Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת זיכרון למבינים. CAS LATENCY וMHZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי נייד עם ציפ של 512MB זיכרון. אני מעוניין לקנות עוד ציפ של 1 GB.

הזיכרון שלי כרגע: DDR2-SDRAM PC2-4300 (266 MHz) - [DDR2-533]

CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 5 clocks @266 MHz

הזיכרון שאני רוצה לקנות:

PC2-5300 (667Mhz), 1.8 Volts, CL5 - 16 Chips - Low Density - Industry Standard

הציפ החדש הוא במהירות CL5 וכרגע הזכרון שלי הוא CL4.

כמה שאלות בעניין:

- האם שילוב בין השניים אפשרי ?

- אם השילוב אפשרי, האם הוא יגרום דווקא להאטה בביצועים עקב מעבר למהירות CL5 ?

- הזיכרון החדש הוא PC2-5300, אולי בכלל כדי להוציא את הישן בגלל שהוא PC2-4300 ולא להתייחס לנתון ה CL ?

תודה מראש !

אלון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עדיף שתחסוך ותקנה את אותו זיכרון שיש לך כרגע,מהסיבה הפשוטה שלא משנה איזה זיכרון תקנה עכשיו,תמיד הזיכרון האיטי יאט את המהיר.

ז"א שאם אתה קונה עכשיו זיכרון 667 ויש לך כבר במחשב 533 ,ה667 יאט את עצמו למהירות 533.

עדיף לא לשלב בין סוגי זכרונות שונים,הלוח אם יכול להשתגע מזה,לא תמיד, אבל עדיף לחסוך את הטרחה ולקנות את אותו זיכרון.

בנוגע לCL אני לא מאמין שאתה תרגיש בהבדל אבל אין פה פירוט מלא של הCL ולכן אני לא יכול להגיד לך בוודאות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כעיקרון הבעיה היחידה שעשויה להתעורר היא בעיית תאימות כפי שצויין. לדעתי זה לא קורה לרוב.

מבחינת קצבים- יש לכוון ידנית (או שהכיוון אוטומטי) לפרמטרים האיטיים ביותר של כל הזכרונות.

זה אומר שאם לאחד יש תדר נמוך יותר ולשני CAS Latency גבוה יותר אתה תקבל את התדר הנמוך עם ה- CAS Latency הגבוה (בהתאם לתדר).

מומלץ בחום לאחר התקנת הזכרונות לעלות מ-Bootable CD להריץ MEM Test. אם הבדיקה עוברת בהצלחה אתה יכול להיות שקט.

פורסם

השאלה היא במה הלוח שלך תומך.

אפשר לקנות גם זיכרון 1033, אז?

במה זה יעזור אם הלוח לא תומך?

אם הלוח שלך תומך עד 533, אתה יכול לקנות 667

בתקווה שהם יסתדרו יחד,

בחלק מהמקרים שני סוגים שונים לא מסתדרים יחד,

אם כי בחלק מהמקרים זה עובד מצויין.

כמובן שמספיק כרטיס אחד איטי כדי לגרור יחד איתו את כולם.

• תוכן חדש...