Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מקום באוטו ל6.5, ואין לי בכלל מקום בדלתות לרמקולים יש לי בין הדלת למושב האחורי מקום ל- 6X9 (פג'ארו מי שמכיר)

עכשיו יש לי קומפוננט 165V1 שאני רוצה להתקין אותו שם, איך אפשר להתקין (ולא לשלם מאות שקלים לבניות וכו')

האם אפשר לייצר תיבה לרמקול (קומפוננט אם זה משנה) 6.5'?

אם כן מה צריך לעשות/ מה המידות האם זה חשוב העומק וכל זה?

תודה.

פורסם

יש בחור בפורום ששידך לדלת תיבה של 18 ליטר,לגבי רמקול שלך אתה צריך לבדוק בתוך כמה ליטר הוא נועד לעבוד ולפי זה להסיק מסקנות,אתה יכול גם לשים טבעות עץ אם 6,5 לא נכנס בדלת

וחיפוש בפורום גם יכול לעזור לך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כן,אפשר לעשות תיבה לכל רמקול אפילו לקטן ביותר.

השאלה היא עם צריך בכלל,יש רמקולים שמיועדים לעבוד בנפח לא מוגבל או בנפח דלת ויש רמקולים שנועדו לעבוד בתיבה בעלת נפח מסוים.

אתה יכול לבנות תיבה לרמקול של 6.5'' ולשים את זה בדלתות שלך למשל אבל וזה אבל גדול כי תצטרך לעשות בניות בדלתות ולבנות שם הכל מחדש בשביל למקם את התיבה ושהכל יראה נורמלי ולא זוועתי.

לאיזה רמקול אתה רוצה לבנות תיבה עם אפשר לדעת?

פורסם

רשמתי, אני מעוניין למקם בכל מקום אפשרי בפג'ארו קומפוננט של פוקאל 165V1

זה פג'ארו קצר שנת 97 ואין מקום בדלתות לרמקולים בכלל יש רק מקום ל6X9 באמצע הרכב לייד הכיסא של הנהג/נוסע מי שמכיר.

מה אפשר לעשות?

פורסם

תאמת שעם תעלה תמונות של חלל הרכב ושל מיקום הרמקולים יהיה הרבה יותר פשוט.

בעיקרון עם אתה רוצה לשים במקום שעכשיו יושבים בו ה-6X9 רמקולים בגודל 6.5'' אז אפשר לעשות מתאמים ואז הרמקול החדש יכנס לשם בלי בעיה בדר"כ.

פורסם

הוספתי תמונות של הדלת ושל ה-6X9

האם אפשר להכניס ב-6X9 שם את הרמקולים?

(מצטער על האבק זה אחרי טיול :D)

QQQ.jpg

QQ.jpg

פורסם

תראה בעיקרון אפשר לעשות כל דבר עם ממש רוצים.

אתה יכול להתקין שם את הרמקל עם מתאם או טבעת מסוג כל שהוא או אפילו "להתפרע" ולעשות שם בניה ולהכניס את הרמקול.

הכי טוב שתיגש למתקין מקצועי ותשאל מה דעתו בנושא,יכול להיות שאפילו אפשר לשים את הרמקול בדלת הקידמית ע"י חיתוך של הדיפון של הדלת או משהו בסיגנון הזה, אולי אפשר לשים קיק פאנל מקדימה למטה.

• תוכן חדש...