Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי אבד לי צרור המפתחות היום. בצרור היה אימובילייזר ושלט אזעקה (גם הביפר וגם החלופי, מאחר והביפר פסק לעבוד אז צירפתי לצרור את החלופי). בנוסף לצרה שהיא גם ככה גדולה, שרכשתי את הרכב היה רק אימובילייזר 1.

כך שהמצב כרגע הוא שאין לי אפשרות להניע את הרכב (אין לי איך לנתק את האימובילייזר), ואין לי שלטים לפתיחת האזעקה.

יש ברשותי רק מפתח אחד של הרכב.

שאלתי היא איך אני ממשיך מכאן?

1. האם ישנה אפשרות ליצור שלט למערכת האזעקה גם ללא שלט קיים מקורי?

2. אותו שאלה לגבי אימובילייזר.

3. למי עליי לגשת כעת כדי לסדר את העניינים הללו והאם יש באפשרותי להתניע את הרכב ע"י עקיפת האימובילייזר?

עברתי על החוטים אך לא מצאתי את אותו כרטיס קוד שנאמר לי כי עליי לנתקו ולסגור מעגל על ידי חיבור החוטים יחדיו.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

הכל ניתן לעקוף אבל אתה לא מצפה שנפרסם את זה בפורום ונועיל לגנבים נכון?

אני מציע לך להזמין חשמלאי מהאיזור בו אתה גר

אפשר להתאים שלט חדש לאזעקה שלך

בהצלחה

פורסם

כמובן שלא.. אומנם ניתנה לי כבר הדרך כיצד לעשות זאת מאיש מקצוע שלא מאזור מגוריי לצערי.

כמה אמור יצירת אימובילייזר חדש? וכמו כן שלט חדש לאזעקה?

מדובר באשעקת ביפר מדגם guard 1 שאני מאמין שהיא מוכרת לרבים.

בברכה ותודה על העזרה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...