Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שאלתי היא:

האם אפשר במגבר 4 ערוצים לחבר שני קומפוננטים שכל אחד יושב על שני ערוצים,כביכול לעשות גישור כמו לסאב ולחבר קומפוננט?

אני אתן את הדוגמה שלי:

ברשותי מגבר של mac z4200,שהוא מגביר 6*9 וקומפוננט,

אני רוצה לוותר על האחוריים ולרכוש קומפוננט רציני,ואין לי כסף למגבר חדש שיתאים למה שאני רוצה לקנותוMorelוELATE6

האם אני יכול לעשות גישור כמו לסאב שיהיה לי יותר כוח אבל לחבר תקומפוננט?

תודה עדיאל.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

זה אפשרי, אבל קח בחשבון ששני ערוצים בגישור מעלים את אחוז העיוות שהמגבר מוציא.

המלצה שלי היא כרגע לבדוק האם רק ערוץ אחד מספיק לכל צד, לבדוק גם את העיניין בגישור, (לפני הכל בעצם, למה לא בי-אמפינג?!)

ובכל מקרה לחסוך קצת ולשדרג את המגבר למשהו שיהיה ברמה אחידה עם הסט.

מאיזה קומפוננט אתה משדרג?

מתחדשת*

פורסם

לא ציינת אם הסאב מחובר לאותו מגבר.... (למרות שדיברת על גישור שלו)

אם לא, אז למה לעשות גישור? יש לך 4 ערוצים, 2 קומפוננט, והופה, מתאים בול.

ההתאמה של המגבר הזה לסט שאתה רוצה, זה כבר עניין אחר לגמרי.

לגבי הכוח, כשאתה עושה Tri-Mode (כשאתה עושה גישור על גישור), אתה תגיע ל-Clipping הרבה יותר מהר,

בגלל שיש לך פחות כוח לשני זוגות המידים ולוופרים כשהם מנגנים ביחד (תחשוב שאתה מחלק את אותו הכוח ליותר רכיבים).

עריכה: עכשיו שמתי לב, שRomek כתב את אותו הדבר לגבי הכוח.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

א. מבחינת הספק הZ אודיו מספיק חזק על הנייר בשביל להחזיק את האילייט - בטח ובטח כשאתה רוצה להרים את הסט על גישור.

אבל גם בלי גישור הוא צריך לעשות עבודה טובה על הסט הזה.

תריץ חיפוש בנוגע לאיליית ואתה תראה שהנושא של התקנת המידבאס בדלת מאוד שנוי במחלוקת - לא צריך להכנס לזה שוב, כל פעם זה פותח תיבת שרצים.

ב. בי-אמפינג - תריץ חיפוש (בייחוד בת'רדים אחרונים שכתבתי בהם כאן, משהו עם מזדה 6 בכותרת) - בגדול מדובר על הגברה של סט שני חלקים כאשר הטוויטרים מוגברים בנפרד מהמידבאסים וגם נחתכים בנפרד מהם (קרוס אקטיבי) - שוב, חיפוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אני אעשה קצת סדר.

בחיבור בגישור אתה מאבד חצי מהדאמפינג פאקטור שזה קריטי לשליטה ברמקולים.

זה נכון שאתה תתן פי 2 עוצמה, אבל אם זאת מבחינת איכות(וזה הרי מה שאתה רוצה) לא מומלץ לחבר ככה על סט קומפוננט.

בקרוס של האילייט יש אפשרות לחיבור בי-וויר שזה בעצם חיבור 2 מגברים שונים או 2 ערוצים שונים במגבר לקרוס עצמו, כאשר יש חלוקה בין הוופר לבין הטוויטר.

אתה תראה את זה מיד, זה מחובר שם בסטנדרט עם 2 ג'מפרים(כבל אדום ועוד כבל שחור שמחברים בין 2 הכניסות הללו), ויופיע לך AMP1, וAMP2 או משהו כזה(לא זוכר את הכיתוב המדוייק)

בחיבור כזה אתה בעצם נותן לכל צד בקרוס 2 ערוצים מהמגבר ובעצם אתה נהנה מכל העולמות :גם ניצול של מגבר ה4 ערוצים וגם את העוצמה הראויה לכל אלמנט.

under construction..

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

אבל אם אפשר קצת סדר בבאלגן.התבלבלתי לגמריי.

יש שם כמה מוסגים שאין לי מושג בהם,ונעשה לי סלט כזה שלא מובן.

למגבר כרגע מוחברים סט 6*9 של jbl:t959 שמוציאים 150wrms

וזוג קומפוננט של פוקל 130a שמוציאים 50Wrns.

אני רוצה לחבר רק את המורל עם גישור או בלי.

ראיתי שחבר אחד רשם שאין בעיה לmac z4200 להחזיק את המורל.

השאלה אם אפשר לעשות גישור בין שני ערוצים ולחבר את המורל?כבר הבנתי שכן,אבל מהן ההשלכות לכך.?

אם אפשר בשפה פשוטה יותר כי אני לא בקי במושגים ושמות.

ובלי שום קשר חוות דעת על המורלMOREL elate6.2 morel

תודה.עדיאל.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

• תוכן חדש...