Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 - עדכון בקניית צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי אחרי פנצ'ר מזעזע בפילוט פרמסי המיובש להחריד

החלטתי שעם הגשם הממשמש ובא אני כבר מחליף את כל הרביעיה

הרביעיה - 4 מישלינים פרמסי שקבלתי עם הגנטים במידה המקוללת 195/55/15

למרות שהיו צריכים להחזיק זמן מינמאלי סחבתי איתם כמעט שנתיים שני חורפים וטסט אחד!

אך היובש הגיל והסדקים כבר עשו את שלהם.

לכן בשישי אמרתי מספיק, יאלה צמיגים חדשים.

על הכוונת:

DZ101

T1R

KU 712

טלפון לשני צמיגיות ברמה"ש-הרצליה (אחת אפילו מוכרת) הניבו מחירים ל-DZ של 560-600 ש"ח לצמיג!

ה- T1R הוצע לי ב-500 ש"ח.

רק מה, שני אלו לא היו במידה שלי במלאי אצל הצמיגיות והספקים (כנ"ל הקומהו).

ובגלל שזה יום שישי "יום קצר", רציתי צמיגים טריים ועכשיו - טלפון מאוכזב לצמיג ישיר

הודיע לי שיש לו DZ101, במידה שלי, בעסק, במחיר מבצע של 390 ש"ח לצמיג! שאלתי שוב לוודא פרטים

וטסתי למקום כל הדרך (על 50 קמ"ש) עם צמיג רזרבי מהרצליה.

צ'יק-צ'אק נסגרה הקניה ויאלה הביתה, אחרי 200 ק"מ מהשבת האחרונה בהחלט נראה כמו הקניה הנכונה - אני מבסוט.

י.

אגב, תאריך יצור: 2408=שווה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תתחדש :)

הכי חשוב שאתה מבסוט מהצמיג..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדכון קצר,

היום אחרי בערך 300 ק"מ עם הצמיגים ואחרי "איפוס" מחדש של לחץ האויר בצמיגים עושה רושם שהם בהחלט בסדר החבר'ה האלה.

הפנצ'ר-מכר שם לי לחץ אויר 32 למרות שבספר רכב כתוב 36 למידה הזו, אמרתי OK בו ננסה.

מסתבר שההפרש "הקטן" הזה בהחלט משמעותי והאוטו הרבה הרבה פחות (אם בכלל) נמרח על הצמיגים.

חג שמח,

יחיאל.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מחיר טוב, אבל גם בלי לטוס היית יכול למצוא את אותם הצמיגים בכמה גרושים פחות אצל אנטון. היום בדקתי שם זוג כזה, תאריך ייצור דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עדכון קצר,

היום אחרי בערך 300 ק"מ עם הצמיגים ואחרי "איפוס" מחדש של לחץ האויר בצמיגים עושה רושם שהם בהחלט בסדר החבר'ה האלה.

הפנצ'ר-מכר שם לי לחץ אויר 32 למרות שבספר רכב כתוב 36 למידה הזו, אמרתי OK בו ננסה.

מסתבר שההפרש "הקטן" הזה בהחלט משמעותי והאוטו הרבה הרבה פחות (אם בכלל) נמרח על הצמיגים.

חג שמח,

יחיאל.

בקשת הבהרה:

האוטו מתנהג טוב יותר עם ל"א 32 ? מאיזו בחינה ? מה זה "נמרח על הצמיגים ?

תודה.

פורסם
בקשת הבהרה:

האוטו מתנהג טוב יותר עם ל"א 32 ? מאיזו בחינה ? מה זה "נמרח על הצמיגים ?

תודה.

שכחתי להוסיף שורה חשובה :oops:

בתור פשרה העלתי לל"א 35, (מכאן זה ממשיך) האוטו יושב הרבה הרבה יותר טוב וכך גם "המשוב" שההגה מחזיר.

י.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אז עכשיו אל תעשה פשרות, ותעלה לל"א 36, כמו שכתוב בספר הרכב.

הפאנצ'ר-מכרים שמים ל"א 32 מתוך חאפריות.

שים את לחץ האוויר המומלץ לרכב שלך. היצרן יודע קצת יותר טוב מהחאפרים הישראליים מה טוב בשביל הרכב שהוא מייצר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...