Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילא,אם תמורת התשלום היה נקי בצורה סבירה אבל צר לי לאכזב אתכםחברים,השירותים במסעדות יותר נקיים משירותי התחנה המרכזית.

:shock:

לאיזה מסעדות אתה הולך שבדוחק יותר נקיות מהשירותים של התחנה המרכזית?

משכנתא זה קל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקום לא סימפטי בייחוד בשעת לילה מאוחרת. שהייתי חייל והייתי צריךלהגיע מהתחנה לרחוב שד' הר ציון בלילה. הלכתי עם מחסנית ב"הכנס".

פורסם

ככה זה כשהתחבורה הציבורית משמשת אך ורק ציבורים חלשים, והעסקים בתחנה מותאמים אליהם.

אם וכאשר תשודרג התחבורה הציבורית בארץ, גם מצב התחנות המרכזיות ישתפר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחסנית? שוד? הגזמתם.

אני שם פעמיים בשבוע, בשעות הכי מאוחרות,

ועוד מסתובב באזור התחנה, בחוץ.

מקום מגעיל, אבל אין בעיה ממשית של ביטחון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא פעם ולא פעמיים ביצעו על חברים שלי שוד בתחנה ומחוץ לתחנה

+1

...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן מקום מזעזע .

עוד לפני שהתגייסתי , הייתי מסתובב שם המון (לא היה לי רישיון) ובאחת מהפעמים שהייתי שם , אני ועוד חבר הסתקרנו לדעת מה יש בקומות שלמטה .

מסתבר שיש שם ממש עוד חצי מהתחנה המרכזית , הספסלים שם , החנויות סגורות אבל זה ממש קומפלקס שלם שבעבר הכול היה פתוח שם .

כמובן שברגע שנכנסנו לשם , משום מקום הגיעו 2 אנשים על רכב קטן כזה כדי להתנייד בתחנה שאלו אותנו מה מעשינו כאן והורו לנו לצאת משם .

בכל אופן , התחנה המרכזית זה באמת מקו םמפחיד , עם אנשים מוזרים , אבל הייתי מסתובב שם המון בשעות לילה מאוחרות (1-2 בלילה) כשהייתי חוזר מת"א ועולה על מונית שירות ואף פעם לא ניגשו אליי או ניסו לשדוד אותי (בלי לפתוח פה , כן ?) .

בכל אופן , לדעתי וכפי שכבר ציינתי מקום מזעזע שצריך להרוס ולבנות מחדש והפעם לא לתת להומלסים ונרקומנים להיכנס ... זה פשוט מזעזע .

פעם הייתי בתחנה הישנה ושם ראיתי צעירה , בסביבות גיל ה 20 לחייה , חופרת מתחת לדוכן של פיס עם הידיים שלה , כנראה בהשפעת הסמים וליבי פשוט נסדק , כואב הלב לראות את אותם נשים צעירות גומרות לעצמן את החיים עם זנות וסמים .

באותו רגע פשוט רציתי ללכת אליה ולהציל אותה איכשהוא , פשוט כואב .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מקום מגעיל , יש שם את השיפודיות בקומה 6 , כולם אוכלים שם ויש עוד שיפודיות פזורות, שומר נפשו ירחק, אסור להתקרב רמת הנקיון שם מתחת לכל ביקורת אני לא מבין למה משרד הבריאות לא עושה לפחות סדר .

לפני שבוע עברתי שם - קניתי שווארמה בפיתה , איך שהתחלתי לאכול רציתי להעיף את המגש על בעל המזנון.

תזהרו חיילים.

(הכוונה היתה לשיפודיות בקומת הכניסה ולא אלו בקומה 6 הנקיות הרבה יותר).

נ.ב

הכי כיף זה בערבים לשמוע את הפיליפינים עושים קריוקי, אך הלב יוצא, אתה רואה חבורות של פיליפינקים מתגודדים להם יחדיו בעוונה פלאית וכל אחד בתורו מביט על המסך ושר שירים דביקים של וויטני יוסטון , סלין דיון וכיו'ב. כשגרתי בת"א הייתי כל פעם עובר שם בערבים וממתין לקו 4 והם היו מעבירים לי את זמן. מומלץ בחום!!

פורסם

אחחחח...השאווארמה הכי טובה בארץ לדעתי האישית נמצאת שם בקומה 6- "האחים" משהוא.

כל פעם שאני שם אני יורד על מנה גם אם אני לא רעב במיוחד:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וואללה? ברווז גם אתה ככה?

גם אני כל פעם שאני עובר זה טקס מבחינתי לאכול שווארמה בקומה 6 אצל האחים משהו. זה מצד ימין בסוף, נכון?

שווארמה ממש טובה.

פורסם

"האחים משהו"... :-)

צודקים, כשאני נזכר בזה, היא הייתה לא רעה, בסך הכול.

אבל אחרי "אמיל" בחיפה אני כבר לא נוגע באף שווארמה בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תנסה את של אנגוס בדיר אל-אסד.

לטעמי - לא משהו.

המון מתלהבים מהמסעדה הזאת, אבל אני לא ממש אוהב. מחירים לא מוצדקים, סלטים קטנים מידי, מנות קטנות, שווארמה (גם העגל וגם ההודו) לא מהטובות שטעמתי. נסה את השווארמה בתחנה מרכזית בנהריה (אבוצי) - זה איכות.

בשביל מסעדה מזרחית אני מעדיף את שיפודי התקווה, שם נהנתי הרבה יותר מאנגוס.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...