Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום.

חיפשתי תשובה אבל מאחר ואני לא ממש מבין בזה לא הצלחתי להבין מה עדיף.

אני צריך להחליף ממיר קטליוי. הבנתי שיש חדש ויש מחודש.

מישהו אמר לי על ממיר של חברת CUTO או משהו כזה. לא מצאתי אותם באינטרנט שהוא קצת יותר זול.

בקיצור... מחודש שווה לקנות ? הבנתי שההפרש לא כ"כ גדול

אשמח לתשובה של מי שמתמצא.

פורסם

הממיר שלך בן 8 שנים כבר

תעשה לרכב שלך רק טוב אם תחליף אותו

ועדיף שתקנה חדש לא מחודש

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הכוונה לחלק שלא יצרן הרכב מייצר אלא יצרן אחר ומחירו כמובן שזול יותר.

יש יצרנים חיצוניים המייצרים חלקים עבור יצרן הרכב וגם מוכרים את אותם החלקים לשוק החופשי (יצרני OEM)

ויש יצרנים עצמאיים לחלפים תחליפיים במדינות שונות וברמות איכות שונות ובמחירים שונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ממיר קטליטי יאריך חיים ברכב שפליטת הגזים שלו תקינה ושמרבה בנסיעות בינעירוניות שבהן אין מיים רבים הנפלטים ממע' הפליטה לתוכו.

בנסיעות עירוניות קצרות, יש הרבה פעמים מיים בתחילת פעולת מנוע קר הפוגם בממיר.

אם פליטת גזי הפליטה הנה לא בערכים הטובים אז זה עלול לקצר את חיי הממיר הקטליטי ואת חיי חיישן החמצן.

מכאן ברור שאין אורך חיים ברור לממיר קטליטי ברכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
תנסה למצוא ממיר משומש מקורי מאותו הרכב, בממרים עדיף להרכיב מקורי ולו חליפי, בלי התאמות וריתוכים, תנסה למצוא כזה בטי גי חלפים בחולון זה פירוק שמתעסק בכל הרכבים של פולקסווגן אודי.

אתרם: WWW.TG-PARTS.CO.IL

ולך, קוראדו88, אין שום קשר ל-טי גי חלפים?

פורסם

לי היתה פולו שנת 00 עם אותה בעיה ואני מצאתי ממיר משומש ב 800 ש"ח בטי גי חלפים בחולון, הם היו אחלה... שלחו לי את החלק עד לבית ביבנה ללא חיוב על המשלוח... תנסה אולי יש להם עוד כאלו.. תבדוק אם מה שיש להם מתאים לרכב שלך אני יודע שיש אבדל בין רכב עם גיר רגיל לרכב עם גיר אוטומט...

• תוכן חדש...