראות שהייתי בגרמניה בזמן תערוכת פרנקפורט, גם חדשות וגם קלאסיות.

הפרארים שהיו בתערוכה אמנם היו נאות, אך לא עוצרות נשימה (כמו הרוונטון של למבורגיני למשל או "סתם" מורצ'ילאגו) ובטח שלא גרמו לי להתעקב עליהן יתר על המידה והאמת שגם אני הייתי מופתע מזה.

כשהייתי בנורבורגרינג, יצא לי לראות טסטרוסה, היא באמת הייתה מיוחדת, כל כך חדה, זוויתית ומהממת.

גם על הדרך ראיתי פרארי F40 שבאמת גרמה לי לדפיקות לב מואצות, לצערי לא יכלתי לצלם אותה.

לדעתי יש משהו במה שג'רמי אמר, הם באמת לא כאלו יפות, לא יודע למה אבל זה פשוט כך, הם הולכים אחורה :?

ה-575 יותר יפה מה-599 וה-360 יותר יפה מה-F430 (אבל ל-F430 מלא סקס אפיל).

ה-612 סתם עוף מוזר ולא מובן לטעמי.

שמתי כמה תמונות של הטסטרוסה, אחת המהממות של פרארי בכל הזמנים.

frankfurt 1514.JPG

frankfurt 1508.JPG

frankfurt 1511.JPG

frankfurt 1529.JPG

frankfurt 1513.JPG

frankfurt 1512.JPG

פורסם

ה599 מהממת. עד שלא תראו אחת, לא תבינו. זה אמנם לא יופי קלאסי, זה משהו הרבה יותר מודרני, ועדיין, לא היית חושב שזה משהו אחר מפרארי. אדון קלארקסון הוא בעיקר חרטטן.

יחד עם זה, הקליפורניה מזכירה לי מרצדס SLK עם בודיקיט, לפחות מקדימה. זה לא מחמיא. אני בטוח שהיא מרשימה במציאות, ועדיין קשה לי לראות כאן איזשהו יופי. נו מילא - היא לא מיועדת לקהל שמחפש יופי. בשביל זה יש 430 ספיידר. זה יותר שדרוג למרצדס SL - וככזה, היא צריכה בעיקר נוכחות. ואת זה יש בשפע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...