Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מי שמכיר את האוטו WV פולו 99 אז יודע שהמהנדסים החכמים שלו חוץ מהרעיון ה''גאוני" שלהם להתקין את הכפתור של החלונות החשמליים מתחת לכפתורים של המזגן החליטו גם לשים את הרמקולים על הדשבורד.

עכשיו אני רוצה להתקין עוד זוג רמקולים באוטו אז אני רוצה להתקין את הרמקולים בדלתות האחוריות.

כמובן שאי אפשר להתקין את הרמקולים בקידמיות מכיוון שהדבר דורש בניה מסובכת ואין לי כסף לשהקיע בבניה כזאת ולכן הדלתות האחוריות מושלמות.

השאלה שלי היא איך פותחים בכלל את הדלת? במכוניות של חברים שלי יש פשוט ברגים במספר מקומות או קליפסים אבל אצלי בפולו פשוט אין שום דבר.

עושה רושם שצריך להכניס מברג ארוך ופשוט לשלוף את הכל החוצה אך אולי מישהו כאן מבין בזה ויכול להמליץ לי על דרך לפתוח את זה.

בנוסף האם יהיה הבדל משמעותי בין רמקולים 5 אינץ' 6 (בגבול של 500 שקל מקסימון) (בלי מגבר)

תודה מראש.

• תוכן חדש...