Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישומי רכב ופורטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צלם את עצמך בוידאו מצייר, וערוך את הסרט בהרצה מהירה, כך שימשך 1-2 דקות.

העלה את הסרט הערוך ליוטיוב, בצירוף לינק למכירות שלך באיביי, ותתחיל לספור את הכסף...

זה רק רעיון שיווקי אחד. אני בטוח שאפשר לחשוב על עוד כמה. :rolleyes:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה רעיון נחמד,

השאלה אם עצם זה שאין לי כלל מכירות אלא רק 11 קניות בחצי שנה האחרונה תהרוס סיכויי מכירה שלי

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

הכוונה להתחיל מציורים מעפנים? או מוצרים אחרים שהם לא הציורים ?

אין לי סטוק של מאתיים ציורים, יש לי 20 משובחים מאוד

חבל לי למכור אותם בזול כל אחד הוא שעות של עבודה

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מחפש תירוצים ע"מ לא לנסות, מחשש להיכשל.

זה טבעי ואנושי, אבל במקרה של איביי, אין לזה הצדקה. אתה יכול להגן על עצמך בקלות ע"י

הגדרת מחיר מינימלי, שאינו חשוף ללקוחות הפוטנציאליים. כך תוכל לנסות מבלי להסתכן יותר מדי.

לגבי כמות הפידבקים, לא מדובר בקניה של אלפי דולרים, אלא כמה עשרות או מאות (אני מניח).

לא בכל העולם זה נחשב להרבה כסף, ואני מאמין שלא חסרים אנשים שיסכימו לסכן סכום כזה ע"מ

לקנות ציור שלך. אם אחרי כמה נסיונות תראה שזה לא מצליח, תבדוק את האפשרות להצטרף למוכר

בעל פידבקים חיוביים רבים יותר.

לסיכום, אני במקומך הייתי מפסיק להתעסק בתיאוריה וניגש לשלב היישום. יש לך מספיק דברים לדאוג

להם בתחום הזה - שיווק, עיצוב דף המכירה, ענייני לוגיסטיקה וכו'. חבל לבזבז את הזמן על דיבורים.

פורסם

נשאר לי רק לברר איך לארוז את הרישומים, בלי שיתקמטו ויהרסו

חשבתי לשים 2 לוחות פוליפופילן מכל צד בגודל הדף, גם יפה, גם יכול להיות מסגרת וגם ישמור על הרישום

אני אנסה לברר כמה יעלה לי דבר כזה

פורסם

אז אתה הולך למכור אותם מגולגלים ומצויירים על דף רגיל ?

הציורים שלך מדהימים, אבל כשהם מוגשים בצורה כזאת אני לא חושב שיהיה לזה ביקוש.

כמו שאמרתי, תשקיע בגימור, תמסגר, שיראה מקצועי.

כשאתה פותח חנות באיביי, תנסה למכור לאנשים שאתה מכיר, אפילו בארץ - רק כדי לצבור פידבק אחד או שניים.

כמו כן יש איזו שיטה לצבור פידבקים ע"י מכירה של דברים עם ערך כמעט אפסי לאנשים שאתה מכיר (שמעתי למשל פעם על אנשים שמוכרים הזמנות לג'ימייל בסנט אחד, משהו בסגנון).

פורסם

אני לא חושב שאני אגלגל את הרישומים

על קנווס מציירים שמן \ אקרילי \ גואש

עפרונות ופחם מציירים על גליונות נייר (אני מצייר על נייר מחוספס 260 גרם )

אין סיבה למסגר זה רק יכול להשבר, להעלות את המשלוח, ולא לקלוע לטעם של הקונה

אני לא יודע לאיזה חשבון אני צריך לשדרג בפייפאל, הבנתי את עניין העמלות של איביי, ואת הפרוצדורה (סהכ צריך להזין כרטיס אשראי)

פורסם

260 גרם למ"ר זה מכובד ביותר, וגם אמור להיראות מקצועי מספיק, בגלל האטימות לאור.

לשם השוואה, דפי A4 של מדפסות הם בד"כ במשקל 80 גר' למ"ר. חשוב רק לציין במודעה

שמדובר ב-Sketch ולא בציור מוגמר.

לגבי הפוליפרופילן, אני מקווה שאתה מתכוון ל-CPP, או בשמו בעממי - פוליגל. כל צורה אחרת של

החומר תעלה לך (למיטב ידיעתי) הרבה כסף וגם לא תבצע את תפקידה כבולמת הזעזועים באותה מידה.

פורסם

האמת היא שהתכוונתי ממש ללוחות פוליפופילן שקופים ובעובי 2-4 מילימטר לפחות, כמו זכוכית פלוס מינוס רק מפלסטיק

אני מקווה שזה לא יקר מדי, אגב גליון פוליגל עולה 15 שקל, גם זה לא מי יודע מה זול, ונראה הרבה יותר פשוט

פורסם

אתה מתכוון פלקסי-גלאס? אם כן, זה יצא לך מאוד יקר, וגם לא יבלום זעזועים מי-יודע-מה.

עדיף פוליגל לדעתי, בגלל שיש לו מבנה שיותר יעיל לבלימת זעזועים.

15 שקל לגליון פוליגל זה לא יותר מדי, אבל עדיין, הכל יחסי למחיר שאתה מתכוון למכור בו את הציורים.

• תוכן חדש...