Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בדקתי מים בראדיאטור אתמול וגיליתי כי יש לי נוזל בצבע חום. המים הירוקים במיכל הרזרווי היו כמעט ריקים,

ובראדיאטור היה מלא - אך חום.

מה זה יכול להיות? אולי התערבב לי שמן, דלק שם? או חלודה?

הכל היה תקין בפעם האחרונה שבדקתי, לפני כחודש.

מבקש עצתכם...

פורסם

א. כדאי לרשום איזה סוג רכב מדובר (ע"ע כללי פורום).

ב. אתה משתמש במים רגילים או נוזל קירור?

ג. האם השתמשת במים רגילים ברכב למשך תקופה מסויימת?

ברוב המקרים נוזל חום יעיד על חלודה אך זה גם עלול להיות עם שמן (גיר או מנוע) תלוי בהתאם לסוג הרכב. אם אתה משתמש במים רגילים כנראה שזה חלודה. וההמלצה הכי טובה זה להחליף לנוזל קירור שמתאים לרכב + לבדוק נזילות במקומות רגישים לחלודה (פקקי מנוע, משאבת מים, רדיאטור).

רק חשוב לוודא ששמן המנוע נקי וללא ממצאים חריגים.

פורסם

זה אומר ש:

1. אתה משתמש במי םרגילים ולא מי קירור ייעודיים

2. יש לך חלודה במערכת, זה קיים ברוב המכוניות הישנות יחסית

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
א. כדאי לרשום איזה סוג רכב מדובר (ע"ע כללי פורום).

ב. אתה משתמש במים רגילים או נוזל קירור?

ג. האם השתמשת במים רגילים ברכב למשך תקופה מסויימת?

ברוב המקרים נוזל חום יעיד על חלודה אך זה גם עלול להיות עם שמן (גיר או מנוע) תלוי בהתאם לסוג הרכב. אם אתה משתמש במים רגילים כנראה שזה חלודה. וההמלצה הכי טובה זה להחליף לנוזל קירור שמתאים לרכב + לבדוק נזילות במקומות רגישים לחלודה (פקקי מנוע, משאבת מים, רדיאטור).

רק חשוב לוודא ששמן המנוע נקי וללא ממצאים חריגים.

יונדאי אקסנט 1998, הוחלפו מים ירוקים בראדיאטור לפני 3 חודשים, ומאז אני בודק אחת לחודש.

עד עתה המים הירוקים היו תקינים, וכעת אני רואה שהתערבב צבע חום.

היו מים רגילים ברכב כמה ימים לפני המילוי של המים הירוקים, אולם זה היה לפני שלושה חודשים. לאחר הניקוי מילאתי מעט מים ירוקים לפי ראות עיניי.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מים חומים זה אומר שיש לכלוך במערכת .

כדי לבדוק אם זה ראש מנוע תניע את הרכב כשהפקק של הראדיאטור פתוח ושחבר יסתכל אם יש בועות,

תן גז ותראה אם יש בועות , אם כן סימן שהלך ראש מנוע .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...