Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים פילטר קטן על הצינורית שמובילה מים בין המשאיבה שבמיכל לבין המתזים עצמם ע"מ לסנן ליכלוך ואבנית בדרך,איזה פילטר עליי לשים במקרה כזה?

צריך למקם אותו ממש לאחר המשאיבה ע"מ למנוע מהליכלוך/אבנית להמשיך בצינורית אל המתזים נכון?

האם פילטר כזה באמת פותר את תופעת הסתימות במתזים או שהוא ממש מיותר?

כל כמה זמן לערך צריך להחליפו?

פילטר דלק סטנדרטי מקרטון יעשה את העבודה או שעליי להשתמש בפילטר של תמי 4 ?

תודה מראש והמשך יום טוב לכולם.

פורסם
אני מעוניין לשים פילטר קטן על הצינורית שמובילה מים בין המשאיבה שבמיכל לבין המתזים עצמם ע"מ לסנן ליכלוך ואבנית בדרך,איזה פילטר עליי לשים במקרה כזה?

צריך למקם אותו ממש לאחר המשאיבה ע"מ למנוע מהליכלוך/אבנית להמשיך בצינורית אל המתזים נכון?

האם פילטר כזה באמת פותר את תופעת הסתימות במתזים או שהוא ממש מיותר?

כל כמה זמן לערך צריך להחליפו?

פילטר דלק סטנדרטי מקרטון יעשה את העבודה או שעליי להשתמש בפילטר של תמי 4 ?

תודה מראש והמשך יום טוב לכולם.

אתה יכול בעלות לא גבוהה לרכוש מים מתוספים למתזים (צבע כחול).כ- 10 ש"ח ל 3-4 ליטר. אופציה שנייה היא מים מפילטר בריטה. אופציה שלישית - מי מזגנים. תמי 4 לא מוציא אבנית.

פורסם

אני משתמש במים הכחולים אבל תמיד עדיין כעבור תקופה מסויימת המתזים נסתמים וצריך לפתוח אותם או בעזרת סיכה ולפעמים אפילו ע"י השרייתם בחומר מסיר אבנית/חומץ ולכן חשבתי על עניין הפילטר על קוו המים ע"מ להקדים תרופה למכה.

פורסם
אני משתמש במים הכחולים אבל תמיד עדיין כעבור תקופה מסויימת המתזים נסתמים וצריך לפתוח אותם או בעזרת סיכה ולפעמים אפילו ע"י השרייתם בחומר מסיר אבנית/חומץ ולכן חשבתי על עניין הפילטר על קוו המים ע"מ להקדים תרופה למכה.

המים המוכנים אמורים להיות מזוקקים ללא אבנית. אתה יכול לנסות לרכוש מים מזוקקים או לאסוף מי מזגנים ולהוסיף את חומר הניקוי הכחול הנפרד.

פורסם

גם אני ראיתי ששמים אותו.

אפשר לשים כל פילטר דלק שעולה 5 שקל .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

פילטר דלק לא מתאים למים. יש בו פחית שמחלידה.

במקום לשבור את הראש תוכל להשתמש במים שאתה ממלא ממזגן, מים מפילטר בריטה או כל מים מזוככים אחרים.

מערכת המתזים איננה רגישה לחומציות של המים המזוככים ולכן בניגוד למערכת קירור כאן אין בעיה.

פורסם

אז לפי רוב התגובות אני מבין שלשים פילטר על קוו המים הוא מיותר לחלוטין כל עוד משתמשים במיים מתאימים ללא אבנית, נכון?

פורסם

זו לא אבנית, אלה משקעים של מינרלים שונים הנמצאים במים.

אבנית נוצרת רק בזמן רתיחה/חימום של מי שתייה.

ברכב יישן גם אם תשתמש במים של הבבא סאלי משדרות עדיין יש סיכוי לסתימות.

פיתרון

החלף את כול הצנרת של המתזים בעלות זניחה ותרכיב פילטר בפתח המילוי של מיכל המתזים.

תוכל לרכוש או לפרק פילטר כזה מגולף דור 4 (אולי תצטרך לבצע התאמה קטנה מבחינת מידות הפילטר).

איזה כייף לי :)

פורסם
זו לא אבנית, אלה משקעים של מינרלים שונים הנמצאים במים.

אבנית נוצרת רק בזמן רתיחה/חימום של מי שתייה.

ברכב יישן גם אם תשתמש במים של הבבא סאלי משדרות עדיין יש סיכוי לסתימות.

פיתרון

החלף את כול הצנרת של המתזים בעלות זניחה ותרכיב פילטר בפתח המילוי של מיכל המתזים.

תוכל לרכוש או לפרק פילטר כזה מגולף דור 4 (אולי תצטרך לבצע התאמה קטנה מבחינת מידות הפילטר).

אבנית נוצרת גם במים שהם לא במצב רתיחה/חימום, לדוגמא: טפטפות במערכות השקיה ניסתמות מאבנית והמים הם בטמפרטורת הסביבה.

• תוכן חדש...