Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קיבלנו טלויזיה פלאזמה 45" של חברת NEC (משומשת מי יודע בת כמה שנים), התקנו אותה בתוך הקיר והיא עובדת כמו גדולה.

חיברתי לטלוויזיה הזו ממיר של הוט - יוצא מהממיר 3 כבלים של בננה:

אדום - וידאו

צהוב- קול ימין , לבן - קול שמאל.

ו3 אלה נכנסים לטלויזיה, בנוסף יש לי גם דיוידי של חברה סינית אבל זה דיוידי סוס עבודה שקורא הכל ועובד מצוין.

לדיוידי הזה יש חיבור שנקרא: 21 פינים SCART, וגם לממיר יש בדיוק אותו חיבור ביציאה שנקראת VCR, מכיוון שבפלאזמה אין חיבור אנלוגי וגם אין חיבור SCART, אני לא יכול לחבר אותם ישירות אלא רק לחבר בין הדיוידי לממיר של הוט.

השאלה היא איך אני מחליף בין המצבים ואיך הדיוידי נכנס לפעולה?

**בטלויזיה יש 4 כניסות שזה בעצם: וידאו 1 עם חיבור לרמקולים חיצוניים שבאים עם הטלויזיה, וידאו 2 זהה, וידאו 3 זהה ווידאו 4 בחיבור HD בלבד, החיבורים 2 עד 4 הם חיבורים אופטיים אם אני לא טועה ולא רלוונטים, רק בחיבור וידאו 1 יש בנוסף לאופטי גם חיבור בננה שדרכו מחובר הממיר של הוט.

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

תצטרך לקנות כבל RCA שיתאים לחיבור מהDVD ותחבר אותו ביציאה נוספת במקום הSCART

יש לי גם מסך (32) ולאבא שלי 42 שניהם של NEC מאותה סידרה, אם זה אותו דגם אתה מעביר במצבים ע"י כפתור Input בשלט שהוא מציג לך על המסך את כל החיבורים.

בהצלחה

S2000

פורסם

כן יש בטלויזיה כפתור INPUT ששם אני יכול להחליף בין הכניסות כמו שכתבתי אם זה וידאו 1\2\3\4 או HD.

הבעיה שבטלויזיה עצמה מהצד שיש את כל החיבורים, אבל אין אף חיבור של RCA(בננה), כל החיבורים הם אופטיים או משהו דומה שאני לא מכיר, אין גם חיבור SCART בטלויזיה עצמה.

החיבור היחידי של RCA שכן יש בטלוויזיה הוא נמצא בINPUT וידאו1 והוא כבר תפוס על ידי הממיר של הוט.

בדיוידי יש חיבור או SCART או RCA, הבעיה שאף אחד מזה לא עוזר לי, רק הSCART לחיבור ישיר לממיר של הוט.

אם יש בממיר של הוט כניסת VCR (על ידי SCART) אז לחבר את הדיוידי לממיר כן אפשרי, השאלה היא איך מתבצעת ההחלפה?

*חיפשתי בתפריטים של הממיר, אין שום קשר להחלפה או לוידאו או דיוידי, וגם מידה והיה, נשמע לי מאד דפוק לחפש בתפריטים של הממיר את האופציה של החלפת תצוגה.

אוהד.

פורסם

אתה יכול לברר איזה דגם טלוויזיה זאת (כתוב מאחורה)?

אל תנסה לראות DVD דרך הממיר זה יוריד את האיכות ברמות מטורפות וגם בספק אם זה יעבוד.

S2000

פורסם

יש מצב שאתה מצלם את החלק האחרוי של הדברים שאתה רוצה לחבר?

או לעלות תמונה של הפלאזמה ואז נוכל לעזור לך יותר

רז

פורסם

האמת שזה נכון, הציעו לנו ממיר HD של הוט בתוספת 30 שקל לחודש בשביל שיראו את הכל אותו דבר + 5 ערוצים יעודיים של HD , שיחפשו את החברים שלהם.

ככה האיכות מרחוק היא דיי טובה, מקרוב זה דיי רע, התמונה עצמה מטושטשת ולא חדה כמו במסך LCD של המחשב שלי, אבל שוב מרחוק (2-3 מטר) דיי טובה.

בקשר לצילום אני אצלם עוד מעט ויעלה לכאן.

אוהד.

פורסם

קודם כל צהוב זה וידאו, לא סאונד :)

לא ממש ברור אם יש בטלויזיה חיבור RCA נוסף ופנוי,

אם כן פשוט תקנה כבל או ממיר מ-SCART ל-RCA וזהו.

תמונה של החיבורים האפשריים תעשה את הכל פשוט יותר.

פורסם

אתה יכול לחבר את הDVD בחיבור SVIDEO אם אין לך SCART בטלוויזיה

http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video

או שאם יש רק SCART בDVD מה שלא כל כך סביר אתה יכול לקנות כבר SCART שבצידו השני מתפצל לCOMPONENT+SVIDEO

בהצלחה

בחיבור של הDVD לממיר,אם אתה מבצע את זה בצורה הזאת,ההחלפה מתבצעת ע"י כיבוי הממיר,ואז תקבל את התצוגה של הDVD,לא בדיוק אופציה טובה,וכמו שרשמתי מעלה אין שום צורך בה

לדעתי יש חיבורים מאחורי הטלוויזיה ולא רק בצידה,תבדוק את הנושא

פורסם

אני לא אומר שלפלאזמה שלך יש איכות שידור גרועה (למרות שרוב הLCD מנצחים ניצחון מוחץ את הפלאזמות באיכות), אני אומר שהממירים של הוט מיושנים ומפענכים את השידור באיכות גרועה, בגלל זה רואים מטושטש.

לי יש LCD של JVC, HD READY, לפני כשבוע התנתקתי מהוט בגלל איכות השידור הגרועה, המסך הראה את התמונה בטשטוש נוראי.

הזמנתי מYES ממיר אחד YES MAX, אליו חיברתי את הLCD, והשידור חד, כמו טושיבה רק JVC, הכי חד-JVC.

:wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה זה משנה עכשיו מה איכות ה HD , פלזמה LCD, הוא שאל משהו אחר !

לא נוכל לעזור ל ךעד שלא תאמרלנו איזה סוג כל אחד מהחיבורים הנותרים שיש בטלויזיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב אני רק רוצה לעדכן,

לצלם את החיבורים שיש לטלויזיה זה קצת בעייתי, גם כי זה איכות של פלאפון וגם כי הטלויזיה ממוקמת בכזו צורה בקיר שאני לא יכול לראות מה אני מצלם.

בכל מקרה, לטלויזיה כרגע מחובר הממיר של הוט כמו שאמרתי קודם עם כבלי RCA, מהממירי יוצא RCA וידאו לוידאו בטלויזיה, סאונד ימין וסאונד שמאל יוצא מהממיר ונכנס לטלויזיה - בקיצור עובד.

חיברתי את הדיוידי אל הממיר הרגע: מהממיר יוצא כבל SCART , הכבל הזה מתפצל ל6 כבלי RCA, זאת אומרת:

-------

ממיר של הוט ----|SCART| ------------- מפה זה מתפצל ל6 כבלי RCA :

- וידאו 1 IN

- וידאו 1 OUT

- האודיו 1 IN ימין

- האודיו 1 IN שמאל

- האודיו 2 OUT ימין

- האודיו 2 IN שמאל

מה שמחובר לדיוידי: וידאו 1 IN - נותן את התמונה.

האודיו 1 IN ימין והאודיו 1 IN שמאל - נותנים את הסאונד.

אבל פה הבעיה:

שכל העסק מחובר =>אני מכבה את הממיר (לוחץ על POWER) ורואים את התצוגה של הדיוידי על הפלאזמה , לדוגמא זה מנגן סרט ורואים אותו דיי טוב.

אבל אין סאונד!

אבל פה התפנית: שאני מדליק את הממיר, לוקח לממיר כ2-3 שניות להראות תמונה של השידורים, ב2-3 שניות האלה פתאום מצתרף לסרט הסאונד שלו ושומעים את הסרט מצוין (וגם רואים), כעבור 2-3 שניות הממיר נכנס לפעולה ורואים שידורים כרגיל עם תמונה וקול כמו מקודם והדיוידי (אמנם דלוק) אבל לא מוצג כמופעל עד הכיבוי הבא של הממיר.

יש למישהו מושג מה הולך כאן ואיך אפשר לסדר את זה?

תודה,

אוהד.

**ניסיתי לשחק עם האודיו IN ימין ושמאל עם האודיו OUT ימין ושמאל בכל מיני צורות ושום דבר לא עובד , רק בצורה כמו שכתבתי למעלה וגם זה רק ל2-3 שניות.

• תוכן חדש...