Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוראן - ניקלים מבחוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו שחלקכם יודעים יש לי טוראן שחורה חדשה.

אני מעוניין לשים ניקלים מסביב לחלונות (ראה ערך "פאסאט") ולהחליף ידיות לניקל.

האם יש מאיפה להשיג כאלו במיוחד לטוראן ?

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מישהו ?

שאלתי את היבואן אם קיים דבר כזה, הוא טוען שאין, אבל ראיתי רכבים למיניהם שיש להם ניקלים מתוספות מקומיות..

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני אחפש עבורך בנט.

נ.ב, אלון - מדוע? לטעמי, מיותר וערסי להחריד.

עריכה:

http://www.ms-design.com/carx1ms1_1.icc?lang=de&cty=at&car=307&id=&start=0

http://www.abt-sportsline.de/en/tuning/shop/VW-Touran-1T_109_4/

אני לא מתכוון לתקוע עליה 2000 קמ"ר של חומרים "ערסים" וקוקאין מוכסף, אלא מעט לשבור את השחור הזה.

לצלם לך את הרכב מהפרופיל ? הוא פשוט אנמי מדי, בגלל השחור.

הכסף קצת ישבור אותו, אם אני אמצא משהו לשים ככיסוי לחלונות כמו בפאסאט, אין ספק שאעשה את זה.

אה, ותודה :-P

עריכה :

מצאתי חברה שמוכרת כזה דבר לטוראן, מחר אני אלך להרכיב אותו .. (:

פורסם

ספר לנו איזה חברה.

אני מחפש ידיות ניקל לרכב שלי ולא מוצא בארץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...