Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע בנוגע לTRU ושונה מרוב החברות שממותגות היי אנד

...

בTRU בפוקאל דואל מוניטור ובארקס .....המגברים היחידים שמשתמשים לרוב ברכיבים שלא הם פיתחו

דיקודרים בר בראון אופ אמפים של בר בראון קבלים של מנדורוף וכו.....

בקיצור הם לוקחים הכי טוב מכל דבר ושמים במגבר ....

מה שלא קורה בג'נסיס או אודיסון .... כך שמבחינת רכיבים סביר להניח שהרכיבים במגבר הם מהטובים בתחומם ...

ובנוגע לדעה הרווחת TRU זה השם החם היום בעולם ..

לא יודע מה הכי טוב .... אבל אני הייתי הולך על זה שיש לו רכיבים הכי טובים....

שאגב זה נהוג היום בעולם ההנדסה שלא לפתח רכיבים ראשונניים של מוצרים מוגמרים מהסבה של רמת הרכיב והמחיר ...

אהה ובנוסף, אתה יודע מאיזה רכיבים בנוי ה VRX, פתחת מגבר כזה, ראית פס יצור של המגברים? יש לך חוברות של החברה? שמעת איי פעם על ה THESIS?

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח התרד .... שוב מדובר על 4 ערוצים שאתה רוצה לך על הסאנדאון ....

לאון ... ההבדל במגברים כנראה לא יהיה שמיע ברכב ... הרמקולים יעשו את ההבדל ...

פורסם
מה ז"א לדעתך הם טובים יותר? יש ביסוס?

מגברי אודיסון לא סתם עולים הרבה כסף.

איפה אני יכול לשמוע סט אפ שאתה מגדיר איכותי עם המגבר הנ"ל על מנת שאוכל להשוות מול קומפלקס של VRX\MILLE MLK3?

תודה

אם תרצה אתה תוכל :-D

ז"א דעתי, כמו שאתה חושב ש VRX\MILLE MLK3 זה "קומפלקס" הטוב ביותר, כך דעתי על רכיבים אחרים.

לגבי מחירים של אודיסון וכול שער אחר, "זה טרוף" :lol:

פורסם
לפותח התרד .... שוב מדובר על 4 ערוצים שאתה רוצה לך על הסאנדאון ....

לאון ... ההבדל במגברים כנראה לא יהיה שמיע ברכב ... הרמקולים יעשו את ההבדל ...

אני חושב שיש הבדל בין מגברים ואפשר לשמוע . אבל בישביל לנצל מגבר ברמה כזות אתה צריך כמה דברים :

1 . HU ברמה גבוה , ואין הרבה כאלו ..

2 . רמקולים איכותיים פה יש יותר אופציות ..

3 . חיוות טוב ...

ודבר הכי חשוב אתקנה וכיוונים .

פורסם
אם תרצה אתה תוכל :-D

ז"א דעתי, כמו שאתה חושב ש VRX\MILLE MLK3 זה "קומפלקס" הטוב ביותר, כך דעתי על רכיבים אחרים.

לגבי מחירים של אודיסון וכול שער אחר, "זה טרוף" :lol:

קדימה תן לשמוע.

אני לא חושב שזה הקומפלקס הטוב ביותר, אך הוא אחד מהטובים ביותר כי שמעתי הרבה והחלפתי הרבה ולא חסכתי.

והכי חשוב לא שיקרתי לעצמי.

זה הסטאפ הראשון שריצה אותי. בנוסף אתה יכול לשמוע חוות דעת מהרבה אנשים ששמעו.

אבל זו לא המטרה "להראות למי יש יותר טוב".

העניין הוא שאתה אומר דברים לא נכונים, לא מדוייקים ומטעה אנשים בחוסר הנסיון שלך - וזה מבחינתי לא תקין.

על מנת להוכיח את מה שאתה אומר אתה מוזמן להשמיע לנו סטאפ עם הרכיבים שאתה מדבר עליהם ולהוכיח לנו שמדובר במשהו

שעולה ברמתו על המוצרים המדוברים.

לכן, השוואה עם הקומפלקס שלי אישית - mille\vrx במקרה הזה "יוכיח" לנו את מה שאתה אומר

פורסם

מבלי להתייחס לרוח הלחימה השוררת בת'רד הזה:lol::

אצל אדי, lanosforce, יש אילייט בתיבות אטומות, [תעשה חיפוש, היו כאן צחצוחי חרבות על עניין אילייט עם תיבות, או לא (להיות)] ולמרות שאין לו ג'נסיס, שמנסיס, הסאונד אצלו מהטובים ששמעתי [ושמעתי כבר כמה..] אם שמעת אילייט ואהבת, לך על זה, למרות שבמחירם, כמו שאמרו כאן, אולי יש רעיונות נוספים. אתה צריך ללכת אחרי האוזן שלך.

Roma, מאיזו מערכת ששמעת התרשמת?

ליאון, הקומפלקס הזה מוצלח ביותר, ולו מהסיבה שאותם מהנדסים תיכננו את הרכיבים הללו להתאמה מושלמת, השאלה האם לא ניתן להגיע לרמה גבוהה בהרבה פחות כסף? נראה לי שכן. המוצרים האלו יקרים, וכשמשווים MLK3 ללגטיה למשל, אתה צריך לזכור שההרץ עולה 1700 יורו, לעומת הלגטיה ב1000$. אז כשיש משהו ברמה מאד גבוהה בשליש מחיר זה משנה את המאזן.

פורסם

האלייט הוא סט מצויין שדורש המון עוצמה

עם כל הכבוד, הרץ היי אנרג'י לדעתי זה צעצוע שמתאים בעיקר למוזיקה אלקטרונית ואז לא מרגישים את החסרונות שלו (כן היה לי כזה) את המילה יצא לי לשמוע מעט פעמים יחסית גם אצל לאון ולדעתי הוא נשמע כמו בלאגן באריזה יפה

הSRX של אודיסון לא מפיק תוצאה שתצדיק את המחיר בתחום הגבוהה של התדרים ככה שבאודיסון לדעתי עדיף להתחיל מהLRX שלדעתי נותנים תמורה יפה. את הVRX יצא לי לשמוע כמה וכמה פעמים, לדעתי זה לא מצדיק את ההשקעה.

שוב כמו שהומלץ קודם, ג'נסיס דואל מונו +סטריאו 60 זו פלטפורמה מצויינת לכל סט אפשרי לדעתי

אני אישית לא הלכתי על האלייט כי הוופר לא מספיק פאנצ'י בשבילי ולדעתי שמדברים על וופרים עוצמתיים ופאנצ'ים צריך גם להזכיר את הפוקל K2P

או במקרה שלך לדעתי עם ריסון של סטריאו 60 יתן תוצאה טובה K3P אבל הוא חורג מהתקציב

את הלגטייה לא שמעתי ככה שאני לא יכול להמליץ

אבל תשקול אפשרות של הזמנת חלקים בודדים של הרבולייטור מחו"ל שנותנים תוצאה מעולה, אבל שוב מדובר בחריגה מהתקציב

לי אישית לא משנה אם המגבר בנוי מחלקיקי זהב וחוטי ואן דר פות, או אם את הרמקול תפרו 4 איטלקים שעשו זאת תוך כדי שירת יודל בגרמנית מדוברת

אני מקשיב באוזניים שלי, למגבר שמחובר לרמקול ואז אני יודע מה הוא שווה

כל חלק שאתה מעוניין לקנות קודם כל תשמע אותו, בין אם זה הלגטיה וטרו או ההרץ והאודיסון או כל שילוב אחר

פורסם

אולי זה לא יפה להגיד כך , אבל מפחינת דיוק אני לא שמעתי מהשהוא יותר טוב מפוקל אוטופיה בריליום , יש לי טוויטר ומיד שלהם , וופר של סקאן ספיק . הסאב אני עוד לא מצאתי .. בזמן האחרון יצה לי לשמוע במערכת שלי סאב של FI , עשיתי WOW . עכשיו אני מחפש סאב של 15" . יש כמה אפשרויות אני עדיין לא סגור .

פורסם
האלייט הוא סט מצויין שדורש המון עוצמה

עם כל הכבוד, הרץ היי אנרג'י לדעתי זה צעצוע שמתאים בעיקר למוזיקה אלקטרונית ואז לא מרגישים את החסרונות שלו (כן היה לי כזה) את המילה יצא לי לשמוע מעט פעמים יחסית גם אצל לאון ולדעתי הוא נשמע כמו בלאגן באריזה יפה

הSRX של אודיסון לא מפיק תוצאה שתצדיק את המחיר בתחום הגבוהה של התדרים ככה שבאודיסון לדעתי עדיף להתחיל מהLRX שלדעתי נותנים תמורה יפה. את הVRX יצא לי לשמוע כמה וכמה פעמים, לדעתי זה לא מצדיק את ההשקעה.

שוב כמו שהומלץ קודם, ג'נסיס דואל מונו +סטריאו 60 זו פלטפורמה מצויינת לכל סט אפשרי לדעתי

אני אישית לא הלכתי על האלייט כי הוופר לא מספיק פאנצ'י בשבילי ולדעתי שמדברים על וופרים עוצמתיים ופאנצ'ים צריך גם להזכיר את הפוקל K2P

או במקרה שלך לדעתי עם ריסון של סטריאו 60 יתן תוצאה טובה K3P אבל הוא חורג מהתקציב

את הלגטייה לא שמעתי ככה שאני לא יכול להמליץ

אבל תשקול אפשרות של הזמנת חלקים בודדים של הרבולייטור מחו"ל שנותנים תוצאה מעולה, אבל שוב מדובר בחריגה מהתקציב

לי אישית לא משנה אם המגבר בנוי מחלקיקי זהב וחוטי ואן דר פות, או אם את הרמקול תפרו 4 איטלקים שעשו זאת תוך כדי שירת יודל בגרמנית מדוברת

אני מקשיב באוזניים שלי, למגבר שמחובר לרמקול ואז אני יודע מה הוא שווה

כל חלק שאתה מעוניין לקנות קודם כל תשמע אותו, בין אם זה הלגטיה וטרו או ההרץ והאודיסון או כל שילוב אחר

אני לא יודע אם יצא לך לשמוע אצלי את ה MLK3 עם ה VRX, אבל לומר "בלאגן באירזה יפה", זה משהו שלא ניתן לומר בכלל ואני בטוח שאין אחד ששמע ויסכים עם מה שאתה אומר.

כמו שנראה זה משוחד ויש משהו שמשפיע על איך שאתה מדבר.

אבל שוב אם אתה מבין גדול - בו תשמיע לנו משהו ברמה גבוהה יותר. בלי יותר מדי דיבורים. תן לנו SQ אמיתי..אני אשמח.

פורסם
קדימה תן לשמוע.

אני לא חושב שזה הקומפלקס הטוב ביותר, אך הוא אחד מהטובים ביותר כי שמעתי הרבה והחלפתי הרבה ולא חסכתי.

והכי חשוב לא שיקרתי לעצמי.

זה הסטאפ הראשון שריצה אותי. בנוסף אתה יכול לשמוע חוות דעת מהרבה אנשים ששמעו.

אבל זו לא המטרה "להראות למי יש יותר טוב".

העניין הוא שאתה אומר דברים לא נכונים, לא מדוייקים ומטעה אנשים בחוסר הנסיון שלך - וזה מבחינתי לא תקין.

על מנת להוכיח את מה שאתה אומר אתה מוזמן להשמיע לנו סטאפ עם הרכיבים שאתה מדבר עליהם ולהוכיח לנו שמדובר במשהו

שעולה ברמתו על המוצרים המדוברים.

לכן, השוואה עם הקומפלקס שלי אישית - mille\vrx במקרה הזה "יוכיח" לנו את מה שאתה אומר

אין לי גם מטרה להראות "למי יש יותר גדול"

בסה"כ אני אומר משה אני חושב, ולא מזלזל בידע וניסיון של אנשים אחרים, ואני בטוח שמבחינתך דברים נכונים זה רק אודיסון והארץ, אבל לא מבחינתי.

קיבלתי הרבה מחמאות על אודיסון והרץ גם מאנשים מארץ וגם מחו"ל, וזה הספיק לי.

אני לא מורה, ולא יכול ללמד אותך בכוח, ואם תרצה אתה מוזמן להריץ חיפושים באינטרנת ולקבל מידע על כול מגבר שקיים, ואז להשוות בנהם.

אני כבר עשיתי השווה וזה משה אני חושב, ונקודה.

פורסם

לאון

עם כל חוסר הכבוד למה שכתבת, אני לא מחפש אחרים שיסכימו איתי. ואם נרחיב בעניין גם את הסאב שלך הייתי מחליף או לפחות טורח לכוון את הכל כמו שצריך

אישית הייתי מאוד מתון בתגובה שלי כי ספציפית אם הייתי שומע רק באוטו שלך את הVRX והמילה הייתי עושה איקס גדול על הרכיבים האלו

קל לאבד את הצפון ולהגיד וואי זה נשמע מדהים, רק כי מוזכרים רכיבים יקרים להחריד כדי להישמע "מבין"

משוחד ?

אתה רוצה לדבר על משוחד ששנינו יודעים מאיפה אתה קונה, מה אתה קונה ולמי אתה מוכר ובאיזה מחיר?

אל תלך איתי אפילו לכיוון הזה, הידיים שלך לא מספיק נקיות כמו שלי כדי לעשות את זה

אז תחשוב פעמיים או עשר לפני שאתה קורא לדעה של מישהו משוחדת ובטח על אחת כמה וכמה לדעה שלי, אני לא גוזר קופון ממכירת רכיבים, לא מאודיסון לא מהרץ לא מסיירה או אקליפס ובטח לא לגטיה או ג'נסיס ולא אין לי אחוזים במורל

פורסם

הנתון הזה שנקרא תמורה ביחס למחיר הוא נתון שאי אפשר שלא להתחייס אליו בכבדות ראש.

לאון, לא יצא לי לשמוע את ההתקנה שלך אבל היה לי VRX (למעשה עדיין יש לי) והיה לי HIGH ENERGY בסך הכל שילוב נחמד, ושוב אני אומר את הMILLE לא יצא לי לשמוע, אבל האם זה שילוב שגרם לי ל"התעלף?" לא וגם אדון דרור "מנכ"ל" אודיו סיסטמז בכבודו ועצמו הוא זה שכיוון לי את המערכת, לאון תשלים עם העבודה שביחס תמורה מול כסף יש מוצרים יותר טובים בשוק ויש אופציה להגיע לתוצאות לא פחות טובות בהרבה פחות כסף.

האם אודיסון הוא המגבר הכי טוב בעולם? אני לא אגיד לך שלא הייתי מפסוט שהוא היה מותקן אצלי ברכב באמת אחלה של מגבר עושה תעבודה ועושה אותה מצויין אבל מפה ועד למה שעשית ממנו הדרך עוד רחוקה במיוחד בתמורה ביחס לכסף.

ושוב אני לא יכול שלא להרגיש ממך שהתגובות שלך לא הכי נקיות בעולם.

פורסם
אולי זה לא יפה להגיד כך , אבל מפחינת דיוק אני לא שמעתי מהשהוא יותר טוב מפוקל אוטופיה בריליום , יש לי טוויטר ומיד שלהם , וופר של סקאן ספיק . הסאב אני עוד לא מצאתי .. בזמן האחרון יצה לי לשמוע במערכת שלי סאב של FI , עשיתי WOW . עכשיו אני מחפש סאב של 15" . יש כמה אפשרויות אני עדיין לא סגור .

איך בדיוק אתה משווה דיוק בטוויטרים ? ועוד ברמות הגבוהות ? בטח יש לך שעוני קוורטז באוזניים .

אני חושב שלקנות פוקאל אוטופיה ב 90 אלף יורו במקום לגטיה 3 חלקים בפחות מ 1000 דולר זה טמטום טוטאלי , אנשים גדולים וחכמים ממך אמרו ( אחרי ששמעו הרבה דברים אחרים בחיים שלהם ) שהלגטיה זה הדבר הכי טוב שקרה בתעשיה בשנים האחרונות והוא נשמע בהרבה יותר טוב מרוב הסטים שעולים גם פי 3 ממנו , אז קצת קשה לי להאמין לך , שאני לא יודע בן כמה אתה אבל אני יכול לנחש עם איך שאתה כותב , וזורק הערות ופוגע בשמם הטוב של מוצרים ממעמד מאוד מבוסס כמו GENESIS , TRU או הייבריד ( עכשיו מתחילים להיות מבוססים ) , שאתה לא מבין יותר טוב מהם .

ולמה שמישהו התכוון פה בקטע של מייצרים רכיבים בעצמם או מביאים את הרכיבים הכי טובים , זה כמו שברכבים , כשאתה קונה מיצובישי לאנסר , אז מיצובישי מרכיבה את הרכב מ 90% חלקים שהיא בעצמה ייצרה , עכשיו קח לדוגמא את מיצובישי EVO הספורטיבית , עם בולמים של BREMBO הגה של MOMO מתלים של EIBACH וכדומה , מה שהם עשו זה שבכל ענף הם פנו לחברה מתמחה בתחום הספציפי הזה והשתמש במוצרים שלה , שהם כנראה טובים יותר בהרבה ממה שהם מייצרים , וזה לא תמיד בא על ידי ביטוי במחיר , כי אני יכול להגיד לך שתיקון במוסך מורשה והחלפת מתלים של רכב X למתלים אוריגינליים , יעלה לי כ 5 אלף שקל , ובפחות כסף מזה אני יכול להביא בולמים של חברה שמתמחה בבולמים שהם יהיו פשוט טובים יותר לכל הדעות . אותו הדבר , מה זה חדש לך שרכבים מאוד משופרים עולים בביצועים שלהם ממכוניות שעולות פי 30 יותר ? זה לא חדש ... זה שזה לא חוקי זה משהו אחר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לאון

עם כל חוסר הכבוד למה שכתבת, אני לא מחפש אחרים שיסכימו איתי. ואם נרחיב בעניין גם את הסאב שלך הייתי מחליף או לפחות טורח לכוון את הכל כמו שצריך

אישית הייתי מאוד מתון בתגובה שלי כי ספציפית אם הייתי שומע רק באוטו שלך את הVRX והמילה הייתי עושה איקס גדול על הרכיבים האלו

קל לאבד את הצפון ולהגיד וואי זה נשמע מדהים, רק כי מוזכרים רכיבים יקרים להחריד כדי להישמע "מבין"

משוחד ?

אתה רוצה לדבר על משוחד ששנינו יודעים מאיפה אתה קונה, מה אתה קונה ולמי אתה מוכר ובאיזה מחיר?

אל תלך איתי אפילו לכיוון הזה, הידיים שלך לא מספיק נקיות כמו שלי כדי לעשות את זה

אז תחשוב פעמיים או עשר לפני שאתה קורא לדעה של מישהו משוחדת ובטח על אחת כמה וכמה לדעה שלי, אני לא גוזר קופון ממכירת רכיבים, לא מאודיסון לא מהרץ לא מסיירה ובטח לא לגטיה או ג'נסיס ולא אין לי אחוזים במורל

נכון אני קונה מהיבואן, זה לא סוד הוא חבר ואיש יקר. אני מוכר רכיבים שלי שאני מחליף.

אני מאמין במוצרים האלו כי הם מוכיחים את עצמם.

אני בעד שאנשים יבנו מערכות איכותיות באמת בכסף שלהם ולא יתבססו על דברים מוטעים.

מה שאמרת על המערכת שלי לא ראוי אפילו לתגובה. וזה לכל הדעות. אתה היחיד שאי פעם אמר משהו בסגנון הזה על המערכת

ורואים שזה נובע ממשהו אצלך. את ההפך המוחלט שמעתי מכל מי שהקשיב למערכת.

לתת רושם כאילו שאתה מכיר אותי ויודע עלי הכל. זה כבר שקר.

אבל כמו שאמרתי אם אתה מבין גדול תן לנו לראות או יותר נכון לשמוע. קדימה... מספיק דיבורים בוא ניגש לת'כלס

שלא תבין אותי אני מאוד אשמח להשכיל, אם רק מישהו באמת יבוא ויראה.

אני אפילו אודה לך על זה.

תודה רבה אני כבר לא מתכוון להגיב יותר בתרד הזה, זה איבד את הצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...