Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו (קליאו B) מערכת שאני רוצה לשפר להלן הפרטים:

1. רדיו דיסק תוצרת Sony מדגם MEXBT2500

2. מגבר של חברת audio gods מסוג ca 2360

3. זוג רמקולים 6X9 Kenwood מדגם KFC 6986

4. זוג טוויטרים ורמקולים קדמיים שעד כמה שידוע לי הם הרמקולים המקוריים של הרכב.

להלן התקלות והשאלות:

1. אני יכול לשמוע ברמקולים האחוריים רק את שידורי הרדיו, לא שומע דיסקים או AUX וכד'.

2. מכיוון שהמגבר הוא רק 2 ערוצים אינני שומע את שידורי הרדיו ברמקולים מקדימה.

3. הרדיו דיסק מחובר עם מנחת (ייתכן שזה הגורם לבעיה????).

האם על מנת למצוא פתרון לכל זה עלי להחליף את המגבר?

כיצד אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של הרמקולים באוטו ללא החלפת הרדיו דיסק בהשקעה של עד 2500 ש"ח כולל התקנה?

*אין לי סבלנות להתעסק עם זה בעצמי.

ושאלה אחרונה האם כדאי לשמור על המגבר הקיים על מנת אולי להתקין בעתיד סאב?

פורסם

עדיף שתיגש לבעל מקצוע, קצת מסובך לאתר תקלות באינטרנט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בוא נעשה קצת סדר בדברים

הHU (רדיו דיסק) שלך ללא יציאות כלשהם למגבר לכן משתמשים במנחת

מנחת בנוי מכניסת החיווט המקורי שאמור להגיע לרמקולים וממיר אותם לסיגנל שהולך (עם הגברת הVOLT - PREOUT) למגבר בתור RCA

לא השתמשתי במנחת אף פעם אבל אני מניח שלפחות לרוב המנחתים יש מספר יציאות RCA כמספר הרמקולים המחוברים אליו 4 = 2 זוגות RCA,אדום צד שמאל ולבן צד ימין 2X

המגבר (לפי מה שאתה אומר,עדיין לא נתקלתי בדגם) הוא מגבר 2 ערוצים,כלומר כניסת זוג בודד של RCA - כיוצא מכך רק זוג רמקולים ינגנו אלא אם כן

א - תחבר גם את זוג הרמקולים הנוסף על אותם יציאות (מחוסר יציאות) וכך המגבר ירד להתנגדות 2אום והעוצמה תרד יחסית (לא מומלץ למגבר לא ידוע)

ב - תחבר את הרמקולים הקידמיים ישירות מהרדיו דיסק והאחוריים ישארו מוגברים ע"י רק כניסת החיווט במנחת לאחוריים בלבד

אלו האפשרויות שאני יכול לחשוב כרגע על מנת שיתאפשר לך לשמוע בכול הרמקולים

כשאני חוזר על השאלה שלך אני לא מבין משהו...

מה זאת אומרת אני שומע פה רדיו ובההוא דיסקים,פה AUX ובההוא אין?

אני מפספס משהו? שומעים במצב מסויים רק ברמקולים מסויימים או רק באחוריים בלבד?

כי אם זה המצב יכול מאוד להיות שההגדרות בHU עצמו הם הבעיה

ברמת העיקרון הייתי מאוד ממליץ לך בחום לשדרג את הכול ולא לעשות טלאי על טלאי שיצא לך ביותר כאב ראש ולא תגיע לתוצאה מספקת ממש

מגבר 4 ערוצים טוב וזול יחסית וקומפוננט איכותי יעלו לך חיוך גדול יותר על השפתיים ויחסכו הרבה התלבטויות שלא לצורך :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נראה לי שאקח את הרכב לבעל מקצוע שיסדר לי את הבעיה עם השמע של הרמקולים ושיחבר לי את הרמקולים הקדמיים למגבר (באופן זמני עד שאקנה מגבר איכותי) כך שבינתיים יהיו לי לפחות הכבלים ואוכל בעתיד להחליף את המגבר ללא צורך באיש מקצוע.

• תוכן חדש...